2012 liepos mėn. vaikučiai

28. Nov, 06:02 mergele35 mergele35

Sveikos, gal yra jau mamyciu laukianciu savo stebukleliu gimsianciu liepos menesi?

01. Jul 2012, 11:48

O as esu kategoriskai nusiteikusi niekam nerodyti 😀 Kam cia reikia 😀 I tokius ,kaip fb tai aplamai nekelsiu niekad.. Nes ka keli i interneta ir tuolab i toki kaip fb ,medziaga apie tave labai greitai surenkama ir googleje greitai kitas zmogus gali surasti ,issinarpliot apie tave viska 😀) Todel as atsargesne ,pilvuko foto ,savo ,vyro -taip,bet ten vestuviu,vaiku manau nera ko . Draugai ,gimines pamatys anksciau veliau realiai .

01. Jul 2012, 11:44

mamukai is dalies gerai galvoji as ir tik saviems desiu foto kad nenuziuretu bet mes manau tikrai nenuziuresim juk kiekviena pasirodysim koki angeliuka turim 😀 cia va jei i fb naujagymes foto imeti tai nuziuri as tai sakiau tik saviem per skypa ir gal cia pasirodysiu 😀 o seip kokia savaitele paauginsiu ar gal net pora nes jauciu bus sunku po gimdymo 😃

01. Jul 2012, 11:37

Va va man ryte meslungisdesine koja buvo sutraukes viena karta 😀 Oi senai ,kaip maciau cirka..noretusi paziureti 😀 Grazu 😀 Blondynaka - nemanau kad cia jau taip blogai 😀 Grazi mergelesdukryte..tik as esu uz tai kad nefotografuoti ir tuolab nekelti niekur pirmas savaites vaikelio nuotrauku .Nusifotografuot pirmas minutes sau atminimui -taip,bet kitiems-ne.tad manosios foto cia nebus 😀

01. Jul 2012, 11:36

cia kibinu receptukas

01. Jul 2012, 11:36

nev prasei receptuko stai jis 😀 teslai reikes : 1kg miltu, 250gr kepiniu margarino , 2kiausiniu , mazo indelio riebios grietines,truputukas druskos miltus istrinti su margarinu kol palieka rupus tada padarius grioveli imusti kiausinius ir ideti grietine bei druskyte ir tesla labai gerai isminkyti kol nebelimpa prie ranku ..... o ydara darau as sitaip nusiperku liesesnes sonines susipjaustau kubeliais kaip kapota mesa atrodo daug svogunu gal kokius 4-5galvutes jei dideles 3galvos, cesnakiuko , druskos pipiru ir sulinio kubelio puse itrupinu del skanesnes sunkos arba galima daryti su farsu ne su sonine kaip kas labiau megsta bet tikri kibinai gaminami is kapotos sonines tada atsilauzi teslos pagal norima kibino dydy ir issikocioji blynuka toki kad nebutu per plonas ir per storas 0,5cm dedi ydara ir formuoji pries dedant i orkaite patepti dar kiausinio plakiniu ir kepti kol graziai apskrunda tesla vidus tikrai iskepa mazdaug trunka apie 45min

01. Jul 2012, 11:31

laba ryta mes busim liepinukai ☹

01. Jul 2012, 11:27

man ir si naktis tragiska vyra pasiguldziau ant sofkutes o su dukriuku i miegamaji isejom tai buvo apie 2val nakties kai svecius islydejom per nakty keliausi i wc 2kartus bet meslungis koja buvo sutraukes gal kokius 4kartus o ypac ryte kad net klykti pradejau tai vyras atbego padeti atsistoti 😃 ir sokinejo su manim 😃 nors as tik pusiausvyra norejau islaikyti ir pirstus stengiausi pakelti i virsu kad praeitu greiciau bet niekaip nepavyko smarkiai sutrauke buvo tai va visa ryta man tempia dabar ta koja ☹ o kas liecia cirka tai jo dar nematem 😃 pries pat nosi bilietus ispirko ☹ bet pasigavau ta kasininke ir ismaldavau bilietus siandien 14val 😀 tai bilietas jau rankoje beliko tik nuvykti pasiziureti cirko 😃

01. Jul 2012, 11:18

Mano vyras sake vakar kad as arba snd nakti pradesiu gimdyt arba kita sekmadinieni 😃 Jo tokia nuojauta 😃 Oi si naktis man buvoirgi gera.. 5kart keliaus i wc pries uzmiegant,paryciais jau neskaiciavau kiek 😃..ryte nugara skaudejo labai ,pora saremiuku buvo uzeja,bet va prasibudinau ir jau vel niekur nieko 😀

01. Jul 2012, 11:10

Taip,jau galim 😀

01. Jul 2012, 11:09

mergele labai grazi tavo lelyte 😀 na byresim mamukai visi po viena arba iskarto mano vyras vakar man pasake kad as atrodau taip lyg sprokciau bet kuria akimirka nes taip atrodziau pries dukriukuj gimstant ir prase istempti dar bent 3sav 😃 kad po jo jubiliejaus ir kad spetu atsibaliavoti kol gali 😀 tai pazadejau bet nezinau kaip reiks isteseti si pazada nes vakar vakare galvojau kad siannakt visko gali buti labai gimda susitraukinejo 😀

01. Jul 2012, 11:05

Sveikos,stai ir atejo musu menuo 😀 Kaip smagu ! Dabar jau galim pradet byret 😃

01. Jul 2012, 10:52

labai grazi panelyte tikrai 😀 , niu lauksim kuri dabar jau leliu supuos 😉 !!!!

