Sveiki, kuriu ir papildau šią temelę mažiausiems žirniukams (kol kas iš visų), kurie šiuo metu tyliai pasibeldė ir pasirinko mus savo tėvais...Tyliai džiaukimės viena kitos sėkme, ir sielos kertelėje tikėkimės viskas bus gerai...
Sveiki, kuriu ir papildau šią temelę mažiausiems žirniukams (kol kas iš visų), kurie šiuo metu tyliai pasibeldė ir pasirinko mus savo tėvais...Tyliai džiaukimės viena kitos sėkme, ir sielos kertelėje tikėkimės viskas bus gerai...
as ir slapia buvau kokius 3men kol susitvarke man pienukas 😃 beja LABAS RYTAS oi kokia nesekminga man siandien diena o darbu milijonas bet .....
as irgi sekmadieni gimdziau 7,25jau ji buvo gimusi o treciadieni mus isleido namo, nes buvo gelta ir hemoglobinas buvo ant ribos nes per pirmas dienas po gimimo ji istisai miegojo ir nelabai daug valge, o pienuko buvo sociai net slapia budavau.
nieko ir gulineju 😀 o va uz 1val turesim judeti i cirka viskas suruosta beliko apsirengti bet guliu iki paskutines min 😃 kibinu vakar prikepiau tai siandien nieko nebegaminsiu 😀
sveikutes pupos 😀 nu ir orelis sendien ☹ man kazko galva svaigsta ☹ guliu pilvuka isvertus kol vyrelis spegecius gamina 😀 kas naujo pas jus?😀
o sekmadieni 15vaol lygiai pagimdziau 😃
na mus aplanke sekmadieni mano tevai ir atnese geliu ir tai vakare 8val kazkur tik 😀 o seip tai antradieni jau 16val buvom namie 😀 tai palaima buvo 😃
laba ryta, man del geliu tai nieko nesake ta diena kai jau reikejo namo vaziuot tai ziedai roziu pradejo krist tai ir ismeciau, kol laukiau kol musu atvaziuos pasiimt.
aviete as ir palikau tas geles pamirsau 😃 ir ne tas galvoj buvo svarbu daigtai ir vaikas 😃 pas mus niekas nesake bet buvo ant palanges ligonines taisykles tai ten buvo parasyta 😀 o sesele iejusi i palata pasake geles laikykit ant palangeskuo toliau ir kad grazios geles 😀 na bet draugei liepe isvesti turbut i ziezulu pamaina papuole 😃
Na man asmeniskai su pirmaja ir niekas neliepe ir nepaprase kad is palatos isnesciau geles...ir pirma karta tai girdziu, bet siaip realiai pagalvojus ir gerai jei koks vyras isnestu paskui viska...nes mes tai pamirsom ir palikom tas geles kai jau iseidinejom, ne tas galvoje buvo...
kaip idomej cia. o juk visi kas eina lankyti,nesa geliu dazniausiai
na tipo elergija gali vaikui isvystiti tos ziedadulkes ☹
as irgi tuoj aiskintis pradedu jei matau kad isidirbineja 😀 o kodel geliu negalima laikyti? pirma karta girdziu
😃😃 😃 as ir pykciausi 😃 ziezula esu dazniausiai viskuom nepatenkinta bet man buvo prastai po gimdymo tai rupinosi tikrai idealiai ir geliu neoliepe ismesti is palatos 😀 leido laikyti nors negalima
kazkaip taurages gimdymo namai netraukia manes,tai klaipedoj planuoju gimdyt, nu jei reiks,as pasipykt turiu sveikatos visada 😃
na kai as pries tris metus gimdziau tai nevienos nesutikau turbut i gera pamaina papuoliau 😀 o ir palatose aptarnavimas buvo geras po gimdymo tik jei anksciau paguldo pries gimdyma tada va ten personalas bet ne visas yra tokiu bobeliu.... beja drauge gimde kovo men tai sake personalas kitas buvo bet irgi liko patenkinta viska padare kaip reikiant 😀
as irgi galvoju klaipedoj gimdyt,o kaip del personalo? ar daug ziezulu yra?
