Ar galiu būti nėščia?

05. Jan, 07:14

Sveikos, gal galite pasakyti savo nuomone . Ar galiu buti nescia? Nesusergu jau 16 dienu. Bet buna nezymus pilvo skausmas kaip pries mmm.. :) aciu uz jusu nuomone. :)

06. Jan 2013, 10:36

na įdomiai čia . 😀

06. Jan 2013, 00:51

man taipat skaudejo pilvo apacia pirmom nestumo savaitem,krutine skaudejo,nuotaika keitesi ir toleta daznai norejau 😀 nestumai testai,3 dariausi visi rode neigiama nuejus pas ginekologe pasake kad laukiuosi maziuko,taip kad manau geriau nueik pas gydytoja ir pasakys tiksliai,nu bet jei jau testai parodo teigiama tai vadinas teigiama.bet va man rode neigiama,o del idomumo 7 menesi nestumo pasidariau testa taipat rode neigiama 😀)

05. Jan 2013, 21:42

na reikes darytis testa ir bus viskas aisku. 😀

05. Jan 2013, 21:11

man velavo mm 2savaites.krutine buvo padidejus,maude,ir atrode kad jutau visus kitus nestumo pozymius bet susirgau.ir taip pat jutau skausmeli kaip pries mm.nesakau kad ir tu susirgsi,bet gali but stresas ir del to veluoja.o galbut laukies ko ir linkiu 😀

05. Jan 2013, 21:09

beja, spurga, kokia spirale dejais?

05. Jan 2013, 21:08

spurga, ot, kad nuliudinai!! as cia jau galvoju, kad psirale bus pats tas, kad nebereiks pergyvent del nestumo, o cia zmogus su spirale pastojo... ko reiks dbr griebtis nzn 😀

05. Jan 2013, 20:58

reikes bandyti, bet sakau kad paskauda pilvo apacia kaip pries sirgimą tik silpniau gal susirgti dar galiu bet nepirma diena paskauda. 😀

neri neri 05. Jan 2013, 20:42

manyčiau ,kad požymių užtenka ,pykina ne visas ,o va krūtinę tai turbūt kiekvienai paskauda,man tai buvo pats pirmas nėštumo požymis,dar labai erzino kvapai , ir visai nemažai laiko jau kai nesulauki mėnesinių ,ko gero kažkas bando belstis į šį pasaulį ,nusipirk testuką ir tikrai išsklaidys abejones 😀

05. Jan 2013, 20:25

tiesa dar daugiau slapintis pradejau ir su nuotaikom tai ir kas minute keiciasi. nes manau tikrai sirgimas negali veluoti dvi savaites.

05. Jan 2013, 20:05

man parode is kart nors kai nuejau pas ginike ginike eko nemate dar nestumo,bet uzsiregistravau pas kita ir kita padare vaginalini ir pasake kad pastojus esu jau 5savaites,ir spirale neiskritus,pastojau su ja ir siuo metu man apie 22savaites,laukiuosi trecio leliuko,bus sunus,jau parode ka slepia per paskutini eko...Gimdysiu balandzio pabaigoj arba geguzes pradzioj...jutau visus nestumo pozymius,pykinimas pilvo maudinimas,krutu jautrumas,nuotaiku kaita,padaugejo isskyru,net desini sona paskaudedavo,nors vyras prisimenu sake gal stresas,nesidaryk dar testo juk vieluoja tik 3dienas,bet neiskenciau ir pasidariau testa...

05. Jan 2013, 20:01

sveika, na tai irgi gali būti neštumo požymis. Taip pat gali pabrinkti krūtys, gali daugiau šlapintis. Ir dar, testas gali iškart neparodyt neštumo, jaigu kas.

05. Jan 2013, 19:55

na buvo kad pykino, kartais silpna pasidaro, o daugiau lyg nieko tik kad va pilvo apacia nezymiai pamaudzia ir krutine skauda.

05. Jan 2013, 19:48

patarciau pasidaryti nestumo testa....arba uzsiregistruoti pas ginike....

neri neri 05. Jan 2013, 19:24

o kokių nors kitų požymių nepastebėjot ,na savijautoj ?

05. Jan 2013, 19:14

Sveikos, gal galite pasakyti savo nuomone . Ar galiu buti nescia? Nesusergu jau 16 dienu. Bet buna nezymus pilvo skausmas kaip pries mmm.. 😀 aciu uz jusu nuomone. 😀

1 2 3 4