2012 liepos mėn. vaikučiai

28. Nov, 06:02 mergele35 mergele35

Sveikos, gal yra jau mamyciu laukianciu savo stebukleliu gimsianciu liepos menesi?

10. Jul 2012, 12:59

mazinsiu mamytes nuo kitos savaites po vyro jubiliejaus nes daugiau nebenusimatys jokiu baliu svenciu isvyku ir pan 😀 tada pasinersiu i ramu gyvenima man dar liko 5d tampymosi ir viskas po to gyvensiu del saves ,maziuko leliuko ir dukrytes 😀 rupinsiuosi tik namais ir siltnamiu o vyrui paliksiu namu remonta tik sprendimus priiminesim kartu 😀

10. Jul 2012, 12:57

mamule 13 paklausys tonusus ir bus ramiau ,apziures.. pas mane irgi vakar buvo rami ,uzvakar ,o snd duodas kaip reikiant 😀 Kaip jiems uzeina.. jeigu atsiranda vietos truputis tai ir duodas..jug jau tos vietos pas mus maza..

10. Jul 2012, 12:52

sveikos burbuliukes, nedaug jau cia musu liko su pilveliais 😉 kaip smagu juda jusu mazyliai pilveliuose, o manasis labai jau ramus, beveik nejauciu judesiu, net neramu trupuciuka. pajudinu, pakrutinu, pamasazuoju pilveli, tada labai letai ikisa kokia koja ir vel paslepia, mazai vietos manau jam, pilvas kietas kaip akmuo... apsitvarkiau kambarius, imeciau skalpt, grindis issiploviau, papusryciavom, dabar lauksiu uosvienes, atleks pas gydytoja nuvest mane, paprasysiu, kad rimtai jau mane apziuretu, labai man neramu ☹

10. Jul 2012, 12:38

Spem mazink apsukas 😃

10. Jul 2012, 12:14

Ka veikinesiat siandien paneles as va lakstau galva pametus dabar pietus -vakariene darau nes mazoji valgyti nori o ner ko ☹ nes vakar nieko negaminau 😃 tai siandien plusu vel bet pietu tikrai eisiu miegoti po maisto gaminimo o vakare i siltnamy 😀

10. Jul 2012, 11:38

Labas rytas o tai tau jeigu dabar terminas snd ,tai kada vaziuosi apziurai ? Mes snd gerai miegojom,mazoji judesi nerealiam snd,vel paryciais apie 7 paskaudeno nugara ir sonus , ir vel jauciausi lyg spagata buciau dariusi 😃

10. Jul 2012, 10:17

labas rytas mergaites, kaip jusu sveikateles, nuotaikeles?na ka as jau ir sulaukiua termino, tik kad mano vaikinukui viduij i tai visiskai nusispjauti☹jauciusoi kaip visada normliaia, vaikinas duodasi kaip priklauos ir jokiu pozymiu kad kas nors atsitiktu grietu laiku☹jai atvirai labai nusivylusi esu ir jauciu kaip tai veikia psihologiskai....labai bijojau nepernesioti, bet deja☹va aju atsikele, pasiruose, papusryciave, vaziuosim nuvesti sunu i darzeli, o su mama vaziuosim pasivaikscioti ir kavos atsigerti abidvi😀na o kaip jsu, kaip nuotaikeles, kokie jusu planai?

10. Jul 2012, 08:38

Labas rytukas , Kaip jauciates mamutes gal kas subyrejo 😃 as va nakty pakankamai gerai miegojau tik kazko nosis uzgulo kaip ir persalau ☹ jauciuosi truputi geriau bet labai jau neina atsibusti o kavytes negaliu gerti pienukas sugyzo ☹ reikia lekti i miesta pasiprekinti ir tik tadagalesiu kavytes atsigerti 😀

09. Jul 2012, 21:44

aciu spem,,,, as taip pat jauciausi budama nescia dukte zaisti norejo o as vos pajudeti galejau tai vyras ja uszsiimdavo,,, ziuredavau su pavydu kaip jie zaidzia...

09. Jul 2012, 21:42

mamukas tai kad jau ne uz kalnu liepos vidurys 😃 as tikiuosi gale pagimdyti bet jau dabar nekaip jauciuosi na tikiuosi cia nuovargis is savaitgalio tad lauksiu rytojaus 😀

09. Jul 2012, 21:37

mamule 13 - o taip visi langai i pietus.. 😀 Spem tau terminas tik rugpjuti o tu jau liepos pradzioj nori gimdyt ,palauk truputi dar 😃 Riesutelis66 - kur tu skubi 😃 Kaip sakoma ateis laikas bus ir vaikas 😃 O ir parasiai nelb aiskiai situacija..

