2010m. gimę lapkritinukės ir lapkritinukai :)

17. Nov, 06:33

sveikutes, na kadangi mums su Gabriele buvau buvo suteikta garbe atidaryti naują temelę, tai va taip ir darau :) labai tikiuosi, kad cia priosijungs ir tos, kurios turejo susilaukti savo angeliuku lapkriti, bet del vienu ar kitu priezasciu, tai padare anksciau ar padarys veliau :)

04. Dec 2012, 15:17

Oj as ne taip supratau 😀 maniau kad jau tiek priaugai,o pasirodo numetei 😀

04. Dec 2012, 14:59

nu spevc niekam nerekiu kad laukiuosi, bet nemazai. manau zino, tiek , kam reikia zinoti 😀

04. Dec 2012, 14:50

Vaja kaip uzjauciu del vemimo.... ☹ as vemiau tai nedaug kartu,bet daznai pykino.... jau daug kas zino kad laukiesi?

04. Dec 2012, 13:06

pilvukas apvaleja jau po truputuka, toks mazoliukas darosi. apetito nera, arba bnaime tiesiog valgyt, kad ne vemti.

04. Dec 2012, 12:27

As ir kai paziurejau fb i kira,galvoju oho triju vaiku mama kaip atrodo 😀 del isvaizdos ir savijautos nestumo metu,tai galiu pasakyti,kad skyresi kaip diena ir naktis. Nu ka pamaitinu savo abzora ir bandysim eit laukan. Oras pasakiskas....

04. Dec 2012, 12:23

Tu zinok man atrodo kad panasiai svoris buvo tokiu laiku 😀 o kaip apetitas? O kaip pilvukas,jau jauciasi kad dideja?

04. Dec 2012, 09:55

viskas viskas kartojasi, vis ne skaicius skaiciun. vakar tech apziura praejau, nuo 13 lapkricio -1,8kg

03. Dec 2012, 09:55

11 savaiciou. jo draugauju dar su tualetu. zinok va del veido tai nemapmenu, bet manau kad iki tam tikro laiko ir panasi buvo. [o to tik isgrazejo. nu siaip galiu pasakyti, kad nestumai beveik kol kas vienodi... ir su gabriele kankinausi ir dabar...

03. Dec 2012, 09:46

nu Marija, pavarei ant saves konkreciai 😀 😃 o su Gabriele kai laukeisi kokia oda buvo? gal vel mergyte turesi, sakoma kad oda buna demeta, spoguota ir t.t kai mergytes laukiamasi, del to visi galvojo, kad as berniuka turesiu, nes buvo svarus veidas 😀 kaip as juokdavausi kai speliodavo, o zinojau kad mergyte nesioju 😀 vis dar pykina? kiek jau savaiciu?

03. Dec 2012, 09:11

labukas, mes savaitgali buvom utenoje, buvo 30 d kai uosvis mire. Oj aciu uz komplimentus, tik as pati taip nesijauciu. veido oda negrazi, spoguota ir pigmentuota. beee, be pudros net siuksliu neisnesciau 😃

01. Dec 2012, 20:10

sveikutes,nu ir priciauskejot,labai miela Grazina tavo mazyle 😀aciu,Rasa uz pagyrima 😀mano tai maze niekaip is kosulio neislipa,bet i darza tai leidau,siaip tai super jauciuos pradejus dirbti,visai kita nuotaika as myliu savo darba nesvarbu,kad visokiu tu ligoniu buna,bet man patinka darbas su zmonem uztat matyt ir atjaunejau 😃 o su dovanom tai man skausmas ka dickiam nupirkt tai nesumastau

01. Dec 2012, 16:45

Nea Pinute, dabar tik 3 savaitem gryztam i LT, o Velykom planuojam mes su Santute visam, o vyras dirbs kaip ir seniau, bandys vazinetis kaip ir senais laikasis po 6 savaites dirbdavo ir vaziuodavo namo porai sav. Bus matyt... viskas keistusi jei nepastociau, tada gal ir vasarai tegryzciau visam.. bet i darzeli 100 pr i LT 😀 nu ir nesupratau kaip Santa 1 diena tesirgo... kas cia per persalimas? gal dantukai kalti?

