2012 liepos mėn. vaikučiai

28. Nov, 06:02 mergele35 mergele35

Sveikos, gal yra jau mamyciu laukianciu savo stebukleliu gimsianciu liepos menesi?

30. Jun 2012, 15:34

na blondynake-tau reikia vis dar viska kas tavo rankose daryti kad tik neskatintu.sake tuose vaistukuose kuriuos leidzi asaktinimo metu yra tos pacios medziagos kaip ir pas vyra, tai kaip ir jau anksciau minejau kai darai myliu myliu, nebeg iskart praustsi, palaikyk pas save, gal visgi pades😉tieisog linkiu sekmes tau kad tik viskas butu savaime....

30. Jun 2012, 15:32

jo ci ateisybe, jai mamaytei ir leliukui gerai tai uk paleidzia ta pacia diena. as pati uk gyvenu ir tikiuosi kad busiu is tu laimingu ir ta pacia grisiu namo diena😀visiems myliu myliu reikia-normalus gamtos desnis ir vaiaki is sventos dvasios neatsiranda, bet kaip sakoma-viskam ribos yra😀, sorry as turbut tiesiog tokiu paziuru😀

30. Jun 2012, 15:04

sake anglijoj ryte pagimdei vakare jau namo išleidzia 😀 žinok jin taip pasakojo ,kad be mylu mylu negali gyvent ...tai jei jai gerai tai nežinau😀

30. Jun 2012, 15:02

jin anglijoj gimde 😀 liepos 8 ale pirmadieni man skatins☹

30. Jun 2012, 14:51

o kada mociutes gimtadienis?sorry blondynake-bet gal tavo drauge ligoninei buvo pora menesiu😀nes kiek zinau po gimdymo 6savaites negalima myliu daryti, pirma-juk kraujuoji, antra manau skauda kad ir kaip bebutu😀trecia-nehigieniska, ketvirta-ir taip piln agalva visko ir seip, nelabai suprantu.....kaip sako viskas savos ribos😀

30. Jun 2012, 14:29

hmmm...aš mastau ,kad jis vis del to laukia mociutes gimtadienio 😃 mano drauge nespejo gryšt iš ligonines ,o jau dare mylu mylu su vyru 😃 arba laukia atvesimo 😀

30. Jun 2012, 14:16

kaip jau smagu jau visos po biskiuka artejam artejam😀 viveryte-kaip geria kad spejo vyras gristi😀blondinake, ale tavo tikrai leliukas su charakteriu😀bet as manau jis tai daro del jusu, va matai ir su vyru gali pabuti ir sampano atsigerti, bo paskui jau va pasnikas bus 6savaites ir su sampanu sunkiau jai maitinsi😀

30. Jun 2012, 14:14

sveikos pleputes😀viveryte dar karta sveikinimai-saunu kad jau viskas praeiti, dabar tieisog gali megautis kiekveina diena su leliuku ir aisku po truputeli pati atsigavinei😉beja koks berniuko vardas?spem-ale tikria kad nensiseka tau su tuo cirku, geriua prasyk vyro, jam kibinu iskeoiai tai gali dabar atsilygininti tau😀gausi pasidalinti tuo receptuku spem😀beja va kaip skaitai, kaip mums visoms skirtingai viskas tai labai va sunku ka ir patarti ir zinoti., man su pirmu kamstis isejo, po paros viskas prasidejo tai yra skausmai, o vandenys tik ant stalo prakirpo, viska suztruko 14valandu man. bet va ir kaip sakot atrodo vakar kai skaudejo ir galvoju, pala o tai kur kamstis ir panasiai, o kas istikro ci azino kaip bus su situo gal viskas visai kitaip😀beja va pas msu jai avndenys nubega ir nera sapzmu tai i liginine vaziuot liepia ir leidzi a tik po 24 valandu, nebent itari kad kazkas negerai pati.del saremiu jai ju nera kas 5minutes tai gali ir nevaziuoti nes issius namo.as va su pirmu nuvaziavau kas 5min kai buvo saremiaia tai buvo5ryto o pasigimdziua tik puse3. tik man jai atvirai nepatinka ta ju sistema nei lt nei uk, kaip jos gali spresti juk kaip sakem mes visos skirtingos, veinai greiciua kitai ilgiau. mano svogierkai nubego vandenys nebuvo saremiu ir ji nuvaziavo i ligonine paskui saremiai tada po 3valandu nuo visko jau leliukas rankose, o ci asako duoda 24val, tai kaip jie gali taip sakyti, nelabai suprantu sistemos, ir va kas leici agimdos atsidarinejima, vienai ilgiau kitai grieciau.sakau kazkoks durnizmas, man atrodo kad kai jau moteriai, nubego vandenys ar prasidejo saremiai tada turetu vaziuoti i ligonine ir ja ten stebeti nes visoms skitingai, o cia liepia buti namie...na bet tikekimes kad visoms vsiaks bus gerai😉

