sveikutes, na kadangi mums su Gabriele buvau buvo suteikta garbe atidaryti naują temelę, tai va taip ir darau :) labai tikiuosi, kad cia priosijungs ir tos, kurios turejo susilaukti savo angeliuku lapkriti, bet del vienu ar kitu priezasciu, tai padare anksciau ar padarys veliau :)
ziema kaip meskos namie sedesim =)
mes ir gaudom ora vis 😀
o mes nebuvom siandiena,mazylis miega beveik visa diena ir pati uzsnudus buvau po tvarkymosi =)
As naudojuos kiekviena grazesne diena, nes nuo rytojaus sniega pranesa, nebebus taip silta ☹
mes irgi tik grizom is laukelio 😀
As ir lekiu paziuret, ar nosiukes maniskis nenusalo, visa valanda lauke miega.
na einu merginos pas mazyle, eisim i laukuty oras visai nieko.
Marija, manau normalu, nes nuo virkstes storio priklauso, matyt Gabrieles l. stora ji 😀
😃 na jo rasa as tai is seses net atsinesiau tai ir laipau vos ne kasdien😃 kaip ir kazkas geriau nuo to bus😃 tik va pamatau kad vietoj tai ir nulipu susiraukus😃
😃 😃 😃 aga, man irgi norisi jas ismesti 😀 nors as net neatsimenu kada paskutini kart namie sveriausi 😃 merginos, tai nezinau, ar nirmalu, kad bambyte dar nenukrito??
kartais gerai netureti svarstykliu 😀
o man atvirksciai- i dzinsus itelpu, o i kitus rubus ne 😃 As dar kaip minimum 10 kg noreciau numest 😃
o man dar 6kg like, kad sugrist i svori iki gimdymo ir trukdo jie man stipriai,na beju ir dar daugiau yra trukdanciu😃 as i dauguma rubu telpu, tik i dzinsus tai niekaip☹ o i kitas kelnes tai geriausia. tik tas pilvas dar negrazus likes☹
man pradzioj nukrito 13 kg, paskui kelias savaites stovejo vietoj, o dbar dar 2 kg nutirpo. Siaip sveriu tiek pat, kiek pries nestuma, bet vizualiai atrodau gerokai stambesne ir i rubus dar netelpu 😃
na aisku teks tada ir sportui dar paluketi😀 tegu mazyle dar ramiai maitinasi,o as jau po to kaip nors susitvarkysiu😀 o jums svoris krenta kai maitinat? man kaip nukrito pradzioj 10kg ir viskas dabar stovi vietoj.
dowwi, man tas klausimas taip pat aktualus, man isaiskino, jog stipriai sportuoti negalima, nes fizinio kruvio metu issiskiria pieno rugstis, kuri pakeicia pienuko skoni. Tad sporta reiks atidet fgeresniems laikams 😃
tai jau tikrai odeta😀 net nuotaika kita😀 o tai baisu buvo ir ziureti kaip plaukai atauge jau buvo😀 oj tik va kaip formas dar pasitaisyti negaliu kazko daryti kol lelyte maitinu,teks laukti😀 o gal zinot kas nors kada jau galima sportuoti po gimdymo?
Marija, graziai atrodai, o sakai susivelus 😀 As ligoninej geriau atrodziau, nei dabar namuos 😃
sveikos mergaites 😀 dowwi- jauciu ir kvepuot lengviau pasigrazinus? 😉
Labukas, as tai siandien nuo ryto ankstyvo gyva, tik is irpyklos grizau, tai net jauciuosi geriau😀
labukas 😀 oj, kaip jums greitai, mums vis dar nenukrito ☹
va mums siandien nukrito bambyte 😀 valio-galesim pilvuka paglostyti
labuka, turbut uzsiemusios motinyste 😀
labutis.ir kogi cia taip tylu?=)
😃
Marija, kurverstuku nesi maciusi?
ir dar
geras...😀 va cia mes, tik as toks kutveliukas truputi 😀
man pradziai irgi neeme, po keliu dienu kai labai reke vaikas vyras atejo ir ikiso tute.. sakau kur tu anksciau buvai 😀
sveikos, o jau soskytes didumas😀 ach.. o musiske jos neima nors tu ka 😃