Ar galiu lauktis?

11. Jan, 01:17

Sveikos mamytes, sie metai prasidejo nekaip....palaidojau per naujus seneli, su dantimis bedos, skausmai i siena varomi, o dabar ir dingusios menesines.... skauda lig ir inkstusbuna, , sone pilvo toks deginantis skauskas ir neseip koks o skaudokas, pilvo apacioj skauda pilva degina, man pries menesines taip skaudedavo pilva, is sonu eina skausmas palei klubus i koja, nesuprantu kas darosi, menesinemis turejau susirgt mazdaug ant sausio 9..nors jos nelabai reguliarios, beje testa dariau rode teigema atsakyma, bet nei pykina tik va tie skausmai deginantys, ir labai skaudus, kiek skaiciau kai geri hormonus daZnai testai kly`sta, turiu skydliauke geriu thyroksino hormonines tabletes nuo skydliaukes nes su ja man nieko gero nepasake tyrymai, gal tai man kokia cysta issivyste? o del testo tai gal del to thyroksino testa teigema rodo? jai po teisybei...nenoriu antro vaiko....patys vos sukames su vienu o dabar jai antras tai turbut tikrai isvalyma darysius...nepykit kad tokia tema sukuriau....bet norejau paklaust ar tie pozymiai gali but nestumas ...nesmerkit mane del to kad nenoriu dar antro vaiko....man jugi tik 21... jau geriau vienam daug duot nei dviem nieko neduot........... laukiu atsakymu...

12. Mar 2012, 13:47

Salvia susirupink savimi, pamirsk trumpam laikui vyra...pradek gyventi sau ir vaikuciui 😉 o kai atsigausi tada kalbekis su vyru del tolimesniu santykiu... suprantu tai nera lengva bet pamegink ir pamatysi viskas susitvarkys 😀

12. Mar 2012, 10:00

As negaliu pakest ligoniniu,visada pas daktara nuejnu-

11. Mar 2012, 23:51

Salvia tai gal i ligonine reikejo vaziuot is karto, nejuokai cia...

11. Mar 2012, 23:48

Na va ,jauciu per tuos nervus atsitiko nelaime...vaziavau is kretingos sveciu....pradejo siaubingai pilva maust...ir kaip per ciaupa prdejo kraujas teket....visa masinos sedine per minute kraujo baloj buvo...skausmas toks nemalonus...tai vyras pagulde mane...radau dideliu kraujo kresululiu, gabalu kazkokiu....siaubas....kazkoks.....begsiu ryt pas gine klausiu kas man nutiko...nes jau svogeris sako beg geriau pas gydytojus kad nereiketu poto mestis ant laidotuviu.....aisku supygde tokie zodziai, bet kad begt pas gydytojus butinai reik kol visai nenukraujavau...o skausmas toks lyg trauktu pilva..poto buvo visai iki asaru kokias 5 min.....bet praejo, o kraujuot tai jau tik truputuka bekraujuoju...

11. Mar 2012, 23:43

papuosaliuke, kodel as turiu visada atlikt savo pareigas,o jis ne? jis taipat turi kazka daryti kad as pasijausciau laiminga... pamaloninta netik lovos reikalais bet ir gerais darbais. Vyrai nevisatos karaliai kad tik dirbtu ir uzdirbtu,o savo seimai nepadetu o tik pustu arabus... Sexas tai dar nevisas gyveimas...gyvenime turi buti pagarba,savitarpio supratimas, o ne kaip filmuose rodo jog zmona plusa namie kaip mamukas sake...o vyras galvoja kad jis uzdirba o prie namu darbu mat jam nereikia nei pirsto prisidet....ir kaip as turiu jaustis kai nusiplusu namie koju nebejauciu ir nieko nebenoriu, o tai apie lovos reikalus kalbet, taigi mato kad pervargus bunu,tai jei taip nori gaut ka nori,tai turetu bent perpus padet atlikt viska... sorry papuosaliuke bet su tavo zodziais visiskai nesutinku...

11. Mar 2012, 13:48

mamukai-pritariu tau

11. Mar 2012, 12:40

papuosaliuke o koki sprendima siulai Salviai? kaip suprantu, kalbos ir pasakymas kaip ji jauciasi nepadeda

11. Mar 2012, 11:01

Kaip salvia parase "as ji tada pasiunciu..". Nu argi cia sprendimas? ...

