..man kartais nesmagu,kai pabreziama kad as vienisa mama...nors nekompleksuoju....bet ir nera visiskai dzin :D kaip jus jauciates ir pan? :) idomu butu ta tema padiskutuot :) pagal statistika musu daugeja...kaip manot kas del to kaltas..ar kaltinat vaikuciu tevus,kad ne kartu augina lelius? :)
smagu kai jau du dideli,tai ner sunku tik va vasarom jie isvaziuoja i airija pas teti tai liksim su emilyte vienos dvi
o pasidomi vaiku ar neidomu jam?
😃 oho kaip cia 😃😃 nea as siaip Giedre 😀 bet mane visa jau nuo senu laiku Giedra vadina 😃
aha, mes vienos gyvenam, tėvelis paliko kai dar buvau nėščia ir išėjo pas kitą, savo ex....
kira gausi tavo šeimynėlė 😀 giedra, čia tavo tikras vardas? nes mačiau kad augini dukrytę Gustę, tai mano mamos vardas irgi Giedra, o sesės Gustė 😃
na va kaip smagu kad viskas geai. mano Gustei dabar 7 menesiai 😀
o judvi vienos gyvenat?
as auginu tris is pirmos santuokos sunui 13metu,dukrai bus 12metu,o dabar auginu mazyle emilija 17 d bus 6 menesiai
puikiai, buvom turėję problemų su bambyte, gavom siuntimą į Vilnių, tai ten sutvarkė. O dabar auksinis vaikas auga, leidžia man vienai viską susitvarkyt 😀 tfu tfu tfu kad tik neprisišnekėčiau 😀 o kokio amžiaus jūs auginat vaikučius? 😀
kaip auga mazyle?
ačiū mergaitės, bet mums vienoms turbūt dar per didelė kelionė 😀 Miela girdėt kvietimą 😉
pritariu giedrai
whitefirl, tai kaip ir laikas apsilankyti jau judviems kaune 😉
kaune esu buvus tiek kertu, jog ant vienos rankos pirštų įmanoma suskaičiuot ☹
o gal kada vaziuosi kokiu reikalu i kauna tai mielai prasom uzsuk i svecius
nu raudondvari smagu gyvent,grazu,miskas,upe salia tik gyvenu daugiabuti tai jei kelias moteriskaites iskrauscius i vienkiemius tai butu super
tikiu 😉 as tai nemyliu savo miestelio, nenoriu cia gyvent.
tai vat ir sakau kad užkampis 😃 bet man jis mielas miestelis kaip bebūtų 😀
oi pasvalys tolokai 😃 nesu ten niekad buvusi 😀 tik viena drauga turiu is ten nuo vaikystes 😃
buvau pradžioj pas jus čia 😀 auginu dukrytę Viltę, mums jau trys mėnesiai su trupučiu 😀
o ka augini?kiek laiko?kazkaip nepamenu,o gal ir nesakei
tai va galėtų jis būt arčiau kurios nors, o daba užkampis 😃
sveika whitegirl zinom,zinom
mes iš Pasvalio jei tokį žinot 😀
o is kur jus? 😀
Gaila kas mes ne iš Kauno, su mielu noru prisijungtume 😀
galbut atsiras daugiau mamu norinciu i pasimatyma 😀 tai tada turesim susiderint kur susitiksim 😀
as dar nezinau kaip man paskaitos baigsis, nezinau ar nuo ryto ar nuo vakaro bus 😀 bet pasimatymo reikia 😀
jei ka tai prasom pas mus i svecius
taip taip zinau 😀 tai as pranesiu jei busiu kaune ta savaite galesim susimatyt 😉
as raudondvaryja gyvenu jei toki zinai
tai tu uz kauno biskeli gyveni? 😀