01. Dec 2012, 10:57

turi kiekvienas vaikas savo spinteles. nu bet va aukletojos nesuziuri daiktu...

01. Dec 2012, 10:51

Marija labai graziai atrodai,nestumas puosia tave,maciau ta nuotraukyte Kongreso ar koks ten renginys buvo.Ir Erika kokia ka tu ka tu atrodo kaip astuoniolikine kur foto idejai i Fb.Nepasakytum kad 3 vaiku mama.Grazina tavo vaikuciai laaaaaaaaabai mieli.Zinokit man irgi sukirba dabar kazkas,kad gal noriu antro vaikelio,bet...ir nezinau.Reikia truputi buiti susitvarkyt,isigyt namus.Nu,o paskui sakau kaip Dievas duos.O nestumas tai tikrai uzkreciamas as tuo metu kai pastojau,tai dar is mano artimuju ir draugiu rato pastojo 6 moterys😉

01. Dec 2012, 10:49

Pinute o tai kur rubelius laikote darzelyje? kiekvienas turi savo spintute bent jau pas mus, nors ir tai pasitaiko kad sumaiso kokias pirstines ar ka nors bet mums dar dinge niekad nebuvo ir Kamile kai eidavo kazkaip viska rasdavom, va sesers berniukas kai eidavo i ankstesne grupe tai pastoviai irgi tai kojnyciu neberanda, tai kelnytes buvo dinge. Bet tai aukletojos juk turi suziureti manau rubelius, tikrai eik aiskintis tai kita kart ir be striukes teks vaika pasimt.

01. Dec 2012, 10:44

Sveikos,Ačiū, tikrai džiaugiuos del soskes labai, kad jau pagaliau atsisakem, tiksliau atidavem suniukui 😀 Gražina aš likau iki 3 metu motinystes atostogose, nes nebuvo vietos siuo metu grizti i darba. siaip nezinau ar lauksiu 3 metu kol gal priims o gal ir vel nepriims, ar bandysiu ieskot darbo, nors siaip jau esu pora cv siuntusi, tik jokio atsako, mazai kas nori kai turi 2 vaikus ☹ esu ir pati sulaukusi 3 skambuciu del darbo, bet visi buvo is draudimo, o ten bent jau kol kas manes nelabai traukia. Mes turim lenta su kreidutem, tai jau taip dulkiu pilna lieka po piesimo. Renita gal apie 116 ugis, nors ziurint kokia mergyte, as cia pagal savo Kamile atrodo toks panasiai buvo.

01. Dec 2012, 10:42

rasa tai gruodi jau visam griztat su Santa i Lt.Viskas su Svedija atsisveikinat visam?

01. Dec 2012, 10:39

labutis pleputes,paskaitineju vis...bet taip nieko ir neparasau nelabai turiu ka rasyt tiesa sakant,dirbu,po darbo namie su Karina pazaidziu,pavalgom ir miegot.Mums darbe uzblokavo FB ir wireleso prisijungima padare mokama,zodziu...Sveikatytes ligoniukams.As dar vis kosciu,nepraejo man kosulys,nors daktare sake su kosuliu galiu dirbt,biuletenio nereikia.Pries tai tai buvo angina ir tempe didele tai buvau gavus 5 dienas biuleteni.Karina irgi apsisargliavus istisai,bet eina i darza.Nors cia viena diena vyrui paskambino is darzo,sako rami labai mergaite,nieko nevalgo gal jus ja pasiimkit.Vyras parsivede namo nu ir linksma ir valge,tai taip ir nesupratom...Ant rytojaus nuejau,sakau tai kokia priezastis buvo ,kad sveika vaika reikejo namo vestis,sakau mes tai mokam uz darzelio kiekviena diena ir nesergantis vaikas turi eit i ji. Ir mane jau nervuja Karinos rubu dingimas tai liemene prapuole,tai siltos nepigios kelnes,nors paskui grazino,vakar vaika be kepures parsivede,nes kazkoks tevas ja savo vaikui uzdejo.Nu blemba susinervina praeita savaitgali nupirkau ta kepure vadinama salma,kad butu gerai pridengtos ausytes ir kakliukas.Nes mums su kepurem tai tragedija,kazkaip vis uzdedu ir ausys amzinai nuogos,neitaikau geros nupirkt geros.Tai va kai gera nupirkau tai ir dingo.Vakar taip salta buvo,parejo su kapisonu,nu bet jau supykau tai juodai.Eisiu pirmadieni aiskintis kas cia yra.Musu visi rubai ir daiktai suzymeti Karinos vardu,o va vistiek...

