Besilaukiančios, norinčios pabendrauti

01. Dec, 03:00

labas...esu naujoke..tai butu malonu kad prisijungtu prie manes kas nors..laikiu..:)

14. Mar 2010, 20:17

sveikos 😀
o as kaip vista net nesidomejau jokiais kremais tarpvietei... kada cia juo reikia teptis? nes man kaip ir nebedaug liko iki gimdymo....

14. Mar 2010, 20:14

tai kazkaip perskaiciau kad nestumo metu reikia teptis. bet reiks nusipirkt,gal pades😉 ot galetu pas man nebut apetito😀 nors ir papikyna,bet valgyt visvien noriu😀

14. Mar 2010, 19:40

weledos kazkiek produkcijos yra euro vaistinese, siaip kaune Gedimino vaistine prekiauja. avent kremas, man vaistinej dave universalu, tinkanti visam kunui, siaip daug kur jo yra, beveik kiekvienoje vaistineje 😀

14. Mar 2010, 19:26

Dolciuk,o as zinok be apetito, jei ir pavalgau-poto sunkus skrandis☹Pilvelis ir man paskauda, dabar sonai paskauda, apskritai apacioj skauda...Numiegojau savo tuos sonus kauletus😃nes miegu tik ant sonu, kairio arba desinio😃O ta kremuka reikia tepti per nestuma?As maniau po gimdymo...

14. Mar 2010, 19:15

amelija,man gerai viskas,kazkaip valgyt daug pradejau😀 bijau kad tik nepradeciau cia nereikalingu kg priauginet😃 va ir daba pavakarieniavau balandeliu su bulviu kose😀 o siaip savijauta gera,tik vakar kazkaip pilvelio apacia lb skaudejo☹ siaip noreciau ta kremuka isigyt tarpvietei,nes nenoriu per si gymdima plyst☹

14. Mar 2010, 19:11

Vat nezinau kur Kaune tos Weledos gauti, siaip dar vaistinese pardavineja😉Zinok, bailiuke valgau, bet kad viskas kaip be skonio, ir svoris neauga, nu persirisiu i antra nestumo semestra, manau atsigriebsiu, gal atsigausiu fiziskai😀

14. Mar 2010, 19:10

o su juo galima ir krutine tepti? nes ziuriu yra avent atskiras krutinei. geriau aisku butu kad su vienu ir krutine viska patept galetum. o ten aliejus ar kremas?

14. Mar 2010, 19:05

man tie dzinsai kur nusipirkau irgi krenta 😀 bet nieko dar pastambesiu 😀 amelija - valgyk 😀 leliui reikia 😀 as tai priaugau dar tik 3 kg kazkur 😀 paziuresiu kas bus po menesio. o valgau tai daug, apetitu nesiskundziu ir isalkstu labai greit.

14. Mar 2010, 19:04

as is kauno amelija... tai reiks nueiti ir nusipirkti ta avent...mano siaip irgi sausoka oda, bet sausiausia tai kojos.

14. Mar 2010, 19:00

Vaivita,o Avent kremuka tiktai leliuku parduotuvese turbut pirkti, ar ne?Nesusidurus su sita firma, nes nesilaukiau😀Zinau tik kad buteliukus gamina😀

14. Mar 2010, 18:55

as tepiau tuo paciu ir slaunis ir pilva ir krutine, jie dazniausiai tinka visam kunui. as tau patraciau pradzioj koki rimtesni, seniai isbandyta avent, o paskui palaikyti odos riebuma ir dregnuma, kuo ji daugiau pritepta, tuo maziau reaguoja i tempima. pas mane labai suasa oda, tai as daug ir tepu 😀 daugiausia aliejais. as vienas kelnes nusipirkau, bet ir ju neprireiks manau 😀 man jos krenta nuo pilvo srities

14. Mar 2010, 18:54

bailiuke, as irgi kaip tu, nedidele.Tik man kolkas svoris vis dar per mazas, nes apetitu nelabai pasizymiu...Siaip sveriu 4🤓50kg, bet dabar dar ir nukrito, issigandau, 46kg☹O del kremuko, gal sakau aliejuka koki is Weledos, arba koki drekinanti stipriai kremuka😉Svarbu kad kuo maziau kvapiuju tu medziagu butu ir chemijos.O tu vilniete?

