2012 liepos mėn. vaikučiai

28. Nov, 06:02 mergele35 mergele35

Sveikos, gal yra jau mamyciu laukianciu savo stebukleliu gimsianciu liepos menesi?

09. Jul 2012, 12:36

na o kaip jus, kaip jusu sveikateles, kaip nuotaikeles, paskaiciau, tai ziuriu kad musu ci atik kelios ir belikom, pati, mamukas, mamule13,gintaryte ir va spem, net manau cia termino tvarka parasiau😀dziaugiuosi kad pas jus jau biskuti vesiau, ne del to kad linkiu lietaus bett del to kad zinau kaip sunku kai taip karsta kai nera gaivos☹tikiuosi puikiai praleidot savaidgali.

09. Jul 2012, 12:35

labas rytas-matau mane apkalbat😀as cia, vis dar su vienu sunum😀mums terminas ryt, bet pas mus niekas nesidaro☹ko labiausiai bijojua tai pernesioti ir viska dariau kad taip neatsitiktu, bet panasu mano vaikinui patogiau pas mane☹jauciuosi gerai, valgau, judu miegu, nei nepamanu kad greitu laiku gimdysiu😀tai va tokios naujienos pas mus😀jau mama pas mus, tai ir man smagiau, va ruosiames vaziuoti pasivaikscioti ir vyras man ispildo pacia didziausia svajone kurios jau norejau daugiau nei metus, tai vaziuosiu issirinkti😀

09. Jul 2012, 12:27

Kada tau terminas?Cia jau pamirsus kai tiek rasomes visko per dienu dienas 😃

09. Jul 2012, 12:16

na kad as ir taip palyginus sukuosi kaip bite o va nieko truputi pamaudzia vaikas suboksuoja ir viskas na tikiuosi po sios savaites jau pagimdyti jau noriu nebegaliu per sunku man nebegstui pacio galo ir su dukriuku buvo labai sunku bet va isnesiojau iki termino ir ilgiau kelias dieneles sakiau masazuosiu pilvuka kiekviena vakara 😃 kad tik greiciau suskatinciau 😀

09. Jul 2012, 12:13

Svarbu man ne liepos 10 t.y ne ryt 😃 Nes ryt mano vyro brolio gimtadienis- o man nepatinka kai va is artimuju gimtadieniai sutaptu ,tai nei sis nei tas 😃😃Spem jeigu toliau taip duosies po darzus ir namus tvarkysies tai ir pagimdysi 😃 Man vkr skambino tecio zmona,sako jau gali pradet kilnot stala 😃Tai ir pagimdysiu greiciau 😃

09. Jul 2012, 12:05

mamukai liepos 12 planuoji gimdyti 😃 mano vyro gimtadienis tikroji diena 😃 as ir bijaukad ta diena nepagimdyciau ot butu vyrui dovanele 😃 jubiliejaus proga 😃

09. Jul 2012, 12:00

Labas rytas,na jeigu Nev jau ''veiksme'' tai jai kuo didziausios sekmes.. O mums snd liko lygiai 7 dieneles-savaitele iki termino ,tikiuosi iki jo ir pagimdyt ,nepernesiot 😀 Apara nu va gal ir pagimdysiu ketvirtadieni kaip vyras sake.. Jis man is darbo skambineja ir vis klausineja ''Nu ,kaip sveikata ,gal jau man gryzt namo??'' Uzknisa,nes skambina tikrai daznai ir to paties klausia 😃😃

09. Jul 2012, 11:50

turbut mamule tikrai nev jau turi ka o as va ir apetito neturiu bet prie vandens reikia kazko uzkasti kad nenuslabneciau 😀 si savaite vel man labai itempta tad siandien ilsesiuosi tikrai esu pervargus ir pilva maudzia toks sunkus o meldziu kad dar bent savaitele isvaiksciociau vyro jubilieju atlaikyciau 😀 man kojos tino tik truputi per karscius bet nieko dabar vesiau ir vel normaliai 😀 sugalvojau vyrui jo tikra diena padovanoti jam 25rozes raudonas arba kokias violetines ryskes ir 25 teleloto bilietus bei gal paimsiu kompiuteri issimoketinai jam 😀

09. Jul 2012, 11:42

nev siandien nesirodo, terminas rytoj kiek atsimenu jai, gal jau vyksta veiksmas ir tuoj dziaugsis ir ji mazyliu...?