30. Jun 2012, 13:25

oi merginos kaip man nesiseka ☹ nuvykom anksciau bilietu nusipirkti ogi cirka nukele i 19val ir tik bilietus parduos nuo 17val vel bereikalingai nusileidau nuo kalno kaip sunku i ji ilipti ☹ pas mus yra slenis labai didelis tai tam sleny yra cirkas o iki jo dasigauti su masina as bijau status ir nelygus kelias zvyriuotas mano masina zema bijau kad dugna nepramusciau sakiau prasysiu vyro kad nuveztu vakare jau nusipirkti bilietu tikrai nebelipsiu i kalna siandien daugiau 😃

30. Jun 2012, 12:48

turetu skatint ale savo nuomones keicia kasdien 😀 laukiu laukiu aš mažiuko laukiu

30. Jun 2012, 12:46

Tai nezinau tada 😀) Nu niekis, pirmadieni sakiai jau skatins ?

30. Jun 2012, 12:42

ale vaikas vystesi pagal termina 😀

30. Jun 2012, 12:37

Taivat tai gal tau dar is tikro net ne terminas ?😀

30. Jun 2012, 12:34

aš ir savo mm neskaičiuodavau ir gyvenime nesu skaičiavus ale kai pastojau tai man dar dienos buvo 😀o echo rode birželio 22d. paklaida +-7 dienos...

30. Jun 2012, 12:30

As dar ko bijau .. tai kad nebutu man apskaiciave gimdymo dienos . Gal savaite veliau istikro tureciau gimdyt ...Nes pagal mm tai as +-2 dienos gali buti paklaida nes nelb pamenu kada man jos budavo as niekad taip tiksliai neskaiciuodavau nebudavo pas mane ju reguliariu tai ir pasakiau spalio 10,o gal spalio 13 ar 7 buvo 😃.. bet echo kiek ziurejo sake visadakad atitinka savaites ..

30. Jun 2012, 12:24

bepanten tepu ir dar tokias juosteles dedu, jau galvoju jei dar tiek skaudes ir nepraeis , tai tikrai reiks nusitraukineti arba antspenius pirktis 😀

30. Jun 2012, 12:24

vakar kaip niekada lindau po verdančiu vandeniu pasažavau iš visu pusiu viska 😀dar nakti vyra pakybinau 😃 o nieko išgerem sampano taurike ir kas iš to?☹

30. Jun 2012, 12:23

na lekiu rengtis jau ir kibinai greit iskeps tad pulsim i miesteli bilietu sluoti 😀

30. Jun 2012, 12:23

kiekvienos moters skirtingas organizmas kaip ir skirtingi vaikuciai gimsta todel ir skirtingai prasideda gimdymai 😀