01. Jul 2012, 10:29

Uj kokia grazute 😀 Miegancioji grazuole 😉 Nu ka merginos,musu menuo atejo !!!😉 kuri kazin pirmoji?

mergele35 mergele35 30. Jun 2012, 21:46

mano damute

30. Jun 2012, 20:54

Mes jauciames visai normaliai,Ateina kartais skausmas teisingiau maudimas bet nebaisiai😉va pasidariau paskutini shoppinga namams visokiu priemoniu siandiena,o dabar su savo vyrais atejom I film,rodys ledinmeti,lanai norejau😀tikiuosi mazasis mano issedes ir megausis pramoga😀

30. Jun 2012, 20:52

Sveikutes,kaip jusu diena?voveryte,man ir padejo kopustai tik tiek kad as juos dejau I kamera ir paskui ant krutines!

30. Jun 2012, 19:11

mano ir standartinius nupirko, bet tokie nemazi, kiek suprantu jie apglebt to spenelio virsaus neturi ?

30. Jun 2012, 19:08

niu va man vyras ir juos nupirko, bandysiu veliau siandiena juos, o kaip jie prilimpa man idomu ? 😀 uzsidedi ir iskart duodi vaikui zysti ar dar reikia pieno i ji ispausti uzdejus ?

30. Jun 2012, 16:52

emiausi tuos standartinius 😀

30. Jun 2012, 16:52

vovieryte anspeniu buna yvairiu vaistinej paprasyk parodys 😀 as avent pirkausi 😀 bet yra ir pigesniu berods nes seip jie kainuoja nuo 25lt 😀 o jais naudotis labai lengva 😀 pridedi prie speniuku ir duodi vaikuj ciulpti gaunasi kaip per soske su skylutem kur ytaisytas papas 😀 traukia ir valgo 😀 as pirkausi is cia :http://www.assorti.lt/search/msearch?q=antspeniai)

30. Jun 2012, 16:10

zinok pas mane tokia krutine, kad jau nereiks ir apipjaustyt to lapo jauciu 😀))

30. Jun 2012, 16:09

ir ar sunku jais naudotis ?

30. Jun 2012, 16:09

kokios firmos antspeniai ? 😀

30. Jun 2012, 16:05

as su dukriuku juos pirkausi bet tik suzinojau po gimdymo apie juos o va si syki jau net i ligonine vesiuosi 😀

30. Jun 2012, 16:04

nusipirk visa kopusto galva ir pagalpapus atsipjauk kopusto lapa ir uzsidek tik nusiplauk pries dedant daugiau nieko nereikia 😀 cia laudiska medicina kuri tikrai veiksminga buvo daugeliuj mamu 😀 tame tarpe ir man 😀 o beja patarciau isigyti antspenius pamatysi koki palengvejima pajusi 😀

30. Jun 2012, 16:02

man tinka viskas kas padeda sakykit, siuo metu niekas nejuokinga jei tik gali pagelbet 😛

30. Jun 2012, 16:02

blondynka patikek as vyro po gimdymo matyti nenorejau kele sleikstuly jis man ☹ bet po truputuka atsigavau po gimdymo ir susinormalizavo 😀 tik va kad gydytoja ir rekomendavo kol nebaigsiu kraujuoti nedaryti grieztai to na bet pateisinama man priezastis buvau kirpta 10cm ir sedeti negalejau 2sav o po to dar vis sirguliavau tai taip vyreslis 2men lauke kol atsigausiu nors kaip katinas per morciu trynesi 😃

30. Jun 2012, 16:01

tai kopusto lapa taip imt ir uzdet, ta prasme nieko su juo is pradziu padaryt nereikia ?

30. Jun 2012, 16:00

pabandyk kopusto lapus uzsideti panesioti labai gerai atpalaiduoja krutine o seip vovieryte turi savaime susinormalizuoti pienukas tokia jau musu mamyciu maitinanciu dalia 😀 man padedavo kopusto lapai 😀 vesina ir kazkaip atgaivindavo mano papukus 😃 nors ir juokingai skamba 😃

30. Jun 2012, 15:58

mamytes, patarkit ka su krutine daryt, jau man ji tokia didele ir sunki, kaip palengvint, ar verta pirkti pientrauki ? skauda ajajaj..;/

1 ... 42 43 44 45 46 47 48 ... 154