2012 liepos mėn. vaikučiai

28. Nov, 06:02 mergele35 mergele35

Sveikos, gal yra jau mamyciu laukianciu savo stebukleliu gimsianciu liepos menesi?

05. Jul 2012, 16:56

nev jau pavalgiau jau pavalgiau dabar beliko tik kad suvirskintu kiekprigrudau i burna 😃 dar einu deserto atsipjausiu tinginio pora gabaliuku 😃

05. Jul 2012, 16:54

oi spem-tu ekstrimale, namuose non stop varai o dar ir pavalgyt uzmirsti, matau tau gero dirzo kita kart rieketu😀

05. Jul 2012, 16:54

kazkaip apetito pastebejau kad nebeturiu ☹ skrandis susitrauke o ir remuo dazniau kankina ☹ bet kolkas be rene apseinu nors jauciu baigsiu save kankinti ir vartosim tabletes 😀

05. Jul 2012, 16:51

o tu buk isskirtine 😀 o mano norai tai keisti dabar kapoju perlines kruopas su sviezrugiu agurkiuku 😃 pagalvojau kad galva svaigsta gal nuo to kad siandien tik kavos tegeriau su gabaliuku tinginio ir daugiau nieko nevalgiau ☹

05. Jul 2012, 16:50

blondynake-nekeistai nekeistai, mums dar terminas nesuejo o men jau visos laukaim, o tau jau kiek laiko po ir dar vis laukime, bet aciu dievui kad jau viskas aiksu😉spem-retai kada mes toki issinestini maista valgom, viska gaminu pati, bet va kartais visko pasiilgsta organizmas, siandiena taip uzsimaniau ir vyras jau sutiko😀sake grizes nuvaziuos ir nupirks visko ko prasiau ir net sampano😀pas mus pranese lietu siandiena, bet nelijo tik apsiniaukai ir vis praeidavo, dabar buvau issinesti skalbiniu stai saulute net uzkaitino tai kol pasidziovaiu visa slapia, net negera uztai prisedau. pagalvojau kad bereikalo siandien atvarkiausi buciau geriua su sunumu kur ledu nuvaziavus pavalgyti ir jam ir man smagu ir prie vandens nuvezusi nes oras pasisekes,tai ziopla ta mama kartais buna😀na nors tiek kad namus issisveisiu, dieve kur pastumsiu ten vorai ir voratinkliai, tikria toks jausma skad metus nebuciau tvarkiusis.net pyktis ima ant saves nors iznau kad tvarkiausi praita savaite.kazkaip siandiena kai tvarkausi neskauda nieko tai galiu daugiau pasidaryti, o va praita savaite kai surakinta jauciausi tai buvop daug sunkiau....

05. Jul 2012, 16:49

gaila ka ner cia tokio vardo mindaugas :/

05. Jul 2012, 16:48

tiek pralaukus blondynka manau iki rytojaus tikrai islauksi beto gims per mindaugines super 😃 karalius bus 😀

05. Jul 2012, 16:43

nežinau gal jums keistai atrodo ale tas laukimas žudo ...

05. Jul 2012, 16:38

nev kaip smagu kad gali lepintis tokiu maistu noreciau ir as tu makaronu su krevetem 😀 o dar ir koldunu naminiu mmm bet deja ..... aplink kaime tik kebabu tegausi jokio skanesnio maisto ☹ o bare fe nusibode na ziuresiu gal vakare i parduotuve vyksim noreciau ir salto sidro kokio 😃 ir vaisiu ar jogurtuko su maskarpone bandele 😃

05. Jul 2012, 16:34

na jo pas mus pajury jokio vejelio o saule kad uzkepino iki 27laipsniu rodo ☹ nors siluma man patinka tik kad netrauktu prie zemes taip butu geriau 😀 o dar ir leliukas toks aktyvus nerealiai kaip tycia atrodo viskas i viena diena supuole 😃

05. Jul 2012, 16:31

Kai tokiekarsciai ka cia ne bus silpna☹

05. Jul 2012, 16:30

sveikutes na ir priplepejot kol as miegojau 😃 sveciu sulauksim tik apie 19val sake nes jie is po darbu isvazines tai kolkas nuobodziauju maze dar miega tikrai dusna ir silpna man pasidare buvo keistai prie zemes trauke tad uzmigau pirmesne nei mano pupa 😃 jau ir po dusu palindau truputi atsigavau bet kazkodel silpna dar bijau kad ne pries gera cia man ☹

05. Jul 2012, 16:21

As isivaizduoju kad ir asarele isspaudei ..nes tikrai ten ziuriu niekas neskuba niekur.Gerai sakai kad atejo tas daktaras.. lauksim is taves naujienu

05. Jul 2012, 15:57

mamukas jei širyt nebutu atejes tas jaunas daktaras tai patikek manim buciau kankinusies iki pirmadieniai arba velniai žino iki kada ...o jis bent jau pasake ,kad nebelauks iki pirmadienio ir manes nekankins aš vakar ir verkiau del to ...širyt nuotaika praskaidrino jis ...juolab ,kad jis pajudino pakrutino viska ...