09. Jul 2012, 21:37

jeettee kaip dziugu sveikinimai su puse menesiuko 😀 o man negereja nezinau kaip reiks miegoti nakty su tokiu skausmu nugaros ir tempimu pilvo bet gal kaip nors laukiu nesulaukiu vyro nes mazoji kariasi is nuobodulio man ant kaklo geriau jau vyrui kartusi jis stipresnis o ji taip nori kad su ja zaistu o man jegu nera net pakybinti jos ☹ ir taip gaila pykti negaliu nors rekti noreciau ☹

09. Jul 2012, 21:30

nu sveikos mamytes esamos ir busimos,, beveik nebeturiu laiko net prie kompo prisesti,, mums siandien sukako 2 savaites kaip isvydom si pasauli...

09. Jul 2012, 20:54

oj mamytes ,siandien buvau tokioj paskaiteleje apie zindyma😉 avent produktus aprodineju,papasakojo kaip kas..tai visai idomu buvo😉
bet karsta buvo,tiesiog dusino,nors langai atidarineti buvo,bet labai jau dusna😀

09. Jul 2012, 19:43

Sveikos mamytes ir busimos mamytes 😀 turiu klausimeli. Kol kas esu antraji mazyli planuojanti mama,galbut zinot jei man menesines turetu prasideti siomis dienomis ar kraujo tyrimas jau nustatytu tai?

09. Jul 2012, 18:56

va jei mamytes kaip as prastai jauciuosi traukia mane prie zemes nesuprantu kas darosi pilvas tempiasi zemyn sunku vaikscioti o ir vaikas judrus kaip tycia vyra isleidau i pirty pati likau namie si karta su dukriuku bet va prisedau trumpam ir eisiu gultis prie tv nes jau taip sunku nera buve bijau kad ne pries gera ir vyras bijo sake negalvok nesnekek ir gal istempsi dar savaite bet kai pagalvoji kiek darbu o negaliu pajudeti paeiti turiu sedet arba gulet tai sakes net sedint pilvas tempoiasi zemyn oi negerai negerai labai negerai man eisiu stikline vandens vesaus isgerti ir gultis kitaip dar nukrisiu kur beidama siltnami jau rytdienai nukelsiu ravetis ☹

09. Jul 2012, 18:26

pas mus tai saule ryte truputi pakepina miegamajam, o salione va dabar sviecia neblogai, bet jau greit uzlys uz kito namo ir nebespigins mums i langus... su pirmu vaiku tai kitam bute gyvenom, langai i pietus, tai pragariskai karsta budavo....

09. Jul 2012, 18:24

mamukas, gal langai i pietus pas jus?

09. Jul 2012, 18:22

as tikiu mamukas, o pas mus name normliai, ryte i miegamaji saule tai ji dar nera tokia kaitri, o po piet apcioj silta buna, bet jai tokia vasara kaip dabar tai dziaugsimes tada kiekvienu saules spinduleliu😀

09. Jul 2012, 18:22

kukis, kaip smagu jau tiksliai zinai kada mazyli laikysi ant ranku, jei iki tos dienos aisku ne anksciau issilukstensi... nev man tai atvirksciai sako, kad jau senai man laikas gimdyt 😀 mamukas, baisu ir man, kaip cia bus su tais musu leliukais, sunku mazyliams kai taip tvanku. mano sunus dabar laksto su triusikais ir maikyte be rankoviu arba ir be jos ir tai aplink kakliuka prakaitiniais spuogeliais pabere, maudomas kelis kart i diena, bet tie karsciai savo daro... kaip noriu kad keistusi orai, nebutu taip karsta

09. Jul 2012, 18:19

Na taip pranesa lyg kad truputi atves 😀 Na zinai pirmas vaikiukas ..megsta siluma - tai megsta bet vistiek baisu kad ne per salta butu ar ne per karsta,beabejo berengsiu vasara siltai .. jeigu lauke +30 tai pas mus namuose dar karsciau buna..Nezinau reike dekius det ant langu gal ,kaip senovej 😃 nes ruletai nepadeda.. siltnamis.