simulyte taip klaipedoj o Ka?
labas rytas,spem klaipedoj gimdysi? 😀
labas rytukas 😀 na ka mamytes prasideda rytoj Liepa paskutinis menesiukas ir po to musiskis 😀 pradesim byreti 😃
mano panele is draugiu nera jauniausia pries gaal mazdaug 😀 va sis bus jauniausias bijau ir as kad netampytu nors ir dukryte mano vienos drauges mergyte ir isnaudoja na maniske dar nelabai supranta ji tokia yra ka pasakysi ta padarys 😃 geriete 😀 o mane tai nervoja nes tokiu dalyku jos praso isnaudoja fiziskai tai as pykstu neleidziu ir velniu duodu bet drauges mergytes tiek nesudrausminsi kiek saviskes tad kartais nutyliu bet jei jau kokios nesamones praso tai grieztai ne o ypac pykau kai sugalvojo i leliuko lopsy leles susimesti tipo cia zaislas auguste girdziu sauke negalima o ji sako sssss... kad neisgirstu kai atejau kaip supykau mano merga tikrai zinau kad taip nepadarys ji zino o drauges mergyte vistiek ant augustes kalte suverte .... bet gavo barti ne tik nuo manes bet ir nuo mano drauges nebutu barus turbut buciau supykus ☹
na vyrui kuriam jau netoli 40metu ir jam tik karves idomios tai ka as zinau. maniske jauniausia is visu anukiu tai jos pusseres ja nori patampyt bet jau ji nesileidzia jai tai nepatinka.
oi kaip smagu kai susirinksit visi i kruva ir toks nedidelis skirtumas tarp leliuku kaip faina 😀
vyrams niekada nevelu 😀 mano seimoj tai sesuo tuoj gimdys "ant dienu" kaip sakant, brolio zmona liepos pabaigoj ir as rugpjucio pradzioj, tai tevams + 3 anukai iskarto..musu vyresnele ir pirma anuke mano tevams.
oho kaip idomiai 😃 na as savo sese pateisinu ji 27metu patyre insulta i smegenis kraujas issiliejo tai ir atminti buvo praradus o va dartik 6metai tepraejo ☹ sunku atsitiesti buvo ir tik dabar jau baigia normaliai isivaziuoti i gyvenima 😀 ji mano dukrytes kriksto mama nes jauciu kad liks senmerge 😃 o brolis neskuba sake nori va nama isirengti kuri nusipirko po to kad turetu kur busima zmona parsivesti 😀 gerai mato tik kad pervelu nebutu 😀
mano vyrelio visos 3 seses vyresnes ir jau turi vaiku,vienos seses vaikai yra panasaus amziaus kaip mano brangusis,kitu jaunesni 😀
tai kazkas panasaus ir vyro vyriausias brolis vejo pamusalas jam nieko nereikia, tik grizes is lenku pasakoja apie savo tas karves kokios jos protingos ir panasiai.
na as irgi turiu 2seses vienai is ju 23metai 3metai liepos pabaigoj bus kaip apsizenije ir vaiku nera, o anrai rugsejo men . sueis 7metai ir jau prades i mokykla eis.
mano vyras vyriausias o as is savo seimos jauniausia mano sesei 33metai broliuj 29 m 😀 bet jie net antru pusiu abu neturi 😃 ir neskuba 😀 tad tik as su vyru kolkas abiem seneliams dovanojam anukus ar anukes
mano brangusis irgi pagrandukas 😀 as savo mamai pirma anukele padovanosiu 😀 nes brolis su sese dar maziukai 😃
na is mano as savo tevams pirma anukyte padovanojom ir antra padovanosim 😀 o mano vyriskis pas savo tevus yra pagrandukas gime po 15metu pertraukos o jis turi 2vyrenius brolius is kuriu vidurinysis turi 2dukras kurioms yra viskas leidziama ir pan.