Sveikos, gal galite pasakyti savo nuomone . Ar galiu buti nescia? Nesusergu jau 16 dienu. Bet buna nezymus pilvo skausmas kaip pries mmm.. :) aciu uz jusu nuomone. :)
Sveikos, gal galite pasakyti savo nuomone . Ar galiu buti nescia? Nesusergu jau 16 dienu. Bet buna nezymus pilvo skausmas kaip pries mmm.. :) aciu uz jusu nuomone. :)
jo reik jau sveikinti😀
...
va
idek testa nuforkinus
dariausi 3testus vakar du ir rodel vos iziurima juostele ,siandien ryte testa dar viena padariau juostele akivaizdziai matosi jau gan ryskoka bet nevisiskai ...kokia tikimybe kad laukiuosi ?
Sveika, niekas geriau nepasakys nei gyd.
sveikos. labai norėčiau sužinoti kas man yra .Jau prieš savaitę pasijutau prastai ,pykino, vėmiau. mėnesinėmis sirgau maždaug prieš 9dienas ,baigiau sirgti pries 6dienas ,šiandieną vėl pradėjo teplioti (labai nedaug) ,bazinė temperatūra jau prieš kelias dienas buvo pakilusi, bet nesu peršalusi viskas gerai. Šiom dienom turiu išvykti į užsienį tai nėra galimybės nuvykti pas ginekologę. Norėčiau sužinoti kas gali būt?
Taip visgi atsakymas teigiamas 😉)
na man kol kas neina pasidziaugti vandens proceduromis nes pas mus Silale kaimas....
na man kol kas galimybes nera baeino malonumais dziaugtis nes Silale kaimas....
man patikdavo kai vandeny ant spec lazdos padedi kojas,kita lazda per pazastis,galva atlosi atgal,uzmerki akis ir pluduriuoji.mums tuo metu sakydavo atsipalaiduokit,pajauskit savo mazyli,jo judesius.ir tokie svelnus tie judesiukai budavo.atrodydavo kad jauti menkiausia judesiuka.kaip faina😀
man ziauriai meslungis kojas trauke.bet kai pradejau lankyti su kitom nesciosiom baseina,sportavom vandeny,atsipalaidavimo pratimus,jausdavaus super,mazdaug pusei savaitej savijauta buvo tokia puiki lyg nesilaukciau.kita nestuma vel butinai lankysiu 😀
sunaus kai laukiaus tik pykino,na toks sleikstulys,mazes kai laukiausi tai labai meslungis trauke kojas,nors vitaminus ir geriau,o dabar skauda ziauriai nugara,ir daznai paskauda galva,bet isgyvensiu,del tokiu meiluciu viska galima iskesti😀mum jau apie 28 savaites 26 eisiu pas ginike,o del 100% apsaugos,tai galima tik seima taip susigriauti su tokia apsauga☹
sveikos 😀 na ir kokios tau, Lolita žinios, visgi laukiesi ar ne? 😀 paskaitinėjau šitą temelę, ir galiu pasakyt tiek, kas dėl pykinimo tai papykino pora kartų kai buvau perkopusi 12 savaičių. tiesa, pirmą mėnesį po pastojimo dar buvau sulaukusi mmm bet poto jau nebebuvo 😀
tikra tiesa ,visoms skirtingai ,aš su pirmu nėštumu visus 9 mėn. klozetą gasdinau 😃 o su antru nieko 😀
Aš ir taip pagalvojau bet kad nevalgiau jokio greito maisto ar nesveiko ,ir jau antra diena kai taip yra ,ankciau pykino bet ne tiek ..dabar is vis jegu nera .
visom skirtingai,ale vienos vemia tik pastojusios o kitos is vis nevemia
manes visai nepykino,nestumas buvo super lengvas 😀
bet ne visoms taip buna
gali anksti pykinti pradeti gali velai gali visai nepykinti mane su vienu vaiku pradejo pykinti gal antra savaite po pastojimo aisku as nezinojau galvojau skrandis sutreikavo😀o pasirode kad laukiuosi😀
pykinimai po sugulimo i lova gali pasireikst pper 14d. t.y. del to ,kad jei gudresnis spermikas tai greit apsivaisina ir prasideda pykinimai ...patys malonumai 😃
no tik tai celibatas 100% apsauga 😃
nu ir parasiau 😃 ar taip anksti prasydeda pykinimai?
ar taip anksti prasideda nestumai😀? matot,as to nezynau
silviox yra tai susilaikymas 100 apsauga😀
šiaip gali pasiskaiciuot kada paskutini karta sexavai ir apsiskaiciuok viska
planuoju eit pas ginekolegę kai tik turėsiu laiko, nes visgi norisi sužinoti .Juolab, kad antra diena jau kai pykina ir vemiu .Man niekada taip nebūdavo.
arba brokuotas testas pasitaike.jai yra nestumas tai nemanau kad testas parodes antra juostele,neuzilgo jau neberodytu nestumo.nemanau kad taip gali but ant testu.nes jai juostele nusidazo tai negali ji isblukt
nepykit ,kad pasijuoksiu ,bet 100¨% apsaugos nera taip jus galite but neščia
Jo jos nebeliko po to