2012 liepos mėn. vaikučiai

28. Nov, 06:02 mergele35 mergele35

Sveikos, gal yra jau mamyciu laukianciu savo stebukleliu gimsianciu liepos menesi?

03. Jul 2012, 10:32

sveikos mamytes,na cia tikriausiai visos laukiam savo "paskutiniosios" 😃 laukiam , kada laikysim ant ranku sawo maziukus angeliukus 😀 nu del sweciu tai manau , po kokio laiko priimti,gal po sawaites gal po menesio...😉 nes bent jau as ,tai pirmom dienom , kazin ar noresiu kad pas mane i namus waikstinetu kaip i paroda 😀 😃 mano nuomone tokia😀

03. Jul 2012, 10:27

nuotaika tai pakileta, daug darbu atsirado noris ir ta ir ta nuveikti ir pasidaryti,o po pietu dar daktaru vizitas i namus laukia,,, mamytes kaip manote kada sveciu pradesite priimineti atsiradus leliukams? as tai kazkaip nenoriu sveciu ir nezinau kada noresiu,

03. Jul 2012, 10:24

labai skanaii skamba spem, as vakarienei meat balls darysiu su pasta, paprasta ir greita😀as labai megeja pastos tai cia daugaiu turbut save lepinsiu😀leksiu ir as i miesta, riekia i pasta,i parduotuve, dar sakaiu pasivaiksciosiu kol berniukas darzelyje, zodizu tikiuosi paskutini karta😀

03. Jul 2012, 10:22

nev pas mus ir lyja ir apsiniauke bent jau pajury 😀 va is parduotuves gryzau eisiu gaminti saltibarsciu ir kibinu 😀 bei tinginy darysiu vakarui pasiskaninti 😀

03. Jul 2012, 10:18

dieve jeettee net skaitant geras jausmas apeme, isivaizduoju kiekviena tavo akimirka😀labai smagu del jusu😀kaip kitu mamyciu nuotaikeles, mes visai ok, jau pasiruose tuoj i darzeli vaziuosim, paskui as i miesteli dar turiu darbeliu tokiu smulkiu ir namo.oras rudeninis tai nelabai ka lauke nuveikti.

03. Jul 2012, 10:17

jeettee kaip pavydziu tau 😀 turi suneli jautiesi is tavo pasakojimu sprendziant pakyleta iki dangaus 😀 baltai pavydziu 😃 laukiu to jausmo ir as labai nekantriai 😀 o mes jau va ir is miestelio na ir eile maximoj ☹ visa ispyle prakaitas jau galvojau nualpsiu bet atsiremiau i ledu saldytuva tai pagerejo truputuka 😀

03. Jul 2012, 10:15

labar rytas mergaites, na oho kiek streso jau skaitant apturejau, galvojau kad jau visos su leliukais😀bet aciu dievui visom viskas gerai.mergele35-as nei nezinojau kad tokiu yra, bet kazi kaip cia ar pas mus yra?oi zinau ka turit omeny, man nors ir antras bet vistiek atrodo kaip jus sakot, neiko nezinai...man ir paskauda ri paslapiuoja ir kaip sakot, vis sedziu ant adaru nieko nezinau.va kaip apara sakai-butu tiksliau kaip taisykle kas, kaip ir kada tada butu ramu, o cia vis sedim ir laukiam, o dar pasamone savo daro.atrodo nu gi koks skirtumas, bet va einu i miesta galvoju o jai nubegs-nelabai grazu apsislapinti mieste😀va jai viena namie tai ar spes vyras su mama atvaziuoti kad sunu palikti o vyras kartu, zodizu tokie kvaili rupesciai. ir va kai suskausta arba slapia kaip minejot pasidaro, galvoji ar viskas gerai?zodziu visos dabar kaip puopos, nezinomybei ir laukime.....

03. Jul 2012, 10:13

labas rytas busimos ir esamos mamytes 😀. mums buvo si pima naktele kaip namuose esame tai patikekite visa nakti kelinejausi ziureti ar viskas gerai suneliui,,, sunus mane puse 5 pazadino tai nebeuzmigau ir nepatikesit pasiemiau kavos puodeli ir nuejau i balkona atsigerti,o rytas toks nuostabus lyg pirma kart buciau pamaciusi kaip saule pateka ir bunda miestas,o nuotaika tai nuostabi nors ir truksta to miegelio bet sirdis sokineja,

mergele35 mergele35 03. Jul 2012, 09:49

mergaites vaistinej yra paketai specialus,jie parodo ar vandenys teka cia ar ne.

03. Jul 2012, 09:15

jo apgalvojimu naktele , siandieniniai planai sugriauti tai tinginiausim namuose 😃 su maisto gaminimu tik uzsiimsiu ,gaivus saltibarsciai ,kibinai nes viso paruosto jiems turiu ir desertuj tinginys mmmmm vakar nedideli gabaliuka paragavau tai nusprendziau pasigaminti nes labai skanu buvo valgiau su tokiu pasimegavimu tai vakarienei bus pasisaldinimas pats geriausias 😀 na lekiu i parduotuve produktu 😀

03. Jul 2012, 08:59

Apgalvojimu nakti apturejai matau 😀

03. Jul 2012, 08:45

Labas rytas liepinukes 😀 as sianakt keista nakty apturejau 😃 iki 3val nakties kankino nemiga o ir po to prasibudinejau daznai ir vistiek 7,30val atsikelusi jauciuosi gerai issimiegojus 😃 keista naktis 😃 bet uztad pagulejau pagalvojau jei gimtu leliukas dar remontams nepasibaigus kaip perstumdyciau lovas ir kaip miegotume kol susiremontuotume kambarius 😃 vyrui visa ryta galva isuziau 😃 o tas vargsas tiek miegojo ir neissimiegojo 😃

