Ar galiu lauktis?

11. Jan, 01:17

Sveikos mamytes, sie metai prasidejo nekaip....palaidojau per naujus seneli, su dantimis bedos, skausmai i siena varomi, o dabar ir dingusios menesines.... skauda lig ir inkstusbuna, , sone pilvo toks deginantis skauskas ir neseip koks o skaudokas, pilvo apacioj skauda pilva degina, man pries menesines taip skaudedavo pilva, is sonu eina skausmas palei klubus i koja, nesuprantu kas darosi, menesinemis turejau susirgt mazdaug ant sausio 9..nors jos nelabai reguliarios, beje testa dariau rode teigema atsakyma, bet nei pykina tik va tie skausmai deginantys, ir labai skaudus, kiek skaiciau kai geri hormonus daZnai testai kly`sta, turiu skydliauke geriu thyroksino hormonines tabletes nuo skydliaukes nes su ja man nieko gero nepasake tyrymai, gal tai man kokia cysta issivyste? o del testo tai gal del to thyroksino testa teigema rodo? jai po teisybei...nenoriu antro vaiko....patys vos sukames su vienu o dabar jai antras tai turbut tikrai isvalyma darysius...nepykit kad tokia tema sukuriau....bet norejau paklaust ar tie pozymiai gali but nestumas ...nesmerkit mane del to kad nenoriu dar antro vaiko....man jugi tik 21... jau geriau vienam daug duot nei dviem nieko neduot........... laukiu atsakymu...

05. Feb 2012, 20:39

Sveikute, papuosaliuke kodel ne?

05. Feb 2012, 20:27

Labas vakaras. Esu naujai prisiregistravusi mergina. Noreciau pasidalinti savo nepaprastais norais susilaukti mazylio.. Bet bijau jog tai neimanoma.. ☹

05. Feb 2012, 14:25

Nera uz ka.O tik nuskausminamuosius?O po viso to neisrase dvieju tableteliu kad iskart isgert ?

05. Feb 2012, 14:13

Ąčiu už išsamesni paaiškinimą mamukas. Aš geriu skausmus malšinančius, ir jau juos baigiu. Sakė gali 2 sav ar daugiau užeiti kaip sąrėmių pobudžio skausmai, esu nelabai pakanti skausmams, tai nelabai kaip jaučiaus, bet gerai kad viskas jau praeityje...nelabai malonus ivykiai....aciu už palaikima.

03. Feb 2012, 20:51

Oi tai parasiau ..Norejau parasyt Gimdoje neisitvirtino apvaisinta kiausialaste.

03. Feb 2012, 20:49

Salvia tai tave daktare apziurejo ir diagnoze turejo buti tokia jeigu valymas buvo,tiksliau jy reikejo daryt,jog prastai buvo apvaisinta kiausialaste tavo netaisyklingai ir neisitvirtino gimdoje ,kitaip sakant vaisius neprikibo taisyklingai.Todel prasidejo skausmai,butu vaisius tas mazytis gumulelis kuris neprisitvirtino pats iskrites is gimdos jeigu butum dar laukusi ..bet butum prasikankinusi nemaza laika kol butu tai ivyke,man pasakojo jog tai kaip gimdymas panasiai..atsivere gimda irt.t. Bet tai jau praityje,svarbiausia kad butu tau israse vaistu po isvalymo,jog viskas uzgytu.O dabar kas buvo tas turit but atsargesni manau kad daugiau tai ne pasikartotu jei nenorit kudikelio,apiespirales nensimanau taciau kaip merginos sake pasitark nebijok su gydytoja/ginekologe ji tau patars ir kainu buna ivairiu priklauso kokiairant kiek laiko desies.Sekmes Tau