14. Mar 2010, 18:43

na as kadangi sveriu nedaug, sverdavau 😀 48kg iki 50 kg ne daugiau, tai pas mane jau matyt, dar tokia nedidele esu. jau dzinsus nusipirkau tokius elastinius, dviem dydziais didesnius 😀 bet ten man visa nestuma ju pakaks, nes vasara tai su suknytem puskuosiu 😀

14. Mar 2010, 18:41

tai prieikim prie isvados koki man butu geriausia nusipirkti?kad ir krutine ir pilvuka patepti.. nes as nieko nenusimanau. nueisiu i vaistine paprasysiu, tai pakis koki pati brangiausia bet nepraktiskiausia 😀

14. Mar 2010, 18:36

dolciuk, as planuoju ji isigyti, maza ka, gal neplysiu. nezinau, kas toki naudojo, bet vaistinej sake, kad geras. bailiuke, pradzioj sako reikia po karta i savaite tepti, paskui dazniau, nes pagrinda reikia padeti, kad oda elastinga butu, taciau as tepiau nuo pradziu 😀

14. Mar 2010, 18:30

Vaivita, ji sakyciau gal pigesne, ziurint ka pirkti.Vaikuciu bekvape linija nuo 20-40lt.
Dolciuk, sveika, kaip tavo sveikatele, kas naujo?
bailiuke, manau nepamaisys jeigu padrekinsi odele, taip ji bus atsparesne.Jau normaliai pas tave ir pilvukas matyt?😀

14. Mar 2010, 18:27

o sakykit, jei man dabar 14 savaiteliu tai man jau reikia pradeti tepti viska irgi, ir krutine ir tt.?

14. Mar 2010, 18:20

sveikos😀o tas kremukas kur skirtas tarpvietei,tai veiksmingas? gal zinot kas is pazistamu naudojo?

14. Mar 2010, 17:47

o kita kosmetika kiek kainuoja? panasiai kaip weleda?

14. Mar 2010, 17:41

Vaivita, as irgi megstu Weleda, man tik veidui netinka...O leliukui linija su medetkom, as jom alergiska, tai nezinau kaip cia bus....Dar is tos Holos parduotuveles yra Utekram, jeigu teisingai parasiau-tai leliukui matyt sita imsiu kosmetika.Ten irgi be jokiu priedu😀Kiek zinau drauge tepe leliuka Weledos tuom su medetkom, tai labai kvepia, taip neikyriai, ne chemiskai😀

14. Mar 2010, 16:27

http://www.imunitetas.lt/eparduotuve.php?gamid=2&gkatid=21
va, cia yra aprasymas.
man asmeniskai super

14. Mar 2010, 16:24

vaivita koks kremukas? 😀

14. Mar 2010, 16:19

amelija, jo, yra nuo striju specialus 😀 nesciosioms yra tik sitas, speneliams ir tarpvietei, kad nesuplystu

14. Mar 2010, 15:20

Sveikutes, man irgi sonus paskausta, matyt raumenys pilvo sieneles tempiasi po trupuciuka😀Vaivita, o kuriuo aliejuku tepies Weledos?Su medetkom?Pamirsau, ten yra nesciosioms linija?

14. Mar 2010, 13:58

aha, pradzioj ir man skaudendavo, man taip pat gydytoja sake, kad viskas pleciasi, nieko baisaus, zodziu 😀

14. Mar 2010, 12:54

bailiuke man daktare sake kad nieko tokio, tiesiog gimda pleciasi ir tiek

14. Mar 2010, 12:53

taip man tik 15 savaiteliu, bet jau tokia beda turiu, bet sese mane guode kad po nestumo oda susitrauks ir dings

14. Mar 2010, 12:51

jus man pasakykit, gal pasikartosiu, bet ar jums skaudejo, o gal ir dabar skauda kaireje puseje, pilvo apacioje? toks nera stiprus skausmas, padyris siek tiek...ar ten kiausides ar kas.,,,

14. Mar 2010, 12:51

jus man pasakykit, gal pasikartosiu, bet ar jums skaudejo, o gal ir dabar skauda kaireje puseje, pilvo apacioje? toks nera stiprus skausmas, padyris siek tiek...ar ten kiausides ar kas.,,,

14. Mar 2010, 12:39

bijau ir as, kad gali po gimdymo, todel ir reikia dar kelis menesius priziureti, maza kas...😀