30. Jun 2012, 12:22

oi, norejau pasakyt iki stumimo kaip kranas vaiksciojau 😀

30. Jun 2012, 12:22

Blondynaka nu tikrai jau pas tave ten jam silta ir nenori lysti lauk 😃 Pasiskatink 😃

30. Jun 2012, 12:21

vovieryte saunu tikrai dziaugiuosi uz tave ,ramu berniuka turi o del speniuku tai po maitinimo gali bepanten tepalu pasitepti arba nusipirk antspenius jie labai palengvina maitinima 😀

O uzduosiu toki kvaila klausima ... bet nuo kodel vienom praplysta na nuteka vandenyso kitoms ne ?Voveryte tai gali nusitraukti pienuka 😀

man is pradziu vandenys, ligonineje jau po kurio laiko ir kamstis ejo lauk..tai visa laika kaip kranas iki gimdymo begantis vaiksciojau 😀) isvis sake geriausia judet, o ne gulet, dar ant to tokio didelio kamuolio sportinio sedejau..😀 i dusa ejau, klyzma dar pasidaryt reikejo

30. Jun 2012, 12:20

Ka man besakyt ?☹ visos jau peris tik maniškis ner toks gudruolis ir duru neranda 😃

30. Jun 2012, 12:17

jo valgo gerai, tik trunka maitinimas ir speneliai jau lb jautrus, miega nemazai, nakti ilgiausiai, o dienom ir pazadint reikia kartais, nes per ilgai miega. Seip tai jautrus maziukas, lb patinka miegot salia, ir kol nenuluzta tai stebi ar salia dar esu 😀

30. Jun 2012, 12:14

as ir vovierytei pavydziu baltai o mano pilvelis tik tivuliuoja tivuliuoja vargas suplesys mane tuoj i gabalus leliukas tikras nenuorama 😃 laukia turbut kada eisim i cirka 😃 o man pirmiau saremiai su dukriuku prasidejo nei vandenys nes juos kirpo 😀 tai ir dabar kazkaip nusiteikus vel nuo saremiu pajusti gimdyma dar po dusu palysciau 😀 ir tada lektume i ligonine 😀

30. Jun 2012, 12:08

As jeigu beabejo nubegs vandenys o nereikes ju kirpti ,vaziuosiu tik nubegus jiems .. o ne ,kaip mano ginekologe sake, tai dar gali palaukti ten vos ne kelias dienas .. Nu jo galvoju ,jug ne kamstis ne dar kas o vandenys bega 😀 O jeigu nenubegs vandenys tai niekur neskubesim pasiskaiciuosim kas 10 min mazdaug kada bus jau saremiukai tada ir vyksim..nes kita karta jeigu tik su pavieniais nuvykstama tai sake issiuncia dar namo ilsetis kitas moteris ,nes kaklelis tik 1-4 cm buna prasidares.. Kitos dar vaiksto su 6 cm nieko nejausdamos..kazin nuo ko cia priklauso 😀 Voveryte23 baltu pavydu pavydziu jau tau 😀 O kaip valgo normaliai ,miega?😀

30. Jun 2012, 12:07

oi mergytes as jau kepu kibinus nes vyras prase kad jei musu nebutu kad butu kibinu tai jie jau kepa 😀 maze padejo gaminti tai linksma diena va laukiu kada iskeps ir leksim i kasa pirktis bilietu 😀 tikiuosi siandien spesim 😀 o kas nori kibinu receptelio visada prasom pasigaminti tikrai nera taip sunku jei viska po truputi darasi o jei su farsu tai is vis lengva 😀

30. Jun 2012, 12:05

namuose jau nuo vakar vakaro, niu neblogai visai, reikia laiko aisku apsiprast prie kitokio gyvenim ritmo dbr, ir dar pati tokia klebanti jauciuosi, reikia laiko atsigaut dar 😀, o ligonineje naktys tai ne kokios, lova ziauriai nepatogi ir kaimynai labai daug koncertavo... 😃

1 ... 43 44 45 46 47 48 49 ... 154