03. Feb 2012, 18:51

oho tai kainos nemazos

02. Feb 2012, 23:12

As Mirena dejau,kaina su idejimu mazdaug apie 700lt

31. Jan 2012, 16:55

Dar karteli labas. Buvau pas ginekologę, patikrino, ir nusiuntė kraujo tyrimus pasidaryti, taippat echoskopiją...ir aiškino jog nėštumas neprisitvirtinęs...kadangi dėl pastojimo buvau depresuota...nelabai ka tesupratau diagnozės...tik supratau ,jog nieko gero..ginekologe nieko nesakius parašė siuntima dėl išvalimo, čia norom nenorom turėjau eit darytis...kita dieną nuvažiavau pasidaryti...dabar na jausmas nelabai koks, nors nenorėtas pastojimas buvo..bet vistiek sukosi mintys..aišku i gimdos maži skausmeliai primena viska... Dabar imsius visokiu priemoniu jog tai daugiau neivyktu, ir mastau dėtis spiralę, gal galite mamytės patarti kokia geriausia dėtis, kiek jos kainuoja? Prieštai vartojau kontracepcija, na bet neveltui sakoma jog jie ne 100 proc apsaugo nuo neštumo..sakė jog mano organizmas stiprus todėl jie ir nepadėjo...

12. Jan 2012, 10:13

nenukabink nosies tikek kad viskas bus gerai ir lauksim ziniu 😀

11. Jan 2012, 15:33

aciu labai, stiprybes reiketu tikrai... labai tikiuosi kad viskas bus gerai...nes prasidejo metai nauji tikrai nekaip...

neri neri 11. Jan 2012, 15:28

stiprybės ,viskas bus gerai 😀

11. Jan 2012, 15:23

aciu.. as talona tegavau siam penktadieniui pas ginekologe..

neri neri 11. Jan 2012, 14:46

tik nedelsk ir iš karto pas gydytoją ,nes jei kaip sakai viena su dukryte ,jeigu sakykim yra toks dalykas kaip sakiau ,tai iki sąmonės netekimo gali būt ,kas mažute pasirūpins tada .Lai gydytoja nustato kas nutiko ir kuo greičiau .

11. Jan 2012, 14:45

butinai nueik pas gydytoja,tada bus viskas aisku,nedelsk....laikykis

11. Jan 2012, 14:34

nueik pas gydytoja ir zinosi kas darosi...o cia dabar kaip burimas is kavos tirsciu😀 sekmes

11. Jan 2012, 14:08

as i ligonine gultis negaliu ☹(( turiu metuku dukryte auginu galima sakyt ir viena nes vyras dirba ir namu nemato ☹"(

neri neri 11. Jan 2012, 13:40

gali būt pastojimas ne vietoj ,tada labai dideli skausmai ,vos ne iki tokių priepuolių ir be ligoninės tikrai neišsiversi , būtinai reik kreiptis į gydytoją ,ir jis nustatys tikrą priežastį.

11. Jan 2012, 13:17

Sveikos mamytes, sie metai prasidejo nekaip....palaidojau per naujus seneli, su dantimis bedos, skausmai i siena varomi, o dabar ir dingusios menesines.... skauda lig ir inkstusbuna, , sone pilvo toks deginantis skauskas ir neseip koks o skaudokas, pilvo apacioj skauda pilva degina, man pries menesines taip skaudedavo pilva, is sonu eina skausmas palei klubus i koja, nesuprantu kas darosi, menesinemis turejau susirgt mazdaug ant sausio 9..nors jos nelabai reguliarios, beje testa dariau rode teigema atsakyma, bet nei pykina tik va tie skausmai deginantys, ir labai skaudus, kiek skaiciau kai geri hormonus daZnai testai kly`sta, turiu skydliauke geriu thyroksino hormonines tabletes nuo skydliaukes nes su ja man nieko gero nepasake tyrymai, gal tai man kokia cysta issivyste? o del testo tai gal del to thyroksino testa teigema rodo? jai po teisybei...nenoriu antro vaiko....patys vos sukames su vienu o dabar jai antras tai turbut tikrai isvalyma darysius...nepykit kad tokia tema sukuriau....bet norejau paklaust ar tie pozymiai gali but nestumas ...nesmerkit mane del to kad nenoriu dar antro vaiko....man jugi tik 21... jau geriau vienam daug duot nei dviem nieko neduot........... laukiu atsakymu...

1 ... 5 6 7 8