Laukiu šio "malonumo" ir visai neramiai jaučiuosi, gal mamytės galit papasakot kaip jūs gimdėt, kokie pojūčiai, baimės, skausmai? Kuo daugiau žinau, tuo ramiau laukiu:)
Laukiu šio "malonumo" ir visai neramiai jaučiuosi, gal mamytės galit papasakot kaip jūs gimdėt, kokie pojūčiai, baimės, skausmai? Kuo daugiau žinau, tuo ramiau laukiu:)
ai tie medikai kristi pat zinai man ir panasiai buvo nuejau i konsultaciaj mano terminas dar nebuvo pasibaiges bet taip gavos kad pagimdziau trim dienelem greiciau. Atliko man tik viena echo pergyvenau juodai gerai kad viskas gerai baiges
o mano gimdymas buvo lb netiketas. gimdymo terminas buvo rugsejo6. apsilankiau pas savo gydytoja rugpjucio20d. ir pasiskundziau kad pilvuko apacioj skauda. si atsake kad nestumo gale visom skauda ir liepe pasirodyti po 2sav. na o kita diena rugpjucio 21d gime mano mazylis
kaip smagu. porele . nereiks sukt galvos antra karta gimdyt.
ech...lėliukai...visas džiaugsmas😀
pazystami turi trinukus 😃
viskas yra iskenciama malonumo tai tikrai jokio su antru gimdymu dabar supratau bet kaip atsibosta nestumas tai noris kuo greiciau to pilvo atsikratyt,o visa tai vainikuoja leliukas-leliukai tokie siltuciai, dregnuciai
O dėl ko patranka cezario nesirinkutm? Perliuk turėtų būti berniukas ir mergaitė😀
o jau zinai kas gims? na ju lyti?
uoga,vivulia teisingai sako,kad nera taip baisu kaip gali atrodyti.kenti ta skausma,taciau zinai del ko.as kai turiu ir vienokios ir kitokios patirties,tai trecia noreciau vel pati pagimdyt.na nebent butu vel kas ne taip ir prireiktu cezario.
ir mano gydytoja stebisi, sako stebuklas, kad iki galo išnešiosiu dvynius, nes jie jau 37 savaitėj beldžias į pasaulį visiškai išsivystę 😀
tai jau netoli DIDZIOJI DIENA
galiu pasakyt kad ilgai isnesiojai - kiek teko "dvynukiu" sutikt - visos gerokai anksciau termino pagimde
ačiū vivulia, nuteikei optimistiškai😀 man dabar 39 savaitė prasidėjo, nešiojiu dvynius, tai pilvas tikrai ant nosies lipa 😃 geriausia kai užlipu ant svarstyklių ir nematau kiek sveriu 😃
o kiek tau nestumo savaiciu yra?
nes kuo arciau gimdymas - tuo maziau baisu darosi, o kai pilvas visai ant nosies uzlipa - tai i gimdyma kaip i svente 😃 juokauju, bet zinok kaip faina kai vel savo kojas pamatai 😃
maiziau klausykis "baisybiu", pati isitikinsi kad viskas ne taip ir baisu ne taip ir skausminga 😉 ypac jei yra kas pabuna salia, ir jai dar ant gero personalo pataikai - tai gimdymas paliks tik geriausius atsiminimus 😀
gero tau nesiojimo ir lengvo gimdymo 😀
tikiuosi bus čiki, žinau, kad po visko tik džiaugsiuos ir sakysiu, kad nieko baisaus nebuvo😀
nieko viskas bus ciki
na tikekimes patirsim ir neviena 😃 😃 😃
kerryy,
oj kaip as Tau pritariu 😉 noreciau ir wel ta gimdymo jausma patirti, man tai kazkas tokiooo.......
man tai gimdymas jau buvo suplanuotas, liepe diena issirinkt. dziaugiausi nes taip ir norejau, bijojau kad nesuprasiu kada prasides 😃 taigi 8 val ryte turejau vaziuot i ligonine, bet apie 3 nakties pats prasidejo... cypiau cypiau lovoj is skausmo, vyras sako gal jau vaziuojam- o as vis ne, gal dar palaukiam... kazkaip negalejau patiket kad jau... bet kai jau iskest negalejau sakau- nu gal vaziuojam 😃 8:25 jau turejau mergyte 😀 skausmas aisku baisus, bet db kai pagalvoju visai faina gimdyt, kest ta skausma ir laukt kada pasirodys tas stebuklas, tas laikas tikrai neprailgsta man viskas prabego kaip pusvalandis 😀. manau jei toks skausmas butu ne gimdymo tai kazi kaip ten butu, bet kai zinai del ko kenti tai lengviau. visas valandas laukiau kada skausmas pastipres, nes kentet galejau... ir tik paskutine valanda as jo sulaukiau. kada prasidejo stangos o stumt negalejau. va tada buvo tikrai baisu 😥 o tu turetum dvigubai daugiau stengtis ir laukt, juk ateis du o ne vienas. todel nebijok, nes jie bijos turbut labiau nei tu ir tiems maziukams bus daug sunkiau nei tau 😀
Jei tavo vienas lelius neapsivertes jie turi daryti tau cezoriu tai tikrai,nesileisk kad bandytu tau ji apversti ,nes kiek girdejau skausma nerealus buna,ziauriau uz saremius.Mano drauge su vienu vaiksto ir to jai cezoriu jau suplanavo,bet ji pati nori pameginti is pradziu.
