Besilaukiančios, norinčios pabendrauti

01. Dec, 03:00

labas...esu naujoke..tai butu malonu kad prisijungtu prie manes kas nors..laikiu..:)

16. Mar 2010, 10:00

kad registruotis reikia ten ☹

16. Mar 2010, 09:52

labas rytas 😉 as cia ne i tema, bet gal kas galetumete prabalsuoti http://www.mamosdienorastis.lt/konkursai/konkursas.php?id=122 uz Stela pats maziausias mamos turtas 😀 labai buciau dekinga mums reik jusu balsu ir palaikymo. Kada nors atsidekotume tuo paciu 😉

16. Mar 2010, 09:48

labas rytas 😀 paskaiciau apie ka kalbat 😀 as per diena nestumo metu isgerdavau puodeli silpnos kavos su pienu, daktare liepe gerti jei noriu bet po viena puodeli 😀 o dabar ikava net paziuret negaliu fui slykstu 😃 kakava maukiu su tokiu pasigardziavimu is vis kaip mano skonis pasikeite po gimdymo 😀 sokolado nebemegstu 😃 sausainius uz tai kertu bet tik GAIDELIS 😃 kiti neskanus 😀

16. Mar 2010, 09:47

As rytais, viena, ir dar su grietinele.ir tai nepilnai isgeriu😀Nu bral, gal neina leliukui tas kofeinas...☹

16. Mar 2010, 09:37

As ir po viena puodeli kavos isgeriu po pietu, visada turiu koki pyragaiti ar saldaini ir megaujuos 😃 Nors anksciau tai kavos belekiek per diena isgerdavau, ypac kai dirbau 😀

16. Mar 2010, 09:35

Simute, man dar toli, bet zinok vis pagalvoju kur man cia geriau butu.As einu pas gydytoja kuri dirba VGN, bet ja lankau Baltijos Amerikos klinikoj...Tai net nezinau kur man pasilikti, ar gimdyti BAK ar Vilniaus gimdymo namuose....Man svarbu kad gydytoja gera salia butu.O tu pas ka nors konkreciai vaikstai?
Astonja, tai po viena puodeli kad isgeriam, gal nieko, ka?Nu kai gims leliukas, tai tikrai turesiu valios negerti, reiks jau ziureti ka valgai ir geri😀

16. Mar 2010, 09:35

kava yra gerai, dabar apribojau, siaip po ne daug vis pasimegaudavau. o dabar stengiuosi gerti arbata arba kakava 😀 kaip mano kriksto sunus sako - kava su skoniu, tai cia tipo kakava 😀

16. Mar 2010, 09:30

Labas rytelis 😀 Maciau apie kava kalbat, kaip as megstu kava, nors dabar esu sumazinus jos gerima, nors skaiciau kad nesciosioms galima isgerti iki 3 puodeliu per para, bet ne daugiau,o maitinancioms mamos nepatariama gerti kavos, nes leliuku organizmai labai sunkiai skaido kofeina ☹ Tai kai susilauksiu leliuko teks pakenteti

16. Mar 2010, 09:21

vilniaus gimdymo namuose. o tu jau mastai apie tai ar dar palieki tolimai ateiciai? 😀

16. Mar 2010, 09:18

A, jau sakei, atsiminiau dabar.O gimdysi kur?

16. Mar 2010, 09:17

nu ir ne visada atitaikau, bet pasitenkinu tuo 😉 jei ne taip skaniai pasidarau, tai varskes surelis gelbsti visada 😃
aha, jau greitai realiai savaitele beliko, taigi gali jau bet kada pasibelsti... 😀 nea, ne vilniete, tik gyvenam vilniuje 😀

16. Mar 2010, 09:14

As ir megstu kakava, bet nemoku pasidaryti gerom proporcijom, tai per saldu, tai per preska, per daug vandens, pieno😀As tai kavutes negaliu negerti nes spaudimas zemas, tada galva skaudetu visa diena, ir silpnumas butu.As tik viena puodeli ir dar pasidariusi toki pienini😀Tikrai, gi tau jau jau jau, ant dienu bet kada lelyte gims😀O tu vilniete?Soriukas, jeigu jau kur sakei😉

16. Mar 2010, 09:09

aha, kakava geriu su pienuku, man skanu 😀 pasidarau taip, kad per puse vandens, per puse pieno 😀 kavos labai retai isgerdavau nestumo metu, bet dabar stengiuosi nepiktnaudziauti, juolab, kad nebedaug liko ir toj galesiu megautis iki soties kava 😀 as irgi sianakt miegojau neblogai, tik vis pabundu ir galvoju, ar dar ne laikas... 😀 bet mazoji nenori listi 😀

