..man kartais nesmagu,kai pabreziama kad as vienisa mama...nors nekompleksuoju....bet ir nera visiskai dzin :D kaip jus jauciates ir pan? :) idomu butu ta tema padiskutuot :) pagal statistika musu daugeja...kaip manot kas del to kaltas..ar kaltinat vaikuciu tevus,kad ne kartu augina lelius? :)
na turetume buti nuo pirmadienio iki penktadienio. man sesija tai pas mano mociute bandysim gyvent dainavos rajone. ji tokia nesugyvenama labai tai galim ilgai ir neisbut 😃
sveika,tai butinai,o gal gyvensit kaune?siaip as rajone,bet netoli man centras
sveikos 😀
as nuo geguzes 30 d. jei nepasikeis niekas tureciau buti kaune su mazaja. tai koki vakara jei noretumet kaunietes galetume iseit pasivaiksciot jei geri orai bus 😉
aciu aciu 😉
pas mus praeita savaite buvo isjungtas vanduo karstas.
aha,pas mus dar savaitei karsta vandeni uzsuko tai isvis nekas,skaiciau apie jusu didele svente,sveikinimai jum,saunuoles grazi svente jusu buvo
korifena mano Guste gimus spalio menesi 😀
Kira tikrai oras toks kad tik namie sedet, ir tai apsikabinus arbatos dideli puodeli ir palindus po kaldra nes salta 😃
sveikutes,oras blogas tenka sedet namie,bet uztat yra laiko prie kompo pasedet.mano emilyte uzmigo,o as kavyte geriu
o neboga minti tucia davei, del tu strazdaneliu;-)>..reik pagalvoti.
mokslas gal ir svies, bet nesu mokslinike, tai mielai viska mescia,taciau tiek ejusi,nesinori jau mesti..;-). 11 d jau ginsiuosi katedroje. tikiuosi pavyks. o kada tavo leliukas gimes? men?
korifena 😃😃 👍 oi ka patarti del gimtadienio tai net nezinau 😀 galbut jei bus dar ir daugiau zmoniu tai padaryk gal koki temini vakareli, kad pvz visi vaikais persirengtu, strazdaneles nusipiestu, dvi kasas susipintu 😃 nezinau tikrai ka galima butu, dar mum iki gimtadienio toli tai nei nepagalvojau apie tai 😀
mokslas sviesa, bet vistiek su mokslu susije darbai dazniausiai baigiasi nakti 😃😃
o del susitikimo kaip tik ir straipsniuka ikeliau i pagrindini puslapi 😀 gal ryt iskels jau 😀
va ir man visai i kita puse alytus kad pavezt judvi. mhm nu pagalvosim dar ka nors 😀
sweikutes, buvau ir as cia pasizymejusi, nesirodziau gana ilgokai,uzsivertusi diplomio rasymu..Labai noriu pabaigti mokslus. ;-) Dar ant nosies dukrytes gimtadienis, norisi kazka sugalvoti idomesnio, bet nzn ka? gal ka patarsite, nebrangaus...nes irgi ne milijoniere esu;-). pasikaiciau,ka cia rasinejate, del susitikimo, butu smagu ir man susitikti,taciau gyvenu alt, o masiniuko neturiu, dar neusigyvenau;DD.
labuka 😀 mes ir visa diena laukuti bunam visai nesinori sedet prie kompo 😀
labas rytas,kaip visos gyvuojat?oras geras tai retai kas ir beuzsuka
Labuka,su pacia graziausia pavasario svente-Sv. Velykomis😀 daug stipriu marguciu,geros nuotaikos ir grazios sventes😀
Mano dukryte Akvile😀
o mokausi as maisto sauga 😃
kas is to kad saugosiu vaika nuo viso brudo, juk jo visur yra tai uz tai per daug nieko nepaisau as. svarbiausia kad nieas alergiju nesukelia ir skanu vaikui,. o kiekviena mama ir renkas kas geriausia vaikeliui ir kiekviena nuomone turi savo. 😀
Naujoke tai va kad cia musu visu panasaus amziaus leliai 😃 O koks vardas tavo dukrytes? lyg tai kazkur rasei bet pamirsau as 😀
kira uztenka ideti citrinu sulciu ir nejuoduoja niekas ir nebutina galvoti kad visur tik bruda deda
Mano mergytei 23d bus 8 menesiu,taip kad panasaus amziaus😀 niu wa,o ka ystojai mokytis? Wis lengwiau kai dar dasideda pinigeliu😀
Naujoke as ir gyvenau is tiek pinigeliu, bet va istojau mokintis ir kolegija man dar moka po 400 lt kas menesi.
mano Gustytei geguzes 1 diena bus 7 menesiai 😀 o tavoji mergyte irgi panasaus amziaus ar ne?
Giedra o kokio amziaus jau tawo spindulelis?
Na manau gal pawyks ka sumastyti del susitikimo. Su wiena MK mamyte susitikome,bet pas mane ji atwaziawo,nes atweze rubeliu mazytei,kadangi mums labai sunku gywenti is 400lt.☹
as tai karta per diena duodu saldzia tyrele visada, po to verdu darzovytes su jautiena kalakutiena arba triusiena o vakare piene ismirkau sausainius kelis pripjaustau banano ir paskui sutrinu 😀
Naujoke na kaip nors bandysim rast kompromisa su susitikimu, svarbu tik kad noro butu 😉
As ir stengiuosi wiska mergytei duoti pacios pagaminta retsykeis nuperku waisiu tyrele,slywu,ar obuoliu persiku.
Labas wakaras mamytes,buwau truputy pradingusi,jau wisokie darbai kaime. Kaip laikotes wisos?😀 mano maziuke slogyte kazkur pasigawo stipria,nezinau nei ka daryt,nes kai uzsikemsa nelabai padeda ir waistukai☹ skaiciau,kad planuojate susitikt,na o del susitikimo tai nezinau kaip cia iseis nes iki kauno man 100 km gal biski daugiau☹
ir as manau,kad ten prideda visokio s..,nes kaip vaisiu tyrele su bananu nepajuodavus,juk bananas greit pakeicia spalva vadinas deda visokio brudo,kad spalva isliktu ir t.t
as taip pat maitinu dar pati bet jau tik naktim diena retai nes mazokai pieno 😀 o viska irgi darau namie nes negali zinot kokiu nesamoniu y tas pirktines prideda viena nusipirkom paragaut tik ydomu buvo smirda tai nedaviau 😃
as tai dar pati maitinu,bet jau ragaujam kruopu kosyte,darzoviu kosyte.ir as neperku ir ne delto,kad netureciau uz ka,bet nekyla rankos s...kist savo vaikui,stengiuos duoti viska kuo sveikiau,viska savo pagaminta
na seip kauno raj Slienava bet turbut nznai tai panemune pasakiau kad zinotum 😀 mano tai dukriukas ir mesos jau ragavus nes nuo koses nelabai pavalge o seip tai banana obuoly moliuga bulves ryzius ir kruopas visas koses namie pati darau trinu tik kartais disertine koke paragaut nuperku 😀
oi kokia fainuole giedra tavo mazyle.zanethe koks rajonas?ka jau valgo jusu mazyliai?
butinai 😀 jau kita menesy manyciau butu galima ir planuot jau turetu but silta