Turim didelę problemą-reikia auklės 1m8men mergytei.Nera jokios info,agenturos jau visos pasinaikinusios,o su rekomendacijom auklių nerandam.Mergaite aktyvi,judri ir labai žingeidi-nesinori patikėti savo auskiuko bet kokiai.Gal kas turit ką pasiūlyt,padėt.Ačiukas.
Sveiki 😀 Valandine auklyte Jusu paslaugoms! 😀 Esu atsakinga, komunikabili, sazininga, tvarkinga bei nuosirdi 😀 Turiu patirties su vaikuciais nuo 2men iki 7m. Esu besimokanti, tad ieskau darbelio nuo 16val. ir savaitgaliais 😀 Labai lauksiu ir isklausysiu visus pasiulymus, juk norint viska galima suderinti. Kontaktai: +37060296823
Laba diena.
Ieškome valandinės auklės. Vaikui 2 m. ir 9 mėn., lanko darželį. Reikėtų prižiūrėti ligos atveju ir vieną - du kartus per savaitę vakarais max po porą val.
Kontaktai: 860010571.
Sveiki. Ieškau auklės darbo Šiuliuose nuo rugsėjo, po paskaitų ir savaitgaliais.
Man 21, studijuoju ŠU socialinę pedagogiką. Turiu patirties prižiūrint ir ugdant vaikučius.
Esu atsakinga, mylinti vaikučius, patikima, sąžininga, kūrybinga.
Kontaktai :
Tel - 862205703
El.paštas indrekusinaite@gmail.com
Sveiki. Aš esu Greta,ir galiu pabūti auklė,man 18 metų. Esu jau dirbusi su vaikais,nes dirbau savanore vaikų namuose apie metus laiko. Turiu dokumentus su parašais iš direktorės. Myliu vaikus,moku su jais pabūti,nėra problemų žaisti,bendrauti.Pati turiu mažų pusseserių ir pusbrolių tad esu pratusi būti su jais. Galėčiau dirbti po pietų (nuo 4 valandos) darbo dienomis ir savaitgaliais. Sudominusias rašykite rociute.g@gmail.com.😉)
Sveikos, mamytės, turime puikią žinią 😀
Ramioje Šiaulių miesto gatvelėje pradeda augti „Šeimos sodas“... čia rasite nuoširdžiai padėti pasiruošusius žmones, sodelį, kuriame galima saugiai žaisti, išdykauti, nusiskinti obuolį, mažiesiems patiems auginti braškes, spardyti kamuolį, piešti kreidelėmis, statyti eko-pilis... čia vaikučių lauks saugi namų erdvė, kurioje pedagogai skirs ypatingą dėmesį kiekvienam „Šeimos sodo“ lankytojui, draugui, svečiui. „Šeimos sodo“ kolektyvas pradinukams padės atlikti mokyklines užduotis, užpildyti atsiradusias žinių spragas, organizuos įvairias smagias, turiningas laisvalaikio veiklas.
„Šeimos sode“ lauksime ir mažųjų vaikučių nuo 2 metų.
Būna dienų, kai reikia ramiai susitvarkyti savo reikalus, skirti laiko studijoms, darbui, susitikti su draugais, apsilankyti kirpykloje, nuvykti pas gydytoją, apsipirkti...
Jeigu norite, kad tuo metu Jūsų atžalėlė turiningai leistų laiką ramioje, erdvioje aplinkoje, susipažintų su kitais mažyliais, klausytų pasakų, išdykautų lauke, galite patikėti savo mažuosius mylinčiam „Šeimos sodo“ kolektyvui.
Susisiekite ir mes Jums padėsime.
www.seimossodas.lt
Labas visoms Šiaulių miesto mamytėms. Į Jus kreipiasi 39 metų auklėtoja Arina. Esu pedagogė turinti penkiolikos metų darbo patirtį su įvairaus amžiaus vaikais. Bet labiausiai patinka dirbti su dviejų - trijų metų vaikučiais.Būtent paskutiniu laikotarpiu ir dirbau darželyje su mažaisiais vaikučiais. Mielos mamos, gal atsirastų norinčių nuo rugsėjo pirmos dienos savo mažuosius patikėti man auklėti. Gyvenu Šiauliuose Basanavičiaus gatvėje. Jei ką nors sudominau prašau į mane kreiptis tel. 860868033, arba rašykite į el.paštą arince@gmail.com
Sveiki, man 20 metų, mokausi ir gyvenu Šiauliuose. Esu atsakinga,
pareiginga ir labai mylinti vaikus. Teko jau prižiūrėti 5 vaikučius su
jais man sekėsi puikiai, tad galiu duoti telefono numerius kad
išgirstumėt apie mane rekomendacijas.. 😀 Prižiūrėti vaikučius galiu
pilną darbo dieną, vakarais ar savaitgaliais.. Mano telefono numeris: 862523816
Sveikos mamytes.😀 Esu 22 metu mergina. Ieskau aukles darbo siauliuose. Laaaaabai myliu vaikucius ir moku su jais bendauti. galiu priziureti du vaikus vienu metu. darbo laikas nera svarbu, galiu priziureti visa diena, puse dienos, savaitgaliais ar vakarais. As jusu paslaugoms. Susidomejusios rasykit man i el. pasta: balyteraminta@gmail.com arb sms numeriu 864556522. Laukiu 😀
okey. Į email'ą parašyk, kai būsi LT.