11. Mar 2012, 10:58

Nepykit kad pasakysiu savo nuomone ir isikisiu..bet paskaiciau salvia zodzius... Ir ka galiu pasakyti. Nebukime tokios kaltinancios vien vyrus...manau cia ir moteris liko kalta...pikta,irzli,nenorinti myletis...vyrai salia tokiu patys tampa tinginiai,ir nieko nebenori daryti. Reikia neuzsipulti,o graziai pasneketi. Isivaizduoju kaip jis jauciasi kai zmona lovoje neatlieka savo pareigu...tada ir jis tinginys tapo. Manau cia abu liko kalti. Jis nesistengia ir jinai nesistengia.

11. Mar 2012, 09:53

tai toks vyras ne vyras.nepyk mergina bet turi grieztai keist gyvenima,su juo ar bmd jo cia jau tau rinktis,bet jei ir veliau taip gyvensi tai pavirsi tikra nusivylusia namų seimininke,nieko neturincia nieko nematancia,tik vaiko sauskelnes pilnas,ketures sienas,ir indu kruwa kas kart :/

10. Mar 2012, 21:46

kaip rase kad nuo tada kaip vaikas gime kiek supratau

10. Mar 2012, 16:28

salvia nuo kada jis tapo toks koki dbr apibudini?

10. Mar 2012, 12:54

na as tai irgi teip daryciau kaip tu salvia,o mamukas,jai vyas suda mala o ji kaip barbe plusa tai zinai atsiprasau.

09. Mar 2012, 19:19

Saunu kuriai pasiseka susirast supratinga vyra...dziaugiuosi uz tave mamukau...draugysteje taip nebyvi mum...o tik apsizenijom ,vaiko susilaukem ir prasidejo sitos bedos... as netik buitinius reikalus atlieku bet ir viska kita, pati viena lakstau dokumentus tvarkyti su vaiku po pazastim... sunku...taip ir padarysiu, nebedarysiu nieko namie..pasidarysiu sau ir vaikui pavalgyti, mudvi issiskalbim sau, viska sau...paziuresiu kaip reaguos...nes as jau pervargus....vaiko verksmu klausau..o ir pati viska turiu atlikt....

09. Mar 2012, 18:37

reike rupintis vyrais,bet reike kad ir jie mumis rupintūsi bent per puse tiek kiek mes.tfiu tfiu tfiu maniskis ir dirba ir grizes grindis isplauna,dar padaro jei ko paprasau.bet kiekvienos skirtingas..as pries vyra turejau drauga,pas kuri apsilankius jo namuose ,dar tada jauna buwau ,negyvenom kartu..jo namuose liepdawo twarkyt jo kojnes,triusikus,gjrta parwest is ten ar ten.as nebuwau su tokiu zmogum kuriam buwau tik tarnaite,nes gerbiau save ir po siai dienai gerbiu.tad susiradau ar jis mane susirado 😃 Nuostabu MAN vyrą.

09. Mar 2012, 13:39

Salvia-nedaryk jam ne valgyt ne jo nieko neskalpk ir pajimk ant lapo rasyk ka veikiai ir kokia diena ir jam vakare parodyk va sakyk brangusis nuo sendie as tik vaik ir save apsiziurau o tu zinokis.

09. Mar 2012, 12:44

Salvia ir joks cia apkrovimas bedom, forumas tam ir yra 😉

09. Mar 2012, 12:43

germalu 😀 oj mamuk tas tavo telefonas 😃 o pasiulymas tai pats tas... tegul nors viena dienele pabuna su vaiku, supras nuo ko pavargsti, tuo paciu tegu kambarius sutvarko, valgyt padaro visai seimynai, isskalbia, islygina, tegul nepamirsta vaikucio i lauka isvezt 😀 jei nesusivoks, reiketu pakartot dazniau 😉

09. Mar 2012, 11:43

Ten apačioje rašiau vaiko riksmų ne germalu😀))

