Ar galiu lauktis?

11. Jan, 01:17

Sveikos mamytes, sie metai prasidejo nekaip....palaidojau per naujus seneli, su dantimis bedos, skausmai i siena varomi, o dabar ir dingusios menesines.... skauda lig ir inkstusbuna, , sone pilvo toks deginantis skauskas ir neseip koks o skaudokas, pilvo apacioj skauda pilva degina, man pries menesines taip skaudedavo pilva, is sonu eina skausmas palei klubus i koja, nesuprantu kas darosi, menesinemis turejau susirgt mazdaug ant sausio 9..nors jos nelabai reguliarios, beje testa dariau rode teigema atsakyma, bet nei pykina tik va tie skausmai deginantys, ir labai skaudus, kiek skaiciau kai geri hormonus daZnai testai kly`sta, turiu skydliauke geriu thyroksino hormonines tabletes nuo skydliaukes nes su ja man nieko gero nepasake tyrymai, gal tai man kokia cysta issivyste? o del testo tai gal del to thyroksino testa teigema rodo? jai po teisybei...nenoriu antro vaiko....patys vos sukames su vienu o dabar jai antras tai turbut tikrai isvalyma darysius...nepykit kad tokia tema sukuriau....bet norejau paklaust ar tie pozymiai gali but nestumas ...nesmerkit mane del to kad nenoriu dar antro vaiko....man jugi tik 21... jau geriau vienam daug duot nei dviem nieko neduot........... laukiu atsakymu...

06. Mar 2012, 14:58

O mes ryt su vyru leisim romantiska vakara,kazka vyras minejo tai man bus staigmena 😛 😀

06. Mar 2012, 12:18

Sveika Salvia mylėtis nenori ne dlt kad nemyletum vyro ar pns.o gal dėl rutinos? Gal per mažai laiko bunat kartu ir kai griztat namo is darbu atsiranda kitos veiklos negu seksas,o 5 minučių jums nepakanka..tdl psichologiškai galima save paveikt kad kam apskritai juo uzsiemineti tas 5 min jei jus nei atsipalaiduojat nei pajaučiat malonumą.arba kaip tik gal kiekvieną valandą minutę.. bunat prilipę vienas prie kito ir atsibodes kasdieninis seksas nesvarbu kad ir jis valandą truktų,bet jei vien tik užlipau - nulipau- pripazinkim tai atsibosta.Gal vyras nesistenge jusu sujaudinti?😀 o gal jums paciai nebera tos aistros stengtis del lovos😀

06. Mar 2012, 12:07

O gal namu aplinka netinka 😀))) Gal kanors naujo isbandykite

05. Mar 2012, 15:10

Mes kiekviena penktadienio vakara leidziame romantiskai prie zvakiu,vyno taures ir t.t. 😀

05. Mar 2012, 12:31

Na bandysiu rasyti daktarei 😀 Girdejau jog pastoti padeda pvz grazus vakaras su milimuoju, pvz pasidarote stala ,zvakes, sampanas ar sidras nzn ka gerete...snekuciavimasis...na o paskui...... supratote pacios 😀)) Nes kiek girdejau alkoholis, romantika padeda abiem atsipalaiduoti, negalvoti tai kas bloga...ir isijauciate i savo zaidimus daugiau....o negalvojate apie ta labai norima nestukiu gyvenima...nezinau ar tai mitas ar tai tiesa, bet mano draugei tai padejo, taipat ir mamos bendradarbiai 😀))

05. Mar 2012, 10:01

Salvia tikrai girdejau kad yra ir moterims vaistuku kurios nenori myletis,bet tikrai nepamenu pavadinimo 😀 turi nueit pas gydytoja ar bent jau parasyk i el.pasta daktarei 😀 beje man savaitgalis buvo linksmas, visgi pavasaris tai gal gandrai aplankys 😃

05. Mar 2012, 00:36

Mamytes,noriu paklausti neitema,bet gal padesit man,jau senai lb nenoriu myletis ...o problema kokia net neisivaizduoju kodel, nei kiti nei mano vyras manes netraukia... Jau vyras pradejo galvoti kad turiu kita...liudna ... Gal zinote ar yra moteriai skatinancdiu vitaminu,nes kur skaitau ten vyrams..ir kokiu-