09. Jul 2012, 11:40

sveika spem, ilsekis ilsekis, nusipelnei jau to poilsio dieneles. va megaujies skanumynais, man tai visai apetito nera, suvalgiau kelis saukstus varskes su uogom ir viskas, gerti tik noris, bet bijau padaugint, kojos ir taip patinusios

09. Jul 2012, 11:38

sveikos, iki termino liko 12 dieneliu... vaje kiek nedaug 😀 beprotiskai laukiu tos dienos... bet jau tokia pavargus jauciuos nuo pilvuko ir nuo karscio. gerai kad siandien nera to dusnumo, tai truputi lengviau. bet kaip keista, krutine man kaip suminkstejo, buvo tokia kietoka visa niestuma... ar jums ir taip atsitiko pries gimdyma. su pirmu neatsimenu, kad taip butu buve. va jau ir isskiru padaugejo, laukiu to kamscio iseinancio... na o kaip jus jauciates, kas dar laukia savo angeliuku?

09. Jul 2012, 11:33

sveikutes stai ir as po visu sveciu isvargus nusilpus siandien nutariau nieko nedaryti issiilseti ir vyras patare pailseti tad jegu neturiu taip ir gulineju lovoj lepinuosi keksiukais sokoladiniais ir saltu vandenuku 😀 o ryt kibsiu i darbus reiks namus issivalyti siltnami nusiraveti bei patalyne pasikeisti

09. Jul 2012, 10:37

apara, uzjauciu del speneliu ir karscio palatoje, man lygiai tas pats buvo 😀

09. Jul 2012, 07:03

Mamuk, man taip buvo paskutines 3 dienas jei teisingai tave suprantu ir tada jau veresi po biski kaklelis.. 😀 kaip nestukai jaucias? Mes va sian lyg namo ir uz lango net oras pagerejo-lyja :/ visas dienas ligoninej buvo kosmaras, palata i pietus, langu nedarai beveik del skersvejo 31-35 laipsniai visa para buvo... O dar plius kankinuos su kruvinais speneliais..☹ bet angelas atperka viska 😀

08. Jul 2012, 22:30

Ar jums klyne nera tokio dilgciojimo/tempimo kaip po ilgo vazinejimo dviraciu arba po spagato darymo ,jeigu zinot ta jausma?? Nes man taip tempia lyg spagata buciau padarius jauciuos 😃

08. Jul 2012, 21:55

sveikos, na mes jau apsipratome kazkiek, bet kai lelius mazas tai net nera laiko prie pc sedeti 😀 darbu pilna, o ir pasiilseti norisi..Eisime treciadieni pas gydytoja, svers, ziuresime kiek priaugome, ar viskas ok 😀. O mano pacios sveikata, tai tokia seip sau, dar tas karstis vargina..atsigauti dar kokios savaites reiks manau jei ne daugiau 😀

08. Jul 2012, 21:22

sveikute mamule13-nu va gal jau ir tau eile ateina....tik gaila kad va turi kankintis taip jau kelinta dienele, tikiuosi viskas bus gerai, tik pranesk apie save....
kaip jusu mergaites nuotaikos, kaip sveikateles, visai nebeliko nieko cia☹

08. Jul 2012, 20:03

sveikos, ka dar puskuoju su pilveliu. penktadieni i kaimuka islekem, siandien tik gryzom, oras tragiskas, karsta, dusna, miegot neina, tik vakar fainai lijo ir daug lijo, tai tokia atgaiva... sianakt pilvo apacia labai baisiai skaudejo, tempe, net jau pradejau galvoti, kad kazkas cia jau bus, ir siandien visa diena maudzia pilva, kai vaikstau. pilvas kietas ir mazylis nedaug juda.... apara sveikinimai nuosirdziausi 😀