09. Mar 2012, 11:42

Tai kyla klausimas kam tuomet buni su juo? Griauzi save,turetum daugiau laiko sau ir vaikui jei ne vyro bardakas.jis tipiškas iš daugumos vyrų,vyras toks kuris galvoja kad praneša pinigų jis dirba kad išlaikyti seima,o tu atrodo nk neveiki.Nuo ko tu gali pavargt? Nuo vaiko germanų,indų plovimo kiekviena dieną,rūbų skalbimo?? Jam tai atrodo normalu ir kad nera nuo ko pavargt.Pasiulyk jam viena diena jo laisvą apsikeist vietom.bent vieną dieną jis būna su vaiku,tvarkos,valgyt daro..pabuvęs tavo vietoj kažin ar išdrįstų pasakyt kad buti mama ir žmona lb lengva pareiga net darbas

09. Mar 2012, 11:21

Sneku su juo,aiškinu jog as pervargstu,o jis man pasako jog nedirbu,tai bent veikklos turiu,tada buna taip kad ji pasiunciu,jo neplautas lekstes sudedu jam i rubus,kojnes jam i pagalve,kad issiplautu vįska,tada plaunas kokias ketvres dienas ir vel poto namaj aukstyn kojom kilimai nuo batu bespalvos,nu wnzd jis nevala,jau 4 metaj vargstu tajp..jau net vaziuoja stogas,

09. Mar 2012, 08:49

Salvia nu va situacija aiški,namie visa buitis uzkrauta tau ,nėra kada pailset,o ką jau apie seksą kalbėt..kazkaip gal su vyru turi sneket apie tai?

09. Mar 2012, 00:19

Mamukas...taip,turbut dėl tos rutinos..neturiu nei dienms pailset...as viska uz visus turiu galvot,daryt,vyras nepadeda ,nei pirsto neprisideda ,nors jo darbarp niera sunkus ,ir nefizinis kad pervargtu. O as kasdien lakstau,valau gaminu ,ziurineju ko reikia,o ir galiausiai vaikuti priziuriu...o jis galvoja kad man ce lengva kai kasdien negaliu nei minutes pajaust ka reiskia uzpakali padet ant lovos...ir dar pyktis ima...kad man prikisa kita nes nenoriu su juo myletis...as isvis nenoriu,to noro nera galeciau menesiais beto but.bet ka as ce apkraunu jus savo bedom...

08. Mar 2012, 22:10

Sveikos. Patiko man,mamuko,parasyti zodziai jog kitos galvoja jog po to reikia lekt i dusa issiplaut sperma su srove 😃 pirma karta isgirdau ir mane taip prajuokino 😃 gerai cia nuskambejo 😃 aisku kad atsiras vaikelis tada,kada bus lemta.. As jau kazkaip apleidau situos forumus kad maziau galvoti..nes va kaip nepastoju taip nepastoju..

08. Mar 2012, 16:30

na sendie tikrai bus vaikas,su kovo 8d.

08. Mar 2012, 11:27

Jau galetu ateiti tas laikas 😃 vis delto siandien kovo 8 tai gal ta proga ... 😃

08. Mar 2012, 09:27

Salele kad sperma viduj laikysi kad ir valandą..nuo to nepriklauso kad gali pastoti😀cia jau jei organizmas uztvirtins vyro sekla,jei neiskris užuomazga vaisiaus tai ir pastosi😀 Kitos dar prisigalvoja,kad baigus moters viduj,iskart begs į dušą ir issiplaus spermą su srove 😃 tai cia irgi žinokit nesąmonė😀kaip saket ateis laikas bus ir vaikas😀

06. Mar 2012, 23:07

nieko ateis laikas ir bus vaikas,ai pastebejau kaip guli ant pilvo neisbega teip greit sperma o kaip ant nugaros tai isbega.viena moteris irgi net 2metus nesusilauke 2vaiko o jai kazkas ten su kiausidem dar buvo tai pagere vitaminu nesciai pregnatcer,ir zoleliu is adeles ir pastojo greit gime beveik 4kg mergaite

06. Mar 2012, 19:05

Oj salele patikek mes taip pat darom ir darom 😃

06. Mar 2012, 17:19

o mes tai darom jau leliuka ir diena ir nakti

1 2 3 4 5 6 ... 8