Besilaukiančios, norinčios pabendrauti

01. Dec, 03:00

labas...esu naujoke..tai butu malonu kad prisijungtu prie manes kas nors..laikiu..:)

14. Mar 2010, 12:25

mano sesei su abiem vaikais nieko nebuvo...o jus krutys tikrai nemazos buvo,ant pilvo ir slaunu zinau kad atsirado...na kievienai skirtingai aisku...

14. Mar 2010, 12:18

ne kiekvienai, bet daugumai 😀 as vis ziuriu ir ziuriu, bet sako, kad kitom tik pagimdzius isryskeja, tai va sito bijau 😀

14. Mar 2010, 12:17

na suprantu, na bet nereiskia kad kiekvienai atsiras...be to danguolei dar ne tiek daug savaiteliu....

14. Mar 2010, 12:15

bailiuke, taip kaip ant pilvo ar koju, taip ir ant krutines gali ju atsirasti... 😀 nei viena nuo to nesam apdrausta 😀

14. Mar 2010, 12:14

nezinau ir as, esu maciusi krutine su strijom ne nescios merginos, tiesiog nuo didumo ir sunkumo, beje, nelabai kas siaip ir tepa ja ne nestumo metu 😀

14. Mar 2010, 12:08

o kaip suprasti strijos ant krutines? dar tokiu nesu maciusi, tik ant koju ant pilvo, o ant krutines nesu. kraujagysles tai persisviecia pas mane tai cia reiskia jau reiktu tepti kuom nors? nes kapiliarai linke plestis?

14. Mar 2010, 12:03

tai va, kad ji pas mane neelastinga 😀

14. Mar 2010, 12:01

sveikos 😀
tepu ir as, bet, kaip dauguma sako, kad tie kremai kaip sventintas vanduo 😉jei oda elastinga, tai viskas bus gerai, jei ne, tai ne... 😀

14. Mar 2010, 11:19

sveika danguole, o kiek tau laiko? nezinau kaip kitos, bet as nuo pat nestumo pradzios tepu kuna avent, mamacoccole kremais ir weledos aliejum pamainomis, nes atsibosta kvapai 😀 ir viskas kol kas gerai. nezinau kuris geriausias

14. Mar 2010, 10:47

sveikutes, kaip jauciates? 😀palengva mano pilvukas dideja, koks jis man grazus. vakar pastebejau kad atsirado strijos ant krutines, gal galite patarti koki tepaliuka?.

13. Mar 2010, 16:42

sveikos dar karteli, o man velykos kaip ir susiburimas su artimaisiais ;D privalgau daug irt iek 😀 kaiuusinius dazo mano tetis, na as kartas nuo karto 😀 va kitais metais jau ir mano dukryte dazys nes siais metais bus dar tik menesiukas per velykas ir savaityte 😀

13. Mar 2010, 16:20

agonija, apie velykas ir galvos skausma😀
ashanti, as irgi nemegstu tu kiausiniu, viena kita galiu suvalgyti, bet idomiau dazyti😀

13. Mar 2010, 15:23

dove12 mums jau 26 savaites, eina 27 😀 kuo toliau , tuo sunkaiu darosi😀 Man kai labai skaudedavo galva, ir jau nebegaledavau kenteti, isgerdavau ibumetino, man labai padedavo 😉 o man velykos isvis nepatinka, nes reikia kiausinius valgyti, o as ju negaliu pakesti 😀 kai buvau maza kiausinius patikdavo dazyti, dabar jau tuom nebeuzsiimame 😀

13. Mar 2010, 14:50

sveikos mamytes, ka plepat? 😀

13. Mar 2010, 14:48

tai ir man dar toli...😀 bet as ir viena megstu dazyt, seniau su mama dazydavau, uzzsiimdavau visokiu idomybiu prisigalvodavau 😀

13. Mar 2010, 14:43

Dove12, jo, as irgi manau kad tik antram semestre leisiu sau tabletele.Irgi visus skausmus nurasau nestumui, nes suprantu kad kitaip nebus, gi viskas keiciasi😀
viltekamile as irgi isitikinus kadviskas leliukui eina, tai bijau ka ir begert, bet kai plysta perpus galva ir atrodo kad akys iseis is savo vietu nekas buna😀
bailiuke, as kaip tu, laukiu kol su lelium galesim dazyti kiausiniukus,duosiu visokiu svogunu laisku, lipduku-tegul vaikas issilieja savo mena.Dabar neidomu dazyti, vienai😀Bet man iki to dazymo su leliuku dar uj kaip toli😃