03. Mar 2012, 12:23

Tai jau tikrai😀 gerai salinuos iš šios temeles ,uzsuksiu kada ką pasveikint ki bus iš darbo rezultatų:-D sėkmės😀

03. Mar 2012, 11:56

kad ne, nepadeda musu nesamones 😀 reikia kazko kito imtis

03. Mar 2012, 08:29

:-D tai kas nors pastojo kol nesąmones susirasinejom ar ne?😃

02. Mar 2012, 21:32

aj mamuk nereikia to kuklumo 😃

02. Mar 2012, 21:00

Reali26 oi dar toli mirt iki to laiko kuklesne tapsiu gal :-D

02. Mar 2012, 16:27

Nieko gero jie,daug programu ir neina susigaudyt

02. Mar 2012, 14:40

😀,jo geruliai cia tie siuolaikiniai telefai

02. Mar 2012, 12:54

mamukas ziuriu is kuklumo nemirsi 😃

02. Mar 2012, 10:40

Na matot kaip pas mane telefonas ne " trioske" :-D ir klaviatūra nustatyta ant greitojo teksto rinkimo ir žodžių pataisymo,jei bent žinot kas tai yra:-) tai su toke klaviatūra neparasysi greitai ,o jei va rasau greitai ir įmeti žodyje klaidą,telefonas pats parenka žodį ir kitą kart lb kvailai gali gautis kaip gandrai ir hakeriai:-D :-) bet šiaip ne apie mano ismanuji čia tema :-D :-D :

01. Mar 2012, 21:20

😀

01. Mar 2012, 21:07

Aha telefonu sunku raytg

01. Mar 2012, 17:07

jo geras hakeriai gandrai ir gandrai gulbes😀

01. Mar 2012, 13:12

Aha kadangi db be pc internetu tenka naudotis tel.o čia tel toks "grybas" pats rašo ką nori jei nesuziuriu:-D

01. Mar 2012, 12:40

patobulinti gandrai, siuolaikiski 😃

01. Mar 2012, 12:20

Hakeriai gandrai,gerai skamba😃

01. Mar 2012, 08:51

Oj :-D vietoj hakeriu gandrai rasiau,bet kadangi mano tel megsta pats pasirasyt kartais ,tai nekreipiu dėmesio jei kitą kart isvis žodis bus ne į tema:-D

01. Mar 2012, 08:48

Salvia na tikrai nepiktybiskai😀 o jei matot hakeris lizde savo ,čia kaip bobučių prietaras,kad siemet laukit pagausejimo šeimoj:salele gulbės manau ne prie ko su vaikų atnesimu,gandrai tai jo ,bet ne gulbės :-D )

01. Mar 2012, 01:39

Mamukas, mes viena kitos visiskai nesupratome 😃 As apie ratus ,tu apie batus, na bet cia neesme, nemanau kad mes pyktibiskai nesupratom viena kitos 😀 O mane saugojo nescia turbut gandrai , nes kai nesiojau savo pirmagime jie uzlango ant darzelio sukosi lizdus su vaikuciais , negalejau atsiziuret, ir jie gan ilgai ten buvo, toks jausmas kad tikrai saugotu mane 😀

29. Feb 2012, 23:24

na maciau gulbes plaukioja kam tu gandru laukti prasykit kad gulbes atnestu leliu jos tokios baltos😀)

29. Feb 2012, 18:34

Tikekimes 😀 oj dabar gaudau tuos jusu virusiukius 😛 savaitgali isdykausiu 😃

29. Feb 2012, 18:31

matyt buvo apsimeteliai 😉 siemet atskris tikri 😀

29. Feb 2012, 18:23

Laukiamas tai labai labai bet...😀 Kazko vasara atskride gandrai apgavo mus 😃

29. Feb 2012, 18:20

rtp ogi nieko tokio 😛 nematau skirtumo susituoke, nesusituoke, svarbiausia kad lelius abieju norimas ir laukiamas 😀

1 2 3 4 5 6 7 8