..man kartais nesmagu,kai pabreziama kad as vienisa mama...nors nekompleksuoju....bet ir nera visiskai dzin :D kaip jus jauciates ir pan? :) idomu butu ta tema padiskutuot :) pagal statistika musu daugeja...kaip manot kas del to kaltas..ar kaltinat vaikuciu tevus,kad ne kartu augina lelius? :)
tai susiplanuosim ir keliausim i pasimatyma visos kai atsils 😃
as ir skaitausi is kauno rajono bet iki kauno 5kl tai galima sakyt kad kaune gyvenu 😃 joa tikrai butu smagu bent su viena mamytee koke susimatyt nes kazkaip draugiu neturiiu su tokeis mazais vaikucias
😃
neprisimenu ir as daugiau kad mazai aplanko mus 😀
mes ir siandien laukuti buvom bet trumpai, prisifotkinau mazaja 😃
na naujoke is jurbarko raj tai irgi manau kaunas tiktu,o daugiau net nzn kas ir is kur
na va mes katik is laukucio sugryzom,oras super,na ziuresim kas nores susitikt ir is kur
visom tai gal ir neiseis, kitos matai is toliau, nebent kur nors tektu vaziuoti kad pusiaukelej susitikt 😀
tikiuosi iseis mum visom susitikti
buvus,bet nieko gero nepasake matyt netikra bureja
as is kazlu rudos 😀 iki kauno apie 40 km 😀 bet net valandos kelio nera😀
niekada nebuvai pas bureja? as tai kazkada labai norejau tai net pas 3 buvau o viena is ju mano drauge tik as veliau suzinojau kad ji buria 😀 ir dar labai gerai buria 😀 nebijau visai 😀
aha gerai uzsiimk,na as kadangi jau nudegiau nuo antro jaunikio tai daugiau nebenoriu,o is kokio rajonu tu?as tai bijau tu bureju...
na labai gaila kad dar nesuradai sau vyro tokio kuris tau skirtas, bet tikiuosi kad atsiras.. turi atsirasti!
blemba kaip noriu eit pas bureja tu neisivaizduoji, kai kita savite pakrikstinsiu Gustyte tai ir keliausiu gal isburs man koki jauniki 😃
tai va jau iki vasaros nebetoli butu smagu labai as ir noreciau. idomu ar daugiau norinciu atsirastu. kaune tai man patogu butu netoli kauno gyvenu, bet idomu kaip kitom. Zanethe irgi is kauno. o ir vaikuciai panasaus amziaus tai tikrai smagu butu.
uzsiimsiu organizavimu 😃
tai bendrauja aisku,mes issiskyrem kai edgarui buvo beveik 5,o meglei 3metukai,buvom normaliseima pradzioj ,o po 6 metu mat sugalvojau susitvarkyt gyvenima tai visa to zodzio prasme uzsiroviau...pradzioj aisku kaip visiem buvo viskas grazu,mylejo mano vaikus,nes savu neturejo .aha visai fainai butu susitikt as labai noreciau
ai tai vyresnieji bendrauja su teciu ar ne? nu bet jau tiek gerai kad bendrauja, atostogauja, dar ir pasaulio pamato.
susitvarkysi o kaip gi kitaip nebus gi kur detis 😉
as vakar vakare pagalvojau tai visai noreciau musu klubo susitikima koki pasidaryt kaip jus galvojat?
as tai kai jau visai nespeju ar negaliu padaryt tai mano miglyte padaboja sese koki pusvalandi,bet tas buna retai,o vasara vyresnieji isvaziuoja atostogaut pas teti i airija,jie ten kasmet vaziuoja tai liksiu tik su mazaja tai nzn kaip reiks susitvarkyt
na taip vienai tai tikrai kad sunkiau. visa diena mes irgi bunam namie vienos, bet vakare grizta mano tevai is darbu tai pasidziaugt nori o man tada jau laisve galiu sau pagulet ramiai 😀
giedra tai tau smagu,kad mazaja gali nunest i svecius,o as gyvenu viena su vaikais tai tikrai nelengva,nes mazoji islepus nuo ranku nenueina tai sunku ka pasidaryt
na gerai jai kada sugalvosiu pasakysiu 😀 bet abejoju 😃
nu va graziausia 😀 yra ka papasakot 😃 nu aisku jei nenori tai neversiu 😀 bet jei kada sugalvosi tai parasyk 😀
mmm kad gal ne 😀 ka as ten papasakosiu ....
ne ne nemano 😃 as tik esu sio klubo seimininke, keliu karta per savaite straipsni i pagrindini puslapi tema diskusijai arba siaip kazka papasakoju kas naujo nutiko 😀 nenori tu pabandyti ikelti straipsniuko? 😀 vis kalbinu kalbinu visas bet nei viena neatsako man 😃
na nezinau man taip pasitaike gal nepastebejo ar ka nznau net 😀 o ttavo sita svetaine kiek suprantu ?
tai kad mes ten visas mamytes priimam 😀 net keista kad neatsake tau ten niekas i klausima taip nebudavo niekad 😀 labai geros ten visos mamytes 😀
ai kad n et nznau ten paklausiau kazo nieks man neatsake tai daugiau ir neinu y ta tema .... ir tai ten jau visos susibendrave tai ka jau nesirausiu ten y ta rata 😃
visa pana jau 😀 o kodel neapsilankai musu spalio gimusiu vaikuciu temoj? 😀
6 menesei ir 2 dienos 😀
kazkaip man sunku tai nebuvo, bet gal todel kad namuose daug pagalbininku yra ir jei jau pavargstu tai vaika "i svecius" nunesu i kita kambari kad ramybej pabut 😀 bet tai retai buna 😀
as nepamenu kiek laiko tavo dukrytei dabar?
giedra kas belieka 😀 ispradzu labai buvo sunku kazkaip viena su dukryte o dabar pripratau irr diiaugiuosi
gabroele 🌷👍
Zanethe 🌷 👍 😉 saunuoles jus 😉