kol nepatyriau sunku įsivaizduoti😀
uoga,tikrai iskesi.jei nuo skausmo nealpsti.menesi ir saremiu skausmas skiriasi.per menesines skauda gimda,o per saremius spazmuoja raumenys.
man atrodo vieną ištūmei ir baikta, džiaugiesi ašaroji, o aš bijau, kad antram būtų jėgų išstumti. pas mane vienas guli galvyte žemyn, o kitas kojytėm žemyn, gydytoja sako, kad guli bartuku kaip kortos😀 na bet kai pasipasakojat, tai man kažkaip ramiau laukti😀 turėdavau labai skausmingas mėnesines, gulėdavau ant žemės, vaistai nepadėjo, turėjau skausmingą persileidimą, na tai galvoju iškesiu ir gimdymą, juk visos iškenčia😀
man pradzioj nestumo buvo labai neramu kaip man ten, ar istversiu.susiradau gimdymo video ziuredavau.na bet kuo arciau nustatytos datos tuo labiau ta baime bleso.norejosi kuo greiciau.noras pamatyti,paimti ant ranku savo vaikeli visas baimes isvaiko.nustatytu laiku taip ir nepagimdziau.po savaites pagulde i ligonine.zadejo dideli vaisiu.ir nesitikejo kad pati pagimdysiu.skatino.kirpo vandenis.o tada per 6 valandas pagimdziau.saremiai nuo skatinamuju buvo isties stiprus.maniau neatlaikysiu,bet pavyko.pats stumimas paliginus su saremiais man buvo niekis.nes jau maciau finiso tiesiaja.ir norejosi kuo greiciau stumti.akusere vis ramino,kad neskubeciau laukciau saremio.teko kirpti.o kai pagimdziau tokia palaima atejo.gulejau uzdejo dukrele,tai gera gera.nei skausmu nebeliko nieko.laimingesne niekad nebuvau.mane siuna,o as guliu visa issisiepus.akusere klausia,ar gimdytum dar,sakau tai aisku.nors paskui pagalvojau jei per saremius butu paklausus tai kazin kaip buciau atsakius😃nuveze i palata .pasedejom su vyru tokie dar apsvaige is laimes.ir po poros valandu atidave dukrele.tai ziurejau i ja istisas valandas.nei miegot nieko nereikejo😍
na as viena pagimdziau su kitu turejau cezari.bet ir vienu ir kutu atveju skausmai buvo.nera ten ko bijot.juk skausmas atsiranda silpnas ir stipreja,o organizmas pripranta todel ir iskest ji nebuna labai sunku.o kas del cezario.jei galit pacios gimdyt tai ir gimdykit.cezaris yra salutine priemone isgelbet vaika.mazyliai turi gimti naturaliais gimdymo takais,isskyrus atvejus kai to buti negali(kai yra pavojus vaiko arba mamos gyvybei).
uogyte man taip pat pirmas buvo,nakti prabudau nuo smarkaus skausmo ,o uz 15 min ir vandenis nubego tai neliko abejones iskart isskubejom i ligonine.Prasykis kad tave anksciau paguldytu i ligonine😀
jei pas jus bijo priiminet dvynuku,tai apsidrausdami gali ir anksciau issiust i ligonine,del viso pikto.kartais taip elgiasi gydytojai.
shanelle, man pirmas gimdymas, net neįsivaizduoju kaip suprast, kad jis prasideda, nesinorėtų į Kauną 100km lakstyt veltui😀 sakys ko atvažiavot😀 o rando aš nebijau, man net gi gražu, savotiškas prisiminimas, tik kad sunkiau atsigaut.
Man ligei tas pats neri ,3val viskas truko,tik skausmas buvo lb smarkus.Uoga jei tik pajusi kad prasidejo tai iskarto ir vazuok,spesi per val nuvaziuoti.O cezori daryti nesamone,randas liks ,sunkiau atsigausi.Bandyk pati 😀
aš tai turbūt norėčiau cezario, man gimdyt reiks nuvažiuot 100 km, nes pas mus mieste dvinukų bijo priiminėt, tai siunčia į kauną ar vilnių, tai labai bijau, kad mašinoj nepradėčiau gimdyt, va kaip sako mamytės per pora valandų pagimdo. Nespėsiu ir nuvažiuot😀
na o mano gimdymas buvo vieni juokai,jokiu saremiu skausmu,vos spejom i gimdymo namus nuvaziuoti,na jausmas buvo panasus lyg turetu prasideti menesines,ir i ligonine nuvaziavom ir pagimdziau per pusvalandi,net nespejo uzpildyti dokumentu,o vyras nespejo persirengti ,tai akusere sake ,jei bus trecias ,tai gali nebevaziuot,vis tiek nespesi.gerai kad buvo naktis ir mieste nebuvo masinu.o pirma dukra per 2 val.nuo visos pradzios pagimdziau.