As grisiu i LT dar kita savaite,tada susisieksim. IKI
Sveika. Manau, kad sutikčiau. Kaina priklauso nuo to ar paprasta diena ar savaitgalis, bei paros metas. 😀 Iki penkių po du litus už valandą, po penkių po tris. 😀
Labas,Roberta. Ar sutiktum ateiti pabut su mergaite pusantru metu kartais? Neieskau nuolatines aukles. Tiesiog patikimo zmogaus,kuris galetu priziuret dukryte,kada man reiketu. Ir dar domina,kiek imi uz valanda?
deimantux- kodel pas mus i temele nebeuzsuki???
Sveiki.Mano vardas Roberta.Ieškau auklės darbo Šiauliuose.Man 17 metų, mėnesio gale bus 18.Turiu patirties. 8 mėnesius dirbau savanore Šiaulių kūdikių namuose.Galiu dirbti lanksčiu grafiku, darbo dienomis bei savaitgaliais.Esu atsakinga, komunikabili, tvarkinga, myliu vaikus.Jei domina - parašykite. Kontaktai: butkeviciute.roberta@gmail.com (atsiprašau už klaidas praeitoje žinutėje)
Sveiki.
Mano vardas Roberta.
Ieškau auklės darbo Šiauliuose.
Man 17 metų, mėnesio gale bus 18.
Turiu patirties. 8 mėnesius dirbau savanore Šiaulių kūdikių namuose.
Galiu dirbti lanksčiu grafiku, darbo dienomis bei savaitgaliais.
Esu atsakinga, komunikabili, tvarkinga, myliu vaikus.
Jei domina - parašykite. 😀)
Kontaktai: butkeviciute.roberta@gmail.com
dar pamirsau pasakyti kad esam is Siauliu😀
Laba diena, ieskom aukles nuo rugsejo menesio kuri galetu pabuti su vaiku bet kokiu metu, ne kasdien, gautusi gal savaite i menesi, nes studijuoju ir paskaitos vyksta savaite per menesi. galetu buti ir musu namuose ir savo, kaip butu patogiau. vaikui dabar 8menesiai. jei kas susidomejot rasykit- Malinauskaite.Deimante@gmail.com
Sveikos mamytes,
Atejo toks metas, kaip vasara, tad gal daugeliui mamyčių, nera kur palikti vaiko, vasara mokyklos nedirba, o į darželį nevedate ar nėra vasara budinčio. Esu 21 metų mergina ,begalo myliu vaikus, pati turiu 5 metų sesę, kurią padedu auginti,vasara prižiūriu ją ir ieškau dar poros vaikučių nuo 4 iki 7 metų prižiūrėti darbo dienomis. Jums nesukelsime jokių problemu,vaikutį pasiimsime iš namų ryte, juo bus puikiai pasirūpinta, bus pamaitintas ir prižiūrėtas. Susidomėjusios mamytes,prašome klausti, jeigu norite daugiau informacijos. zdaujotaite@yahoo.com
o siaubas.....
Joks cia smeizimas, tiesiog zmogus pasake, kad nepatiko toji aukle ir viskas. Tu aurita savo nuomone pasakei, mamalaima pasake savo ir viskas.
as kazkodel linkusi tiketi aurita, nes jei esi isaukletas zmogus kad ir kaip butu nutike internete nesmeistum viesai zmogaus...
bet tikrai zinau kad melas..... esu 200% garantuota,kad smeiztas.....matomai yra tikslas meluoti.... nepatiko,kai moteris nepasaugojo nakti mergytes,kai jai tusintis reikejo....va tame ir pyktumas ivyko!!!
kiek zmoniu tiek nuomoniu kiekvienam neitiksim
koks tikslas meluoti..
kai perskaiciau sia istorija,tai apakau....kalbejau su ta pacia vitalija ir tikrai cia melas!!!!!!!
tikra nesamone!!!! sakau kad smeiztas!!!!!!
Jeigu mamalaima taip sako apie aukle, vadinasi zino kas ji tokia
tikras melas,apie vitalija is kairiu,neklausykit jus jos!!!!!
kam laima smeizi zmogu?
kas cia dabar per nesamones su ta aukle is kairiu? ka ji ten tokio padare,kad tokios kalbos vyksta?