Turim didelę problemą-reikia auklės 1m8men mergytei.Nera jokios info,agenturos jau visos pasinaikinusios,o su rekomendacijom auklių nerandam.Mergaite aktyvi,judri ir labai žingeidi-nesinori patikėti savo auskiuko bet kokiai.Gal kas turit ką pasiūlyt,padėt.Ačiukas.
Ieškau auklės darbo
kontaktai:
photography323@gmail.com
Esu jauna panele man 17m greitai bus 18m. turiu patirties su mazais vaikuciais uzauginau pati savo dukterecia, kaimynu leliuka dabojau o veliau ir antra ju vaika. galiu pigei priziureti vaikucius, tvarkyti namus. mano kontaktai: el.pastas: zuikezaupas@gmail.com ievukas3679@aol.com
laukiu jusu susidomejimo tinka bet kurios dienos 😀
ssssonia galima butu jusu kontaktus gauti?
as ir svetimas omenyje turejau😉
o as pasitikiu tom kurias pazistu, jaunos paneles ir buna geros 😀 na inoma svetimai nepalikciau 😀
Jeigu pazinociau ta zmogu, tai ir jaunai auklei palikciau
tokiai jaunai tikrai nepaliksiu, zinau kaip jos ale rupinasi😀
Sveiki,man 17metu mokaus siauluose ieskau aukles darbo(galiu dirpti nuo pirmadienio iki penktadienio iskyrus anradieniais) nuo 15val. Galiu pigiai rupintis vaiku ir tvarkyti namus.Turiu patirties su mazais vaikais.Esu sazininga. Mano kontaktai 862353893
Sveiki, ieskome aukles 1.5 m mergaitei. Kol kas laikinam, o nuo vasario 1 d. pastoviam darbui. Siulykit tel. 861282752 arba e-mail giedramo@yahoo.com. Labai lauksim.
Labas sssonia, o koks valandos įkainis?
Priziuriu vaikus Siauliuose savo namuose (Aido g.). Auginu savo mazylius, tuo paciu metu ieskau aukles darbo. Turiu pedagogini issilavinima, labai myliu vaikus. Turiu svajone padaryti toki mini darzeli, kad mazyliai palengva priprastu prie tikrojo darzelio ritmo. Tad laukiu susidomejusiu. Kaina priklausytu nuo priziurimu valandu kiekio.
sveikos mamytes,ilgai galvojau ar rasyti sia istorija,bet manau,kad geriau uzbegti viskam uz akiu ir buti itin budrioms del aukles pasirinkimo.Mano draugas dirba gelebetoju "prudelyje" Simses rajone,taigi jis visa laik stebejo,kaip atejo 3 panos su vaiku(viena buvo "aukle"),vaikas nubego maudytis,o tos -gerti.Vaikas buvo paliktas be prieziuros,draugas taip pat uzsiemes ir kitais zmonem ir po valandos "aukle" pasigedo vaiko,neisivaizduojama tragedija-draugas istrauke vaiko kuneli,atvyke tevai jau nieko negalejo padaryti,tik gedeti vaiko...siurpai bega per kuna,bet tai nera isgalvota,todel kaip mamalaima sako,as taip pat patarciau toms,kurios rekomenduojate,darykite tai nuosirdziai,pagalvodamos,ar tokios aukles noretumete pacios...aisku ,zmones sugeba apsimetineti,bet labai daznai ta apgaule isduota veidas.Linkiu sekmes susirasti puikias aukles,su kuriomis vaikucius galetumete palikti ramiai 😉
Jei ieškote savo vaikučiui patikimos ir išsilavinusios valandinės auklės, siūlau savo paslaugas.
sveikutes, ieskau aukles dukrytei 2.6m, mano pamaininis darbas tai sunku rasti kuri viena sav butu nuo 6 ryto iki 15 val, kita sav nuo 1val iki -1🤓19val,gal zinot ka ir galit parekomenduoti ir kokia kaina reikia siulyti pirma karta ieskau
Sveiki, Zinau LABAI gera aukle, tik nezinau ar siuo metu laisva. Moka elgtis su vaikais ir vaikai ja megsta. Tikrai, garantuoju 100 %...