09. Jul 2012, 18:14

na tai gerai kad neskauda.na kiek maciau ir pas jus truputeli vesiau pranesa, be to jai tinkamai apvilksi ir priziuresi maziuke, niekuo ir nesusirgs😉be to maziukai megsta siluma, pas mus tai silta juk viduj😀reikai tiketis kad viska sbus gerai, dabar svarbaiusia kad paciai butu gerai o paskui jau viskas vel savaime😀

09. Jul 2012, 17:06

Siandien jau neskauda Nev man .. aplamai jokiu snd nei skausmeliu ,padiegimu nieko 😀 Vedinu namus tik jie niekaip neisivedina.. kaip yra +28 taip ir yra ..jau lauke vesiau ☹ Taipbaisu man tuose namuose kad jie neisivedina .. kai bus mazoji popampersu gausiu laikyt ir plonyciu bodziuku .. oi man tai baisu kad kokia prakaitine nesusirgtu nuo tokio klimato musu bute ..

09. Jul 2012, 16:58

as ir netampau vaikinuko, bet vistiek ir prisiglaudziu ir jai riekai pakeliu visgi reikai ir jam silumos😀 kuki91-smagu girdeti kad iki siolei viskas gerai jums.na tikekimes kad tau nereikes nieko laukti ir viskas savaime prasides😀beja siandiena parduotuvei kai apsipirkau paklause kada mano terminas, sakau ryt, sako i mane paziurejus nei nepasakytum😀

09. Jul 2012, 16:54

Sveikos mamytes esamos ir dar busimos 😀 kaip jauciates ?kaip pilwukai jusu?😀 siandien buwau pas daktare patikrinime,tai pamatawo,paswere..wiskas gan gerai,tik svoris man labai paskutiniais menesiais kyla i virsu 😀 bet teks po gimdimo uzsiimt tuo reikalu😉 tai wat,pasake jei iki termino(12dienos) nepagimdau,13 diena nuwaziuot i ligonine ir atsigult ,ilgai nesiot man neleido ..tai taip laukiu sawo angeliuko..jau viskas cia pat...😉

09. Jul 2012, 16:47

nev tikra tiesa 😀 as va ka tik po pietu miegelio 😀 2val ismiegojau eh kaip gera tik dusna dar ir tokia apsimiegojus ☹ as ir turiu dukryte beveik 3m tai kolkas tik butiniausiu atveju kilnoju vyras grieztai neleidzia 😃 o ir man ji sunki visdelto 16,5kg 😃 siandien tik slapia ja is baseino parsinesiau pietu miegoti tai oi teko papluseti atrodo keli zingsniai iki namu bet va pilvuka suskaudo ☹ tadmiegojom abi pietus tik ji dar miega o mane prizadino skambutis 😀

09. Jul 2012, 16:34

jokia cia paslaptis mamule-labai norejau fotiko gero ir va man vyras ji padovanojo, jau turiu rankose, laukiu kol batareika pasikraus kad galeciua isbandyti😀nereliai dekinga esu ir patenkinta😀kas liecia kilnojima tai mamule as ir taip prisikilnoju juk mano berniukui greit 3 tai zinai negaliu skriausti tenka ir ji pakelnoti😀o jai mama pamatytu kad stala keliu tai turbut per kupra gauciau😀kaip jus jauciates, kaip jusu sveikateles, kaip tau mamaukas-dar skauda kaip vakar minejai?smagu girdeti kai va moterys sako kad gimdymas sklandziai ir lengvai praejo, duok dieve mums visoms taip....

09. Jul 2012, 14:51

sveikos na va namus vis del to issikuopiau negalejau ziureti 😃 ka tik suzinojau kad siandien pagimde mano pusbrolio zmona berniuka Vita 😀 tai smagumelis jai sake lengvas gimdymas buvo 😀 linkiu kad ir lengvas auginimas jiems butu 😀

09. Jul 2012, 13:09

Nev kasper svajone jeigu ne paslaptis?😀 O stala kilnojai ? 😃 Man vakar patare stala pakilnot 😃

09. Jul 2012, 12:39

kaip mamytes su leliukais laikotes, isivaizduoju kad laiko nebera ci air pas mus uzsukti, na bet svarbaiusia kad tik viskas butu gerai. apara-linkiu kuo greiciau namo, ten viskas bus kitaip ir daug smagiau ir lengviau.sveikateles ir kuo greiciau atsigauti mamytems....

1 ... 28 29 30 31 32 33 34 ... 154