03. Jul 2012, 08:30

Labas rytas as irgi nepagimdziau ,bet snd ryte atsikelus vel paslapavau.. ir pavaiksciojus sudure toks skausmelis idomus klubuose.Gulint niekas nesidaro.. Tai sakiau dabar po namus paslampinesiu jeigu dar uzeis koks skausmelis ar toliau slapuosiu ,taip nuvaziuosiu pas ginekologe savo apziurai 😀

03. Jul 2012, 08:08

Tai jau tikrai 😃 as nzn mes kai pirmo laukiam tai abu pasimete, vakar sakau vsio einam miegot nu ir va ismiegojau ir nepagimdziau.. Bet abu nezinom ko tiketis, kada vaziuot..kazkaip galetu viskas buti tiksliai, butu daug paprasciau, o kai tiketina kad gali buti anksciau ir dar labai to nori tai gal net ir pasamone taip suveikia kad Jau jau.. Ir ziek iki termino isnesiot dar gali tekt arba dar ilgiau 😀)

03. Jul 2012, 07:01

cia tikriausiai visu vyrai ant itampos😃

02. Jul 2012, 23:18

Nu tipo kazkaip turi buti ne kaip visada iskyru toks kvapas o kazkoks saldesnis, nes jei butu slapimas tai amoniako kvapo kazkaip.. As nzn is tiesu tik radau knygoj taip, o vandenu kvapo uostyt neteko 😀

02. Jul 2012, 23:12

Kaip suprast saldus??

02. Jul 2012, 23:12

maniskis irgi ant itampos 😃

02. Jul 2012, 23:08

Man tai tu menesiniu skausmu ner bet kai dare elektrokardiograma ir taip sudure tai daktare sake cia paruosiamasis.. Ale dar paskaiciau kad vandenu kvapas turi buti saldus tsi pas mane lyg ir nesaldus.. Vyras ant itampos o as vis raminu kad dar laukiam 😀

02. Jul 2012, 23:08

Kad kelnaites slampa tai jau sakau buvo karta .. issiunte i klinikas ten patikrino viska ir nieko- ne vandenys.. O cia dabar jau ta tikra zodzio prasme pilnos slapios jos. Nu matysim kaip naktele eisis..reike eiti pamiegoti nes jeigu snd ta lemtingoji dienele tai reikes mamukui jegu 😀) Jus irgi pailsekit 😀

02. Jul 2012, 23:05

su kelnaitem ir man taip buna kaip ir jum merginos...tai nezinau net ka galvot...bet skausmu nei zenklo...

02. Jul 2012, 23:04

Mamuk, zinok man ir db panasiai.. Mazoji lb judi ir vis suduria gaktos sriti ir su kelnaitem panasiai bet po vos vos isteka tai galvoju gal ne vandenys.. Su vyru neramiai gulim ir laukiam maudimo kaip per menesines arba kad stipriau vandenu pasirodytu..pasimetus ir as..

02. Jul 2012, 22:59

a...viskas aisku,tai gali savajai ginekologei paskambinti. net nzn zinok ...

02. Jul 2012, 22:56

taivat kad musu miesteli i priiemamaji nuvaziavus nieko nepasakys siuncia iskart i GN kur gimdysiu ..

02. Jul 2012, 22:47

Nu manau ,del viso pikto galetum nuwaziuoti i priejamima.matysi ka sakys...

02. Jul 2012, 22:31

Merginos pagelbekit nenoriu vaziuot vel i priemamaji dar bet nzn .. noriu isgirst jusu nuomones.. Kelnaites visos slapios ir dar slampa ..o ir dziusta ,nelieka apvadu ,kaip kad iskyru ,kvapas idomus.. Skausmeliiu lyg jokiu ir nera tik mazoji pilvely skaudziai ramstos.
Jeigu tai vandenys... pvz per kiek laiko prasideda skausmeliai ??????

02. Jul 2012, 22:14

mano pirmas svere 4.426kg tai gydytoja sake antras irgi drambliukas bus 😀

02. Jul 2012, 21:41

jo tikekimes mamukes ,kad nepatirsit nieko panašaus kaip mes su sandrita 😀

02. Jul 2012, 21:21

nev aciu jos prireiks,jeettee tikras grozis tavo stebuklelis😀mamule13 tikrai lb tikiuosi kad taip ir bus,o tai jei prognoze pasitvirtins tai didokas tavo lelius bus,na tikekimes kad neveluos tavo maziukas😉

02. Jul 2012, 20:44

na jau viskas praeiti jeettee, dabar svarbiausia i ritma ieiti su valgymu ir miegu... labai simpatulka tavo kleckiukas, toks tvirtas vyrukas atrodo... nev man ir nuo vidurio savaites tas pats diena taip ant miego traukia, bet bijau ir miegoti, o ka nakti reiks veikt ir taip sunkiai uzmiegu... sandrita tikekimes jau greit ziuresi i ne tuscia lovele 😀 nereiks tos 42 savaites laukt... laukimas zudo.... as tai nujauciu, kad man bus tapati situacija kaip su pirmu mazyliu, jei nepasigimdysiu 21d. tai gine sius i gimdymo namus, kad skatintu, nes vaisius pas mane virs 4kg prognozuojamas... tai tikiuosi, kad neteks pernesioti...

1 ... 39 40 41 42 43 44 45 ... 154