Na,mes mokame 32lt per diena (4lt uz val),o per menesi iseina 650lt.
aktuali tema, o kiek kainuoja aule, pvz viena val?ar kiek gaunasi per menesi jei vaika reikia priziureti darbo dienomis kazkur apie8val per diena, aciu
Sveikos,mamytės. Tiesa, nėra agentūros-nėra ir atsakomybės. Patarčiau visom susirašyti viską,ką aptariat ant popierėlio ir pasirašyti,kad nekiltų nesusipratimų. O tokios auklės kaip p.Vitalija dar paieškoti reikėtų 😀 Dabar jau bus trečia savaitė kaip turim naują auklę,kuri labai myli vaikus, o vaikas ją pamilo nuo pirmų dienų. Tikiu,kad dabar viskas bus gerai 😀 ačiū visoms už palaikymą 😀
nu jooo,kazkas baisaus susirasti aukle 😀 aisku kai agenturos nera ,tai nera nei kam atsakyti uz ta zmogu 😀
sveikos.nu bet mamalaima ir nesiseka jum su auklem 😀 tai isvyksta vienos tai kitos santazuoja 😀 o dabar jau turit aukle kokia?
tikrai baisu 😥 kaip reikia rasti gera zmogu?
Kur dingusios Šiaulių mamytės? Kodėl nė viena nepasisakot? 😀 Galiausiai, po intensyvių paieškų radome mergaitei auklę ir esame be galo patenkinti. Tėveliai, kai rekomenduojate aukles,darykite tai nuoširdžiai. Nes vaikus palikti psichologiškai nestabiliai auklei nemanau,kad kas norėtų. Tokios auklės,kurią mes turėjome (Ponia Vitalija iš Kairių) nelinkėčiau niekam,net didžiausiam priešui. Nežinau,kokia ji buvo anksčiau,bet šiuo metu-tai psichinis ligonis. Net po to,kai jai buvo pasakyta apie atleidimą-pora savaičių mus šantažavo. BŪKITE LABAI BUDRIOS! JUK KALBAME APIE SAVO DIDŽIAUSIĄ TURTĄ - VAIKUS.sėkmės paieškose.
Sveikos Šiaulių mamytės! Skubiai ieškome auklės,mūsiškė išvyksta. Deimantukas2 ar jūsų minėta auklė jau susirado šeimą? Gal kas turite kokių pasiūlymų su rekomendacijom! ačiū visoms!
Sveika, -8 val per diena,is viso 700 per menesi,laiko labai nelimituojam,nes negali nuspeti tiksliai.
SVEIKA mamalaima,sakykite uz kokia kaina sutarete su aukle 1h,as taip pat zadu ieskoti aukles nuo vasaros
Sveiki,taip jau radau aukle-labai aciu uz pagalba 😀 p.s. bet jokio laiskucio negavau.
Tiesa,dar vienas klausimėlis- aurita,kiek jus mokejote siai auklei uz paslaugas,koks valandos ikainis? Mokedavote savitėmis ar mėnesiais? Kiek teko kalbėtis su mamomis iš Klaipėdos tai minėjo,jog val įkainis 4 litai.
labukas turiu pasiulyma,galiu rekomenduoti auklyte...jai 52metai,bet tikrai rupestinga,mokanti elgtis su vaikuciais..ji priziurejo mano mergyte nuo metuku iki 4 metu...labai dziaugiuosi jaja..ji liko kaip mociute musu seimoje,ir dbr bendraujam su ja,nors mergaitei jau 7 metukai..ji dbr vel ieskosi naujos seimos jos nr 862267603,ji gyvena siauliuose..sekmes siauliu mamytes...
Turim didelę problemą-reikia auklės 1m8men mergytei.Nera jokios info,agenturos jau visos pasinaikinusios,o su rekomendacijom auklių nerandam.Mergaite aktyvi,judri ir labai žingeidi-nesinori patikėti savo auskiuko bet kokiai.Gal kas turit ką pasiūlyt,padėt.Ačiukas.