Sveiki, kuriu ir papildau šią temelę mažiausiems žirniukams (kol kas iš visų), kurie šiuo metu tyliai pasibeldė ir pasirinko mus savo tėvais...Tyliai džiaukimės viena kitos sėkme, ir sielos kertelėje tikėkimės viskas bus gerai...
Sveiki, kuriu ir papildau šią temelę mažiausiems žirniukams (kol kas iš visų), kurie šiuo metu tyliai pasibeldė ir pasirinko mus savo tėvais...Tyliai džiaukimės viena kitos sėkme, ir sielos kertelėje tikėkimės viskas bus gerai...
na pas mus mes su vyru pirmieji anuke padovanojom vyro sesuo dar jauna jai tik 17m o va mano brolis su sese tai net i ta puse nenori ziureti 😃 tad ir antra anukeli ar anukele dovanojam mes 😃
svarbu kad sveiki leliukai gimtu jai gims berniukas tai bus mylimiausias senelio anukelis nes jau turi 3anukytes iskaitant ir mano mazaja ir ne vieno anuko.
aa tai tau kaune jau pasake ,na sveikinimai ir su ta spejama mergyte 😀 man ir neralytis aktuoli svarbu vaikutis sveikas 😀 o toliau bus dar tu vaiku ne karo metas 😃
na kaune kai ziurejo tai lyg mergyte mate, o man leliaus lytis nera tokia jau tokia
svarbi.
na tai kodel sprendi kad mergyte juk berniukuj neturi ten tabaluoti kaip virkstele juk ten vos tera tu kiausiuku ir pimpaliuko 😃
o pas mano leliuka tarp koju virkstele ir nieko negalejo pasakyt.
laba ryta, o man kaip tik per pirmaji nestuma nebuvo ne spuogelio, o dabar toks kaip ir berimas virs antakiu.
jus bent jauturite spejimus o as visai nezinioje man gydytojas net nespejo tik visi sakydavo deja vaikutis nesirodo nesimato va ziurekit kojos sukryziuotos 😃
ale mum cia visom mergytes pranasauja 😃
Labas rytas, mataukalbate apie aplinkiniu spejimus, man supirmaja ir beveik visi sakydavo kad bus berniukas, nes nei demeles nebuvo, visas veidukas svytintis, o gime mergyte...dabar lygiai tas pats, tik gal kazkiek labiau pavargusi jauciuosi, bet lyg ir mergyte antra bus, taip bent mate daktare..o kas bus bus matyt po menesiuko gero 😀
mano veidas sasiukais nubertas,nes labai spuogais meta,bet vistiek sako visi kad ant veido esu grazi,jokiu demiu,jokiu usiuku 😃 bet mano pilvas koks plaukuotas 😃😃
nors as jauciuosi prasciau nei kai dukriuka nesiojau 😃
simulyte tau pirmas nestumas o man antras ir mano pazystami dauguma mate mane kai su pirma vaiksciojau tai pagal pilva sprendzia 😃 dabartini 😃 ir veida kad nera demiu jokiu kad svyciu sako 😃 su dukriuku atrodziau nuvargusi 😃
labas rytas tai man irgi visi kaip susitare kartojo berniukas berniukas, tik mano mama sake mergyte ir viskas,aj dar drauge viena galvojo kad mergyte,o kiti tik berniukas,o vat gine pasake kad mergyte,bet neuztikrintai irgi 😀 uoj laikas tirpsta,o dar tiek daug reikalu yra ☹
ruciukas sveikinimai 😀 man visi aplinkinei kas mane pamato visi iki vieno sake kad laukiuosi berniuko bet as netikiu jais kazkaip nerealiai tie spejimai man skamba kai pagimdysiu tada pamatysiu 😀 o tik du gal zmones sake gal mergyte bet ir tai neuztikrintai 😀 tad neaisku kaip cia bus 😃 pilvas man leidziasi ir su kiekviena diena atrodo jis man vis zemiau.... na nebedaug mums ir liko geras menesiukas ir pradesim BYRETI....
pagal ultragarsa mum yra 34sav. o pagal menesines 33sav. sake kad viskas gerai tik vienas istrigo na ir mazyte galvyte o ano vaiko vos ne dviguba o anos moteriskes nestumas 37sav. ir tikriausiai turesim sesyte, nes sake tarp koju virksteles yra labai daug ir nelabai galiu ka pasakyt.
na ir ka papasakojo? kaip sekes? pasakok 😀
na va as jau po ultragarso.
man cukru tik viena karta tyre 😀😀
man pagrinde del cukraus dare ta tyrima. 4,3 tai yra normalu 😀
man krauja eme kokiu 4 kartus,nors ir viskas gerai budavo
man du kartu eme krauja nestumo pradzioj ir dabar tai truputeli nukrito bet nieko nebe daug ir liko.
man irgi sake,bet arba mano kleckiukas labai viska is manes siurbia,arba mano organizmas neisisavina gelezies,todel kiekviena karta jos lygis vis krito,tai liepe feroglobina gerti 😀
man nesake kad turiu gert gelezi, bet valgyt uogu ir kito maisto kuriuose yra gelezies.
sveikinu spem 😀 ruciuk as geriu feroglobin del gelezies trukumo 😀
aciu 😀 na va su dukriuku miegojau pietus ismiegojom 3,5val 😃
tai smagu 😀 sveikinam 😀
kaip smagu ruciukai sveikinimai 😀 pas mus ir svente 😀 vyras pasake kad mano padaryta internetine svetaine atsipirko 😀 klijentas atsirado butent per ja mus surado kaip dziaugiames 😀 pagaliau pajudejo ledai 😃
laba ryta mes jau po daktaru visi tyrimai geri tik gelezies galetu but daugiau, o rytoj darys ultragarsa. nera kam palikt mazosios tai teks kartu veztis.
as isvis valgydavau tik kai vyrelis is darbo gryzdavo,diena tik siaip koki agurkiuka sugriauzdavau 😀 o dabar turiu valgyt ryte,nes vakare nenoriu vitaminu gerti,nes negerai skrandi taip apkrauti vakarui 😀