Sveikos, gal galite pasakyti savo nuomone . Ar galiu buti nescia? Nesusergu jau 16 dienu. Bet buna nezymus pilvo skausmas kaip pries mmm.. :) aciu uz jusu nuomone. :)
Sveikos, gal galite pasakyti savo nuomone . Ar galiu buti nescia? Nesusergu jau 16 dienu. Bet buna nezymus pilvo skausmas kaip pries mmm.. :) aciu uz jusu nuomone. :)
oi po to ji dingo?
ai va kai dariausi tą testą (kasetini) tai išpradžių matėsi antra juostelė tokia neryški ,ar gali būti tikimybė ,kad laukiuosi ?
manau gal dar kokia savaite palauksiu .
ir kada darysi kita testa?
rode neigiama .Bet ryto nesulaukiau pasidariau anksciau tai turbut teks antra daryt .nes pastaruoju metu labai pykina rytais .
labas rytas na lolta ka parode testas?
Aha, laukiam žinių 😀
Idomu ka testas parode 😀
Po to parašyk ką rodė 😀
na va nusipirkau kasetini testa tai ryt ryte pasidarysiu ir bus aisku...
Iš tiesų geriausia darytis testą, po to pas gyd., nes bent jau kiek pastebėjau, tai ginės klausia ar dareisi testą.
Ačiū už atsakymus 😀
man kas 28 budavo,ir kai pradejo veluoti pasidariau nestuma testa velavo 5 dienas parode nestuma ...pastojau su spirale...na jei tikrai blogai jauties ,ir jei turi galimybe pasirodyk savo ginikei...
nesidariau dar prieš pat susergant turėjau nesaugių lytinių santykių tai gal dar ankstoka (nors ir pries tai turėjau lytinių santykių).man ciklas įprastai trunka apie 24dienas ,šį kartą vėlavo kažkur 5dienas.
Lolita, o nėštumo testą dareisi, kiek truko ciklas? Rudos išskyros ne visada ir ne visoms būna, jos neretai endometriozės požymis, būna ir prieš m, ir po.
Nežinau net atrodo viskas taip pat. Niekada taip nėra buvę o ir pastarasias dienas nekaip jaučiuosi...
na man budavo maziausiai 4dienos😀
gal del kokio streso ar mitybos pokyciu sutriko mmm.bent jau man kartais buna kelios dienos
keista kad sirgai tik pora dienu,siaip mazokai,del rudu iskiru tai ju buna paskutinem mmm dienom...As tavo vietoj pirkciau tik kita men nestuma testa jei mmm nebutu arba eiciau pas ginike...
mmm pabaigoj buna rudos isskyros,senas kraujas.pasidaryk testa ir suzynosi.bet nemanau kad laukies.bet gal
Norėjau paklausti Jūsų nuomonės , ar gali būt taip kad laukiuosi jeigu susirgau bet labai nestipriai(sirgau tik pora dienu) o iš kart po jų pasirodė rudos išskyros kažkokios ? Tai truputy sunerimau.Lauksiu Jūsų atsakynų.
siulyciau nuvykti pas ginike ir su ja pasikonsultuoti arba palaukti dar kokias tris keturias dienas ir nusipirkus nestumo testa su rytiniu slapimiu jy atlikti....
siaip gali but pirmas teigiamas ir kiti neigiami buna sitaip 😀žinau ne viena varijanta kai sitaip buvo...reikia keleta didesniu tyrimu ,nes del slapimo taku infekcijos buna mms
Aš irgi manyčiau, kad reikia daugiau tyrimų ir faktas, kad laiko, jei yra nėštumas, tai jis niekur nedings 😀
maau kad turetum apsilakyti ne pas viena yd.jei kankina tokie klasmai..
Sveikutes, mane taip pat kankina klausimas ar galiu but nescia? O situacija tokia.. Paskutines menesines buvo 12.12.12-12.17, kaip ir veluoja 5 dienas, preita ketvirtadieni prasidejo tepliojimai taip rudai iki pirmadienio tesesi ir nustojo. Treciadieni pasidariau testa, teigiamas, antra juostele buvo neryski, penktadieni dariau tris testus ir visi neigiami. Nuvaziavau i ligonine Taip pat pasake kad nesilaukiu,pasake, kad man slapimo infekcija, israse antibiotiku, prasiau, kad padarytu kraujo tyrima, bet nedare. Nesuprantu kodel pirma testa rode teigiama ir kodel menesines vieluoja, tik patepliavo truputi keleta dienu. Slapinuosi daznai, nieko neskauda, tik nugara, pasidare jautrus speneliai, kartais pykina a taip nieko nejauciu. Labai pergyvenu nes planuojam mazyli du metus, pries metus turejau persileidima pati nezinodama, kelios savaites buvo tik, suzinojau Kai uzsitese kraujavimas 2 savaites, pries tai kiek dariau testu visi neigiami, nuvykau I ligonine sako laukiesi bet vyksta persileidimas. Todel dabar lb pergyvenu. Patarkit kas galetu but su manimi?
na nebuvo taip kad nesilankyciau bet ,nemate tas ginikas mano problemu,svarbu pinigus gaudavo uz patikrinima prisimenu ir as tave😀
Ginekologai dazniausiai pataria kas puse metu pasitikrinti, ar spirale yra savo vietoje, nes buna, kad ji pasislenka. As turiu Mirena, esu patenkinta kol kas labai. Tpiu tpiu tpiu, tikiuosi, kad nebus netiketumu. Kantrybes tau, Spurga, su trim maziukais! Prisimenu tave is rugsejinumu temeles 😀
atheneee73 man sake ginike kad tokia esu ne vienintele kurri pastojau tokiu budu...pasirodo as 4 tokia...susipazinau su viena ji siuo metu 32 savaite laukiasi ir nesioja kaip as leliuka ir spirale kartu....
dejaus ta trims metams ,siais metais vasary butu buve trys metai,norejau detis ta 5metam mirena berots vadinas,bet nebereikejo pasirodo ...O pastojau del to kad du metus ji buvo veiksminga o trecius norejo organizmas ja ismesti bet prie gimdos sieneles iaugo siulai,ir neiskrito o pasislinko i desne,todel pradejau justi skausma desiniam sone,isejau is darbo rugpjucio 6sakau gal del darbo kazkas su sveikata negerai,o be to ir vaikai daznai pradejo sirgti turiu jau du sunu ir dukra pametinukus...kai isejau is darbo rugpjucio 14turejau susirgti,bet iki 17palaukiau ir vyrui pasakiau noreciau kad butu liga o ne nestumas,bet klydau,o vyras pasake gerai kad vaikas o ne liga...Nbenorejau daugiau vaiku,norejau pirma normalius namus tureti o po to trecia viso labo man tik 23metai...