08. Jul 2012, 16:17

o pas mus lietus, lietus, lietus ir dar karta lietus☹va ka tik grizom is parduotuves, prisipirkom maisto, mociute su anuku pietuku nuejo o as va internete.....visi is visu pusiu raso klausineja ar dar viena ir kada jau ta diena-nu is kur as dabar zinau kada ta diena😀

08. Jul 2012, 12:56

ne ne niekas dar negimdo 😃 .. einu pas mamos mama aplankyt ,kitoj pusei gatves gyvena ..labai jau nori ,kad ateiciau pas ja ,nors nelb gerai sutariam.. o dar aukste gyvena,kol uzpuskuosiu 😃 Apara svarbu viskas laimingai 😀

mergele35 mergele35 08. Jul 2012, 12:23

karstis baigia pribaigti...

08. Jul 2012, 12:14

sveikutes,apara-kaip gerai kad viskas geria baigesi ir va jau praejo.beja labai grazus mergaites vardas.dabar linkiu jums paciu graziausiu akimirku😀na o kaip kitos jauciates, nei vienos nebera,gal jau ir gimdot?kaip seip nuotaikeles ir sveikates?mes va jau su mociute dziuagiames😀as vis dar 2-1 ir jokiu pozymiu...

07. Jul 2012, 21:36

Laba, na kol mazoji Atene miega papasakosiu kaip viskas praejo 😀 uzvakar nuo pavakario lyg pradejo teket vandenys, pasidariau testa ir jis buvo teigiamas, apie 22h paskambinau daktarui paklaust ka daryt, sake arba vaziuok ir gimdykloj lauk saremiu arba issimiegot bandyk ir lauk namie 😀 pasirinkau namus bet apie 6h ryto susirupinau ar viskas bus ok tad nulekem iki gimdymo namu 😀 cia ir pasilikom, 9h nuleido vandenis, 11h prasidejo saremiai, norejau isbut be epiduro bet po kazkiek laiko sako kaklelis lb kietas tai reik, na apie 1h suleido epidura ir pradejo lb greit vertis tad 3:20 jau prasidejo stumimas ir 4h gimem 😀 ikirpo 1cm bet del to kad neturejau jegu o virkstele buvo uzsimetus.. Tai vat taip ir praejo viskas gan sklandziai 😀 sekmes toms kuriu dar laukia sitas istveriamas ivykis atnesantis stebukla 😀

07. Jul 2012, 19:11

isivaizduoju mamukas😀o pas mus visa diena apsinaiukia ir krapija☹kaip seip jauciates mergaites, negimdot nei viena daugiau😀as kazkaip siandiena galvoju-jokio jausmo kad grietu laiku gimdysiu neturiu net....

07. Jul 2012, 17:52

Oi ,kaip smagiai nulijo kokia atgaiva....

07. Jul 2012, 15:17

jeettee-smagu girdeti kad viskas jau po truputeli statoti i savo vezias😀

07. Jul 2012, 14:01

dar bandau atsigauti bet jau vaziuojam i vezes,, sunelis per karscius buna irzlus

07. Jul 2012, 13:48

spem-gero tau savaidgalio su sveciais ir pre jurso, pailsek ir pasimegauk atostogom trumpom😀

07. Jul 2012, 13:48

sveikutes😀mamukas lauksi geresniu oru nusprendei😀na pas mus va ka tik kaip is kibiro nulijo galetu daugiau nelyti nes norim nosis lauka iskisti.na bet jai pagal orus tai galeciua as gimdyti nes pas mus nekarsta😀o jeettee kaip tu pati po visko ir kaip tavo leliukas per karscius?

07. Jul 2012, 13:40

mamukas sakai lauksi vesesniu oru? dabar isivaizduoju kaip jus nestukes jauciates per karscius,,

1 ... 29 30 31 32 33 34 35 ... 154