sveikutes, na kadangi mums su Gabriele buvau buvo suteikta garbe atidaryti naują temelę, tai va taip ir darau :) labai tikiuosi, kad cia priosijungs ir tos, kurios turejo susilaukti savo angeliuku lapkriti, bet del vienu ar kitu priezasciu, tai padare anksciau ar padarys veliau :)
svekutes mergytes.. papasakokit kas nors apie nagiuku kirpima? kada mazdaug reikia kirpti?
cia faktas, kad seskiuka sunkiau kam isiulyt butu 😃
mes papuga irgi turejom, bet atidavem tevam, nes kazkaip papuga teti mano labai pamilo, tik ant jo peties tesededavo.. sesko niekam neatiduosiu, nes niekas jo nenoretu 😀
turejom mes papugas dvi, tai patikek, tai gan didele klaida musu gyvenime buvo, nakciai uzdarydavom vonioj, apklodavom kaldrom ir tai paryciais nuo 5 pradeda ciulbauti, vienodai tamsu ar ne, o dar plunksnos, visur, visuose namuose, neimanoma isgaudyt, tai teko atiduoti, kai suzinojom, kad laukiames, nes sakom ir triuksmas ir dar elergija nuo tu puku vaikui ivarysim...
noreciau ir as zyvyciu, ramybes isikunijimas, o seskas tai hyper aktyvumo
Labanakt, braske 😀
mano zuvys vis del to protingiausios siuo atveju 😃 nei ju skaudini, nei jom rupi, plaukioja paputusios uodegas, svarbu kelis grudukus kad imest per diena jom uzlest ir ramios sau 😃
nu joo,, suni dar va sudrausmint galima, o su sesku tai net neisivaizduoju kaip
nu ir prajuokinot su savo gyvunais 😃 labanaktis visom.....
seskas pas mane kaip suo budavo, eidavo kur noredavo ir kur noredavo po kambarius, o dabar del mazyles turiu uzdaryti, nes bijau kad neikastu, nes jie neprognuozuojami. Kai pamate lelia tai pradejo lakstyti po kambari kaip isprotejes su pasisiaususia uodega... Kazka reikes galvoti su sesku..
tai seskai, kiek teko girdeti, tokiem dalykam visai pikti yra, tai atsargiai...
oho 😀 0 ka jis daro?
mano seskas labai piktas, tai visa diena laikau vonioje uzdaryta 😀
tai jau tikrai...😃
=DDD
gerai, kad mes suniuku neturim, nebus tu problemu, auksines zuvytes akvariume plaukioja tik, tai neturetu joms labai rupesti 😀
zinok isivaizduoju.
nu is pykcio matyt, musiske pirma diena kai parsivedem, bande kasti, o dabar apsiramino jau, tai vaidina labai nuskriausta
traukiau tik 1k tik sian nusipirkau,90ml
gyd liepe visad plaut jokiu serveteliu,bet as neklausau.o mano suo tai prastai ,pirma diena mane apmyzo is pykcio,o db nebeklauso musu,myza betkur.
nu as tai naudoju ir serveteles...
pasmus tai labai silta namuose bent jau kolkas buna apie 24-25. o beto vaikui ir yra tinkamiausia temp. 19-21. pas mus jau per silta net.
as tai plaunu,servetelem tai tik labai retai. o ligoninej mums neleido daktares serveteliu,tai ir ipratau kaskart plauti. ir siaip skaiciau kad nera gerai serveteles, nors su pirmaja tai naudojau visa laik. viena mergina kur su manim gulejo tai naudojo serveteles,o kai pamate daktare tai apreke net ja.
mes ivairiai, ir plaunam ir servetelem 😀 sako nelabai gerai tik servetelem, tai net nezinau 😀
as irgi nusipirkau pientrauki, skaiciau kad atsildoma irgi dedant i karsta vandeni buteliuka ..
o as vaika laikau su kepuryte, nes namuose tik 19 silumos..
o vaikuciu uzpakaliukus po vandeniu plaunat ar servetelemis? va prasideda mano zaliosios klausimai :😀
as be kepurytes irgi laikau, tik kai nusiprausiam tai uzdedu iskart per nakti pabuna,o ryte nuimu. murkita i karsta vandenuka idek bonkute kad susiltu pienukas. o kiek nusitrauki?
mums slaugyte sake nelaikyt su kepure irgi 😀 Murkita, o kaip tavo suo reagavo i nauja gyventoja??
namie laikau be kepurytes =) maniskis irgi neramus pastaruoju metu,nusprendziau neduoti misinuko,nusipirkau pientrauki ir visgi pieno as turiu,tik gal patarsit kaip sildyt ta nutraukta piena ar butina pirktis sildytuva?
oi pamirsau pasisveikinti 😀 labukas visoms
ar namuose vaikucius laikote su kepurelem?