2012 liepos mėn. vaikučiai

28. Nov, 06:02 mergele35 mergele35

Sveikos, gal yra jau mamyciu laukianciu savo stebukleliu gimsianciu liepos menesi?

03. Jul 2012, 18:37

va va mergaites, kad ci anezinai nei kiek ilgai nei kaip skaudziai nei kaip viksas bus, galim tik paspelioti😀uztai ir neramina visa tai ir va tas laukimas zudo.

03. Jul 2012, 18:34

apara as visai neturejau saremiu visa nakti ismiegojau o is ryto prasidejo skausmai nuvaziavau i ligonine o ten paaiskejo kad gimdau ir tereikejo vandeni nuleisti, o tas keturias valandas kurios buvo skausmingos jos buvo jau gimdymo,, man skausmai prasidejo 6.30 nuvaziavau i ligonune 10 ir 10.25 jau lingavau, o daktarai buvo sake,kad gimdysiu kaip pirma kart apie 17 valandu,,,

03. Jul 2012, 18:34

Mamule, as ziedu nuo 7 men nebenesioju ☹ pasiziuriu vis i juos ir laukiu kol galesiu vel pasipuost 😀

03. Jul 2012, 18:33

Na man ryte kaklelis jau 3cm atsidares buvo, daktaras sako varyk namo ir lauk saremiu 😃 aciu mergaites! As nerealiai laukiu/ biski bijau/ neramu... 😉

03. Jul 2012, 18:33

eina sau vos ziedus pavyko nuimti, ir po saltu vandeniu kisau rankas ir muilinau, niu bet nuemiau, dabar nagucius tvarkaus, gal nuotaika pageres 😀

03. Jul 2012, 18:30

kaip pavydziu apara, aisku baltu pavydu... jau nebedaug tau liko... as pirma vaika pagimdziau kazkur po 2paru, kaip kamstis isejo.... isivaizduoju kas dabar dedasi tavo galvoj ir sirdy... 😀

03. Jul 2012, 18:27

apara-didziausi sveikinimai, su pabegusiu kamsciu duagaiusia duoda 2dienas😉taip kad dabar kiekviena minute viskas gali prasdeti.super kaip dizuagiuosi del taves😀pamenu kaip man isejo ir tas jaudulys visa diena buvo ir uztruko lygiai para kol visi saremiai prasidejo.nereliai apara, jau dabar lauksim naujienu is taves😀tuoj susipazinsi su savo angeliuku😀

03. Jul 2012, 18:26

apara kaip smagu po kamscio 1-2dieneles ir jau supsi savo leliuka ... lauksim ziniu o tie sudurimai gali buti pirmieji nezymus saremio pozymiai 😀

03. Jul 2012, 18:24

kalbat apie tinimus keista bet as kolkas dar netinstu gal kad skysciu mazokai vartoju 😀 nes su dukriuku buvau labai sutinus vien nuo didelio skysciu vartojimo...

03. Jul 2012, 18:18

Man va jau ir kamstis isejo... Jau manau net daugiau nei 3cm nes vel jauciau sudurimus kaip vkr..O saremiu kaip ner taip ner.. Noriu sian i ligonineeee 😀

03. Jul 2012, 18:18

o as pastebejau nuo kokiu produktu man rugstis kyla ir vengiu ju 😀

03. Jul 2012, 18:14

oi mamule13-tikrai viskas panasiai😀as ir renea kaip saldainukus tasau😀ar suvalgai ar nevistiek kyla☹man isvis su valgymu, noriu valgyt kazko pasidarau ar nusiperku ir neskanu, va ir vakariene taip norejau, o isidejau i burna kelis kasnius ir viskas☹aciu dievui kad dar netinstu nors.pabandyk vakare kojas preis miega saltam vandeni palaikyti sako labai neblogai😉

03. Jul 2012, 18:11

as panasiai nev kaip tu jauciuos, visa uztinus, mieguista, oras dar toks migdantis ir dar kaimyne kazka prisvilino, o pas mane balkonas atidarytas, tai nemalonus kvapas sklinda, erzina.... rugstys mane tai belekaip kankina, tik suvalgau ka ir prasideda... be "renie"nei dienos neistverciau, vien per nakti dvi suciulpiu.... kaip laukiu finiso...o dar kojos kaip tint pradejo ir ranku pirstai, ziedu negaliu nusiimt. reiks po saltu vandeniu kist ir bandyt nuimt, nesidesiu iki kol nepagimdysiu

03. Jul 2012, 17:19

nev ir man idomi net itartinai gerai jauciuosi turbut ne pries gera 😃

03. Jul 2012, 17:13

na kaip jus mergaites, nei viena dar nevaziuojat i ligonine?as buvau kojas patempusi bet deja numikti nepavyko☹dabar vakariene gaminu, pavalgysim su suneliu ir lauksim tetuko. oras berysio, apsinaiuke juodai tuoj vel lietucio pamatysim.man labai rugstis kyla, net guleti tiesiia negaliu☹kazkokia siandien aidomi diena man....