05. Jul 2012, 15:49

idomiai taijeigu uztenka tik skatinamuju gali gimdyti pati tai kam dar galvot apie cp ? o jeigu mato kad kazkas gali komplikuotis , tai tada cp turi tvirtai nusprest daryt o ne taip kad skatins..ir jeigu veikla nevyks darys cp.Sorry bet durnynas konkretus pas tave blondynaka,as tave uzjauciu ..ir isivaizduoju ,kaip baisia jautiesi ,kai viena sako daro kita iraplamai dar del nieko nenuspresta.

05. Jul 2012, 15:48

kai gryšim iš ligonines imesiu foto mažiuko uj to vežiuko 😀

05. Jul 2012, 15:46

mamule13 laukti gal kazkiek ir lengviau😀blondynaka kodel ne cezari?

05. Jul 2012, 15:42

kaip dziugu blondynaka kad viskas aisku jau... pagaliau susitiksi su savo mazyliu 😀

05. Jul 2012, 15:37

sake ryt ryte pažiures šiandien kažkokia lasine vakare statys ,o ryte 8:30 arba skatins arba cp ...juolab ,kad šiandien daktaras jaunas ne tas kur kasdien...tai jis bus iki 6val vakaro šiandien ,o ryt ryte bus nuo 6val sake paliks visus nurodymus ,o jei užeitu saremiai nakti tai jam paskambins čia tas daktaras ,kurisatsakingas už tas kurios turi tromboze

05. Jul 2012, 15:21

aciu deivui blondynake, pagaliau turi tikslai data ir laika😀 tai tau cp darys ar skatins?

05. Jul 2012, 15:17

100% 8:30 prasides viskas 😀 o kaip laukiu ir jaudinuos 😀

05. Jul 2012, 15:06

tai jau cia tiksliai blondynake?

05. Jul 2012, 15:02

ryt jau baigsis kankinimas ir hura lelius bus pas mane 😀

05. Jul 2012, 14:55

o jai dar prie vakarienes sampano taure kas duotu tai isvis liux😀sorry kai tvarkausi galva tusci atai visko zmogus gali prisigalvoti😀

05. Jul 2012, 14:53

sveikutes dar karteli...spem-sulaukei sveciu?sandrita-tikrai tikiuosi kad sulauksi savaiminio gimdymo be jokiu skatinamuju...blondynake-as apakus kaip ten tave kankina, siaubas kaip ant adatu, kaip diena taip naujiena, bet kad ir kaip tau linkiu kuo greiciau kad viskas baigtusi ri kad viskas sekmingai....mamukas-gerai va vyras bus namie ir paciai ramiau bus, gal per tas ilgasias iseigines ir lelyte pasirodys😀mamule13-va kaip gerai be sunaus pailseti galeis, nors ir pasiilgsi bet va kelias diena sgali skirti sau, siandiena viska pasidarysi tai paskui galesi tik skanumynus valgyt ir ilsetis😉
mes va namie, ora sir nelabai suprasi, tai lietus tai saulute, bet vistiek imeciua skalbtis, o gal isdzius lauke😀as valausi visus kampus, virsu issisveiciau nei popiezius neturetu prie ko prikibt😀biskiuka rura pailsinsiu ri eisiu apacia tvarkytis.zadejau vakrienei tuno kotletuku kepti bet kuo toliau tuo labaiu noreciau kinieciu, gal rieketu pasilepinti ir nusipirkti gatava, pas mus ci alabai skanus nudalsai su krevetem ir labai noreciau astriai, riekes vyrui pasiuliti, ziuresiu ka sakys, tada ir man vakariene atkristu😀

05. Jul 2012, 14:24

vaje, kaip dusna, nerandu sau vietos. ka tik vaika su mociute isleidau i kaimuka porai dienu, tai dabar viena namuose. eisiu pasisiurbliuot, dulkes nusivalyt, o po to i vonia. prisileisiu drungno vandens, pamirksiu biskiuka...

05. Jul 2012, 14:21

as galvojau, kad lietuvoj cia tave taip kankina, pasirodo cekijoj... nu laikykis

05. Jul 2012, 13:28

o iš kur aš galejau žinot kur geriau pacioj prahoj ne ne ten kaip tikrai per konvejeri...o aš ka šviežiai kepta mamule 😃

05. Jul 2012, 13:24

del to ,kad jei pacioj prahoj gimdyčiau tai ten kaip konvejeri varo ..tai aš pasirinkau kaima...maža ligonine ale sako ,kad geriausia...

05. Jul 2012, 13:23

Tai ,kam butent ten gimdai nesuprantu daugiau bene visoje Cekijoje nera kur daugiau??

1 ... 32 33 34 35 36 37 38 ... 154