16. Mar 2010, 09:05

As tai gerai kazkaip miegojau sianakt, ziuresiu kaip kita nakti bus😀O kakavyte geri su pieneliu pasidariusi?Kavutes negeri del nestumo?nes as dabar kavos puodeli kaip tik geriu, kazkaip pasijutau nekaip, kad as cia be kavos negaliu😀

16. Mar 2010, 08:55

sveikutes 😀
kaip miegojot? kaip leliukai?kaip pilvukai?😀
as tai atsikeliau, einu pasidaryti kakavos, papusryciausiu...nezinau kokios veiklos susigalvoti, kad diena greiciau praeitu...😀

16. Mar 2010, 08:46

Niu va, abidvi susikele ryte😉Tai aisku kad poto pripranti, nes jau zinai del ji verkia, ar skauda, ar valgyti nori, ar tik oziuojasi.Niu bet dieve tokia mazulyte atrodo su oziukais...kazkaip nesitiki,angelelis😀

16. Mar 2010, 08:40

ai o kaip man spasdavo amelija, na bet dabar apsipratau jau 😀 tik skauda sirdele beabejo 😉 p.s. labas rytelis 😀

16. Mar 2010, 08:38

Labas rytas , mamytes,😀Viltekamile, vakar nuluzau😀Oi kaip tau pavydziu, man tas leliuko verksmas kai rekia tai sirdi spaudzia labai, tada labai norisi paimti ant ranku , apkabinti...As jau zinau is rekimo naujagymis ar jau paauges kudikelis rekia,bet abieju vienodai gaila😀

15. Mar 2010, 21:05

pirma kartai kai pampersa ligoninei reikejo keisti ir perrengti zinok net bijojau, mamos savo prasiau poto po truputi ir persilauziau 😀 tik pravirkdavo kartu verkdavau, nes 4paras atskirai gulejom tai sirdi taip skaudejo, dabar jau apsipratau prie jos oziuku kol persirengiam tol ir dainuojam serenadas 😀

15. Mar 2010, 20:17

Aaa, 16 metu.tai nepagalvojo...Galvojau kad suaugus moteris😀Oi as turbut irgi gasdinsiuos visko😀Paciai bus baisu toki mazuleli paimti ant ranku😀

15. Mar 2010, 20:01

matai gal dar nezinojo 16metu panycka, tai pakraupas as tuo momentu ir kategoriskai pasakiau, zinau kad ji nekaip pasijuto bet.... man vaikas sverbiau nei jos interesai

15. Mar 2010, 19:34

viltekamile, o jetau, kaip nepagalvojo drauge?Kaip nesisaugo...☹

15. Mar 2010, 19:33

Pas mus irgi tas pats, dar tas lupas atkisa taip kad vos ne slapias buckis iseina...As nemegstu labai.Bet nemegstu ir kaip europieciai i tuos zandus ten bucinetis...Pasakai "laba diena" ir gana.O vaikiukas kai pradeda per visas gimines eit ir buckius slapius duot tai isvis...😀

15. Mar 2010, 19:26

taip ir buk simut, va mano giminaite atvare aplankyti ir paemus vaikiuka arbata norejo gerti, tai girestai pasakiau arba arbata atsigeria arba vaika laiko nes neleidau virs vaikiuko gerti, neduok dieve pouodelis iskris ☹

15. Mar 2010, 19:02

tai as suprantu, bet kaip paaiskinti tiems, kutie yra visiski nesusiprateliai? 😉 manau, kad teks buti grieztai, bet teisingai... 😉

15. Mar 2010, 18:58

as tai ir skaiciau, kad kudikiu geriau nebuciuoti i lupytes pirmaisiais menesiais del lupu puslelynes ir kitu virusiuku

15. Mar 2010, 18:53

simute siaip net naujagymiu negalima i lupytes buciuoti ir esu kazkur girdejus tipo isvis galvyes negalima buciuoti isskyrus teveliams 😀 tai pasiteisink situo gandu 😀 😃

15. Mar 2010, 18:06

Nu tas buciavimasis ir mane erzina, as visokiais budais bandau to isvengti, nes per tuos buciavimus pastoviai lupas puslelemis nuberia. Siuo metu kai nescia esu tai taip ir ginuosi nuo buciniu, sakau bijau apsikresti kokiom nors infekcijom kad leliukui nepakenktu 😀

15. Mar 2010, 18:06

nu ju seimoje priimta kitaip😀 kiekviena seima turi savo keistenybiu... mes visi ju turim , net jei galvojam kitaip😀

15. Mar 2010, 18:03

bet cia atrodo patys suauge zmones turetu suprasti...bet,deja... 😀 bijau, kad kai pasakysiu nelabai mane supras, bet, ko gero, teks 😉