03. Jul 2012, 16:45

beja dvd suaugusiems angliskomis dainomis kur vaikas 2m gali moketi tokiaas dainas ir dar svetima kalba nesamone

03. Jul 2012, 16:44

kad ir lankyti ateina atsinesa sau sampes man net nepasiulo nei is mandagumo nei is isprusimo o dukriukuj dovanu nenesa visai sudus pirkailioja kaledoms gavo karaoke sulauzyta net nepanaudojom nes neveikianti o mikrofonas suluzes ☹ ir ne zaislini o tikra kur reik tureti dvd senovine kazkokia na nera zodziu apie ja mano mama kad ir kaip sunkiai gyvena guminuku ar kojakelnes kokias pastoviai nuperka 😀 tik kad reciau matomes nors gyvena netoli bet nera kas ja pasmus atvestu o ir mociute turi priziureti na zodziu kai as galiu nuvaziuoju jei ji neuzsiemus 😀 nes dar dirba valdiskam darbe ☹

03. Jul 2012, 16:40

spem na su uosviene tai tikrai tau nepasiseke..kuo toliau nuo tokios.☹

03. Jul 2012, 16:35

Oho Spem nebloga uosviene turi .. Na ka dabar 😀 Visokiu buna 😀 O pas anuke eidama galedavo ir nerukyt 😀)

03. Jul 2012, 16:29

del klausinejimo ir men jau nervina ☹ man dar menesis geras o jau klausineja tai kada kada uzkniso sakiau niekada taip ir vaiksciosiu ☹ ypac uosviai nervina pasakai o kita diena vel klausia ar uz savaites ir dejuoja lyg jiems rupintis reikes ☹ sakau ko cia dejuojat dziaukites anuka ar anuke dar viena turesit ... nors jie keisti vyras sake viena vakara nusivede dukriuka pas ju o tie net nekreipe i ja demesio vienintele anuke ir pohui paesti buvo svarbiau o geriausiai kai pamenu tai kai jai buvo 5men uosviene ja ne Auguste vadino o Paulina mano vyras neistvere as tylejau bet pasakiau vyrui nepatikejo o kai isgirdo apstulbo zodziu pritruko ir jam .... Pasake kad girta daugiau neitu lankyti anukes net neprileis ..beja ji mano dukryte pirma karta ant ranku paeme tik 3men 😃 nedaviau 😃 nes pastoviai cigaretem smirdejo ir isgerus budavo bet ta karta vyras ant ranku laike ir ji tiesiog isplese ja is ranku toks siutas paemem mane nezinau kodel bet jos as nemegstu uosvis man patinka bet ne ji .... ☹

03. Jul 2012, 15:57

Tiksinti 😀 Sprogsit ant dienu tikrai jau 😀

03. Jul 2012, 15:54

db jau atrodom kaip bomba kuri bet kada sprogs😀

03. Jul 2012, 15:39

Nu sauniai atrodet ir dabar manau gerai atrodot 😀

03. Jul 2012, 15:27

oj kompas pastrigo tu paciu zinuciu primete😀

03. Jul 2012, 15:16

mamukai jau tas 'kai jau gimdysi parasyk" tai negaliu😃 anksciau drauges taip sake,atrodo kad saremiai gimdykloj ant stalo su tel gulesim ir visiems rasinesim,arba prasides saremiai ir iskart prie kompo ir i facebook😃 va taip mes pries menesi atrodem o db dar gerokai didesni😃

03. Jul 2012, 15:16

mamukai jau tas 'kai jau gimdysi parasyk" tai negaliu😃 anksciau drauges taip sake,atrodo kad saremiai gimdykloj ant stalo su tel gulesim ir visiems rasinesim,arba prasides saremiai ir iskart prie kompo ir i facebook😃 va taip mes pries menesi atrodem o db dar gerokai didesni😃

03. Jul 2012, 15:13

03. Jul 2012, 15:10

aha pereita vasara 3men ligonines dab kokia sav gal daugiau kompas mano draugas...☹ manes ir klausineja skambineja nu ka gal jau turit ka ir t..t..nervina sakau i durnus klausimus neatsakinesiu gi nenormalu...o juolab ,kasdien klausineeja..tie patys žmones ...dab fb ryte parasau 2in1 😃

03. Jul 2012, 15:08

na blondynake-bent jau zinai kas ir kaip, nors ta savaite tave ir kamuoja bet vistiek paciai ramiau.mamukas-grazus pilvukas, o mums siandien a39savaites jau.sandrita-kaip pirstu i aky su tais klausimas, nes rimtai uzknisa, nu tai iskur as zinau akda gimdysiu, o ypac kai pati lauki tai isvis uzknisa☹

03. Jul 2012, 15:05

Oooi blondynaka numanau kaip tau laikas letai eis ..o gal ne,kompa turi bendrai ,pavirsi kompomane 😃 Nes daugiau ligoninese nieko nera kas veikt 😃Bet gerai busi po prieziura.. Sandrita as issivaizduoju .. jau jeigu manes klausineja kada kada kada ?????? O man dar net terminas nesuejo o tau jau suejus.. tai penkiagubai klausineja.. Arba kai pasako ''Tai jau kai gimdysi parasyk'' Nu jo galvoju bus man galvoj kai saremiai skausmingi ar stumimas imsiu uz tel ir rasysiu ''Gimdau ,gimdau!!! '' 😃😃

1 ... 37 38 39 40 41 42 43 ... 154