30. Nov 2012, 20:54

sveikutes 😀 sveikatytes sirgaliukam,sveikit, stiprekit 😀 Grazina,oj, fui, tas vandens kilimelis,bent per akcija prktas,kiti gal geros kokybes, bet papiest neiejo,demem taskydavos tas vanduo, tai istaskydavo paemes per pati rasikli.o va turim lenta su kreidutem,liuks, labai patinka, bet dulkiu ziauriai daug 😃 beje, merginos,kiek gali buti 5m mergytes ugis?

30. Nov 2012, 19:28

nu lyg ir pasveikom, temperaturos nera, pora zvakuciu leliukisku idejau.. turbut tik lengvas persalimas buvo.. dar avieciu lapu arbatos isviriau su medum.. o del piesimo kilimeliu tai tas akcijinis kur pirkom, man tai nepatiko..vienam kampe vandens demes liko.. ir apskritai mano Santuskinas tik is to vandeninio plamasterio isciulpdavo vandeni ir fsio baigdavosi piesimas... labiau piesia su magnetinem lentelem.. dar manau geras dalykas su kreidutem ant tikros lentos piesti..Dowwi, sveikinimai del soskes atsikratymo. O tavo didzioji gal pasilpusi yra, vitaminu kokiu gal nupirk

30. Nov 2012, 15:45

Dabar perskaiciau atsiliepimus tai lyg daugiau nepatenkintu kur pirko per akcija. O vanduo pro niekyr neprabega? Vaikas jo ispilt negaletu ka nors atsukes? O kaip tau atrodo geriau sitas kilimelis ar ta magnetine piesimo lenta?

30. Nov 2012, 15:22

mes turim toki kilimeli, tai paisom ne tik tam skirtu rasikliu, bet ir pirstukasis, dedam anstpaudus rankyciu savo

30. Nov 2012, 15:11

Lyg kazkuri pirko kilimeli piesimui vandeniu. Ar patiko?

30. Nov 2012, 14:38

As tai nepamisus 😀 bet ner ten labai sudetingi tie receptai, tai galvoju gal ir knygoj pan.

30. Nov 2012, 14:38

nu jo

30. Nov 2012, 14:36

Tai va as ir mastau kad gaut 40% yra mazai,o samdant aukle ir dirbant puse etato vistiek gausis daugiau nei 40% o dar ir isejimas is namu...nes namie bus kad sedziu virs 3 m....

30. Nov 2012, 14:15

jo, antrus metus galesi 40% gauti ir dirbti

30. Nov 2012, 14:15

Mano bendradarbe ant jos pamisus, viska is jos receptu daro 😀 turi 2 berods knygas ir dar nori

30. Nov 2012, 14:08

Ar turit kuri nors Beatos receptu knyga? Vis galvoju gal sau pasidovanot 😀 nes jau galva skauda nuo maisto gaminimo, kiek ko esu dariusi is jos receptu,tai visai skanu buvo.....

30. Nov 2012, 13:59

Tai jei gerai zinau pasirinkus 2 m pagal nauja istatyma galima bus dirbt ir neprarast ismokos....jei gerai supratau 😀 dar konkreciai nieko nenusprendziau bet vis mastau....jei taip bus galima,tai pusei dienos apsimokes.

1 ... 10 11 12 13 14 15 16 ... 380