13. Mar 2010, 14:32

sveikutes. o jman patinka velykos, dazysiu kiausinius 😀 o kai bus lelius bus dar smagiau , nes turesiu su kuo juos dazsyti, o dabar viena uzsiimineju tuom dalyku 😃

13. Mar 2010, 12:06

sveikutes mamytes nu va mes vakar jau gryzome is mano tevu esu pries paskutineme menesije tai mane visi saugo kaip koki auksa 😀 neduok dievuliau as kur netycia pagriuvau ar man salta tuoj apklosto viena mazai kur paleidzia. o apie velykeles jau galvojete? 😀 as turbut per velykas busiu pas tevus jei vyrui dirbti nereikes . pirmadieni turetu daryt ekoskopyja ir pasaky ka turesiu bent tikiuosi kad pasakys. o kada paziuri gimda kaip jos stovis ?

13. Mar 2010, 11:42

man zinokit nuo galvos skausmo labai padedavo saltas slapies ranksluostis ant galvos ir akiu uzsimesdavau., patys geriausi vaistai, per nestuma ne vienos tabletes nuo skausmo negeriau, nes mano isitikinimas kad medikamentai kenkia kudikeliui

13. Mar 2010, 11:10

man daktare del tokio kraujo spaudimo mazo nieko nesakydavo,mat gal todel kad kai nuvaziuodavau pas daktare man siek tiek budavo didesnis kraujo spaudimas is jaudulio😀sakydavau dakterei kad galva skauda,bet ji man atsakydavo kad nenorek kad nieko neskaudetu jug ne viena vaikstai😃,man galvos skausmai ne pirmam semestre buvo o antram,tai daktares klausiau a galima sako galima viena kokia tablecike

13. Mar 2010, 10:41

Aciukas, mamytes uz patarimus.Dove12-man vat delto ir plysta galva kartais, mano irgi zemas spaudimas,90/60.Bet kartais ta kava net nelenda, ant tiek skauda ir pykina...O ibuproma galima gerti pirmam nestumo semestre?O beje kaip tau su isnesiojimu, kai toks zemas spaudimas-nes mane tai prigasdino kad su tokiu spaudimu-vienas zingsnis iki nualpimo, sunku bus isnesioti...Bet as kazkaip nekreipiu demesio😀
viltekamile del temperaturos as irgi taip zinau.Dabar labai visi musineja ta temperatura, o organizmas turi pats moketi pakovoti kuri laika...jeigu tik aukstesne nei 38, tada musti reikia...

12. Mar 2010, 22:37

mamytes ar zin ot kad jei temperaturos turim jos isprakaituoti negalima, ja reikia vesinti o iki 37.5 mjos musineti nereikia

12. Mar 2010, 22:23

kai nescia buvau ir buvo sukilusi temperatura tai geriau kaip dolciuke raso liepziedziu arbacikes daug daug siltai gulejau ir man padejo😉

12. Mar 2010, 22:03

dar labai gerai liepzodziu arbata su medum ir citrina😉

12. Mar 2010, 21:58

aciu mamytes uz patarimus pasidariau arbatos su citrina ir medum dar pieno karsto su medum isgersiu eidama miegot gal biski pades

12. Mar 2010, 18:20

bailiukes vaistai geriausi na dar i arbatyte galima 😀

12. Mar 2010, 18:08

man tai neseniai buvo angeliuke vaistu negeriau, pakako arbatos pasidarytos su apelsino sultim ir imbieru, bei daug valgiau medaus, ir spanguoliu arbatos geriau

12. Mar 2010, 16:41

labuka angeliuke, isgert citrinos su medum ir karstu vandeniuku , as kai buvau apsirgusi taip dariau ir man aciu dievui padejo. o paciu vaistu tai as negaliu pasiulyti, gal kokios kitos mamytes, nes as ju pabijojau gerti, tu arbatu visokiu coldrex ir tt. negeriau. bet aisku cia nuo situacijos priklauso, bet pirmiausia siulyciau naminius vaistukus.

12. Mar 2010, 16:30

sveikutes gal kas zinot kaip pasveikt nuo gripo laukiuosi jau beveik penktas menuo nezinau ka galiu gerti kokius vaistukus arbatas nes taip blogai jauciuos ciauduo nuo vien vietos slogos baisios temperaturos dar nebuvo bet matyt jau kyla nes skauda galva ir saltis purto☹

12. Mar 2010, 16:30

sveikutes gal kas zinot kaip pasveikt nuo gripo laukiuosi jau beveik penktas menuo nezinau ka galiu gerti kokius vaistukus arbatas nes taip blogai jauciuos ciauduo nuo vien vietos slogos baisios temperaturods dar nebuvo bet matyt jau kyla nes skauda galva ir saltis purto☹