Auklės Šiauliuose

24. Nov, 02:13

Turim didelę problemą-reikia auklės 1m8men mergytei.Nera jokios info,agenturos jau visos pasinaikinusios,o su rekomendacijom auklių nerandam.Mergaite aktyvi,judri ir labai žingeidi-nesinori patikėti savo auskiuko bet kokiai.Gal kas turit ką pasiūlyt,padėt.Ačiukas.

17. Apr 2012, 16:35

Sveiki, ieškau valandinės auklės 2,3 mėn. berniukui prižiūrėti mūsų namuose pirmadieniais-penktadieniais. Reiktų prižiūrėti ligos atveju arba esant šaltam orui darbo dienomis nuo 🤓17 val., nes šiaip lankome darželį. Laukiu pasiūlymų iš 30 m. ir vyresnio amžiaus moterų, mylinčių vaikus ir norinčių bendrauti bei ugdyti vaiką. Privalumas būtų pedagoginio darbo patirtis. Gyvename centre. Rašykite el.paštu: lovkyte@gmail.com, skambinkinte tel. 861115255. Maloniai lauksiu Jūsų pasiūlymų.

20. Mar 2012, 12:38

el pastas toks: simona.kliunkaite@gmail.com

20. Mar 2012, 12:37

Sveiki, ieškome valandinės auklės 1,4 metų berniukui 😀 studijuoju, tad ieškome patikimo žmogaus, kuriam galėtume be baimės jausmo palikti sūnų porai valandų per dieną ( tačiau ne kiekvieną dieną), penktadieniais nuo 11.30 iki 19 valandos ( taip pat ne kiekvieną 😀 ). žodžiu ieškome tokios auklės, kur reikalui esant galėtume prisišaukti 😀) gyvename centre. jei kas susidomėsite, rašykit
simona.kliunkaite@gmail.com 😀

09. Feb 2012, 11:35

Sveikos merginos. Ieskau valandines aukles 5 menesiu dukrytei. Mergaite labai judri ir visa laika reikalaujanti demesio. Pati esu pedagoge, todel noreciau, kad i mane kreiptusi studijuojancios arba baigusios pedagogikos studijas (artimiau sielai specialiosios ar socialines pedagogikos, bet nebutinai 😃). Jei susidomejote, rasykite justalaa@gmail.com
Visiems grazios, sauletos dienos!

06. Feb 2012, 21:24

Sveiko mamytės!!!
Esu 21-erių metų studentė. Komunikabili, darbšti, imli naujovėms, sąžininga, punktuali ir atsakinga. Labai myliu vaikus ir sugebu juos sudominti. Ieškau auklės darbo Šiauliuose, galėčiau dirbti darbo dienomis nuo 16 val. ir savaitgaliais bet kuriuo metu. Jei sudominau kreipkitės: Vaivute6@yahoo.com arba telefonu 867345141

01. Feb 2012, 18:14

Laba diena, ieškau atsakingos, punktualios ir sąžiningos valandinės auklės prižiūrėti 3 metukų pipirą namuose atsitikus ekstra atvejui... suslogavus, porai valandų per dieną ar per baisų šaltį nevedant vaikinuko į darželį. Geriau auklytė būtų iš Pietinio. Jeigu sudomino mūsų skelbimas brūkštelėkite į el. paštą rasapud@gmail.com arba į až. 😀

01. Feb 2012, 14:42

868560115

01. Feb 2012, 14:41

Gyvenu Šiauliuose (Gegužių k.), auginu 1,8 metų mažylį mielai padėčiau Jums prižiūrėdama ir Jūsų vaikelį (tik ne ligos atvėju). Labai myliu vaikus, daug bendrauju, todėl mano mažylis jau daug šneka, esu sąžininga, pareiginga. Galiu prižiūrėti ir vyresnio amžiaus vaikus, padėti paruošti namų darbus (esu baigusi ekonomika Šiaulių universitete).

12. Dec 2011, 15:03

laba diena panele ar ponia audrukas23, jai Jums dar reikia auklės paskambinkit man 862803981 ar parašykit sms žinute, ir galetume pakalbeti daugiau. iki pasimatymo 😉

11. Dec 2011, 10:00

Laba diena visoms😀Ieskome ir mes aukles ,bet mums reiketu valandines aukles -priziureti mergyte 2,5 metu ligos atveju ir vakarais keleta valandu bet ne kiekviena vakara.

30. Nov 2011, 15:36

Mielos mamytės. Drįstu save pasiūlyti auklės praeigoms. Ilgą laiką dirbau pedagoginį darbą, mokykloje ir darželyje. Dirbant su vaikais įgavau nemažą patirtį. Tad nenorėčiau jos prarast.Kreipiuosi į Jūs , gal kam nors prireiks mano paslaugų. Gyvenu Basanavičiaus gatvėje. Tel. nr. 861547513 arba rašykite į el.p. arince@gmail.com

22. Nov 2011, 21:31

Sveikos mamytės! Norėčiau pasisiūlyti į valandinės auklės pareigas. Studijuoju ikimokyklinį ir priešmokyklinį ugdymą. Galėčiau prižiūrėti Jūsų vaikutį kasdien po 13 valandos.

22. Nov 2011, 14:00

Laba diena esu Emilija ieskau aukles darbo siauliuose man 16 metu 😀 neskaitant kad esu jauna esu atsakinga maloni draugiska tvarkinga labai myliu vaikus moku su jais elgtis amzius vaiko nesvarbus 😀 esu ne viena karta priziurejusi ir per vasara ir taip 😀 pati mokinuosi tad butu geriau priziureti po pietu iki vakaro jei labai reikia galeciau ir nuo ryto karts nuo karto 😀 galiu priziureti savaitgaliais naktimis jei reikia 😀
el pastas miliuute@gmail.com
telefono numeris 860876139 😀

20. Nov 2011, 17:13

el pasta blogi parasiau😉

kristinaaimuchambetova@gmail.com

20. Nov 2011, 17:12

Sveikos,mamytes 😀
ieskau aukles darbo Siauliuose, man 19metu, siuo metu mokausi Siauliu Univeritete, taigi, galeciau priziureti vaikucius nuo 16val. siokiadieniais ir savaitgaliais nuo kada reikia 😀
esu draugiska,bendraujanti, gerai sutariu su vaikais, moku juos uzimti,manu tikrai rastume ka nuveikti su jais 😀 seip dar esu sazininga ir tvarkinga 😀
kas susidomejote rasykite i el.pasta
kristinaaimuchambetova@gmil.com
lauksiu jusu pasiulymu 😀

19. Nov 2011, 16:22

Siauliuose iki 5wal.moka

17. Nov 2011, 15:18

laba idomu kokios kainos?
cia kazkas ne karta klause,bet atsakymo nemetau 😀

17. Nov 2011, 14:43

galima rasyti vaida.lukiene@gmail.com

17. Nov 2011, 14:42

Ieškau auklės dvynukems beveik dvieju metuku. Mes gyvename Rekyvoje

16. Nov 2011, 18:27

19m.mergina iesko aukles darbo siauliuose.Turiu patirties.dabojau trinukus.metus laiko.

11. Nov 2011, 21:27

labas vakaras, gal kas galit parasyti kokia kaina aukles dirbancios 5 dienas per savaite ir taip visa menesi, ir kokia valandines? ar cia tiesiog valandos skaiciuojas ir viskas? aciu 😀

11. Nov 2011, 21:27

labas vakaras, gal kas galit parasyti kokia kaina aukles dirbancios 5 dienas per savaite ir taip visa menesi, ir kokia valandines? ar cia tiesiog valandos skaiciuojas ir viskas? aciu 😀

11. Nov 2011, 21:25

sveiki, reikalinga aukle 2 men berniukui darbas valandinis.Tik keleta valandu per diena, ar kelias naktis per savaite, ieskome tokios aukles kuri uzsiimtu su vaiku, nes vaikutis labai reikalaujantis demesio ir neleidziantis nuobodziauti......lauksiu jusu laiskuciu su prisistatymu paslaptiszivile@gmail.com

11. Nov 2011, 15:18

Evelina,parasyk savo tel. nr. Man reikalinga aukle!

09. Nov 2011, 18:47

Labas lienike. As ieskau valandines aukles beveik dvieju metuku mergytei. Tiesiog keletui valandu i diena,kelioms dienoms per savaite. Ar sutiktumet?

26. Oct 2011, 13:15

Sveikos mamytes 😀 Galiu prižiūrėti Jūsų mažuosius pipiriukus ir dailiąsias braškytes. Esu 23metu ,šiuo metu nedirbanti, tad turinti daug laisvo laiko skirti mažiesiems padaužoms. Turiu patirties su naujagimiais ir vyresnio amžiaus vaikais iki 10metu, taip pat esu baigusi dailės pedagogiką. Tad Jūsų mažylis ne tik dūks ir bendraus su manimi, bet ir tobulės piešdamas savo meno kūrinius,kuriuos kaupsime dežutėje ateičiai 😀 Tad lauksiu mamyčių laiškų,kurios norėtų vaikučiui ne tik žaidimų draugės,bet ir tobulėjimo mene mokytojos.Mano email evelina203@gmail.com

18. Oct 2011, 22:58

Kažin kokios dabar kainos valandinių auklių?

15. Oct 2011, 17:59

Reikalinga valandinė auklė 4m. berniukui. Pietiniame rajone. Ieškome jaunesnio amžiaus auklės. Rašyti į el.paštą: cinizmas@gmail.com

11. Oct 2011, 10:17

Laba diena. Esu 20m.mergina. Šiuo metu nedirbu ir nesimokau, todėl galėčiau prižiūrėti jūsų vaikelį jums patogiu metu. Iki šiol esu prižiūrėjusi daugiau nei metukų berniuką ir 4m.mergaitę, su jais problemų neturėjome, puikiai sutarėme. Taigi, jei jus domina, tai mano kontaktai: plunksnike@gmail.com arba 863579101

07. Oct 2011, 15:10

Sveiki,esu 28 metu, dveju vaikučių mama,vyresnysis jau eina į darželį,jam 3 metukai,o mažytei metukai.Esu dekrete,todėl ieškau darbo namuose.Galėčiau pas save namie prižiurėti jūsų vaiką,ir mano dukrytei būtų smagu žaisti ir turėti naują draugą ar draugę.Esu baigusi pedagogiką ir dailę,todėl,visada pilna naujų minčių,kaip ugdyti savo mažylius.Todėl jei sudominau,galiu tapti jūsų aukle ir drauge.

1 2 3 4