sveikutes, na kadangi mums su Gabriele buvau buvo suteikta garbe atidaryti naują temelę, tai va taip ir darau :) labai tikiuosi, kad cia priosijungs ir tos, kurios turejo susilaukti savo angeliuku lapkriti, bet del vienu ar kitu priezasciu, tai padare anksciau ar padarys veliau :)
o cia keturiu dienu.......
bandau ideti nuotrauka.......na va cia keliu valandu nuotrauka.
bandziau ir imbiera ir kramtoma ir tik tak ir siaip nera net maisto nuo kuri bloga nebutu. tas pats buvo su gabriele. uj...
atsimenu ta bloguma, bet kazkaip labai greitai su tuo buvau susigyvenusi...o gal su antru nepykintu? xexe drambliuko svajones 😀 Man padedavo tic tak. gal pabandyk
oj, as ior kledejau, kaip norejau, bet mane tie blogumai vel is veziu ismeta... slopina laukimo dziaugsma
nu tikiuosi Marija atputei iki pat Svedijos si miela virusiuka 😀 reikia mano Santulei butinai sesutes ar broliuko 😀
aga, as ir pradejau serzona nesciuju su gabriele, isp paskos tada dar dvi bendradarbes
siaip sako nestumas uzkreciamas 😃 as darbe uzsikreciau su maze nuo koleges 😃
Rasyt, puciu tau virusiuka nestuma 😃 sekmes didziausios 🌷
sveikutes,Rasa didziusios sekmes 😀oi tai saunuolis Tomas,kad nepavydi sesei😀 oi kaip geri,kad ryt iseigines......
Oj Rasa pacios didziausios sekmes, as vis pagalvoju kada tu cia mums pranesi geras zinias 😀 laikysiu kumscius,kad kuo greiciau tai butu 😀 na o as nelabai maloniai sio nestumo savijauta prisimenu,na bet gerai kad neilgai tie blogumai trunka....
jei tik prilipo vardas tai ok, trumpas ir lietuviskas vardukas..Saunuolis Tomukas, nesureiksmino sesytes atejimo i seima... kai pagalvoju sunku tuos vardus rinkti, maniske is Andrejos i Santa pavirto kai liko savaite iki gimdymo 😃 dabar kiti sako, kad neisivaizduotu Santos su kitu vardu 😀 nu gal kitiems ir nepatinka, bet i akis nesako 😉 kaip gaila, nepastojau... bandysim vel. palinkekite mums sekmes 😉 Marija, jau pradedu pavydeti... man tie pykinimai jau buvo atkalta sistema, jau zinojau ko nevalgyti kad nebutu blogai, bent jau mano atveju buvo nuo riebaus maisto
nieko, dar vis pabloguoju, bet kaip sakant, ir suo kariamas pripranta.tai jau susigyvenau ir atrodo kitaip nebuna
O kaip tavo savijauta Marija?
niu labai tada saunu 👍
Jis taip kazkaip neutraliai reaguoja 😀 pribega paciupineja tada pabuciuoja ir toliau varo savo reikalais 😀 sako kad cia sese,stengemes kad gautu jis tiek pat demesio kaip ir anksciau,tai gal todel 😀
oo Grazinam, grazus vardukas 😀 o kaip Tomukas, jau susdraugavo su sesyte?
Sveikutes,norejau ikelt bet man neikelia......va dabar dar pabandysiu,jei neiseis tai vakare permesiu i pasta tada is kompo. Ai nusprendem vis tik Ieva pabandyt,tikiuos iki uzregistravimo nepersigalvosim 😀 mano lialka jau daugiau budrauja,siandien paryciais miegot nedave,o siaip keliasi viena karta nakti tai bent tiek gerai 😀
Labukas, kaip gyvuojat?
labukas, niu Grazina ar neparodysi mums savo mazyles? tai koki varda beisrinkote?
žaislini 😀
gausi mama pirkti vaikui telefona su atskiru numeriu 😀
Adrijus dėkoja už sveikinimus 😀 žinot, kas juokingiausiam, vakar Adrijus i mano tel gavo daugiau sveikinimu nei as per savo gimtadieni 😃 😃 😃
Tomas sako ašiū 😀
prisidedAM IR mes prie sveikinimu!!!!!
dideliausi sveikinimai Adrijukui ir Tomukui nuo musu su Karina😀
Nu va ir as pagaliau prisedau, visokios veiklos buvo 😀 Adrijuka su gimtadieniu 🌷 🌷 🌷
prisidedam prie sveikinimu berniukams 😀 🌷
siunciam didziulius buckius Adrijukui ir Tomukui 😀 grazios gimtadienio sventes abiems ir geru dovaneliu 😃 🌷 - Tomui ir 🌷 - Adrijui
Sveikinam ir mes Tomuką ir Adrijų su gimtadieniukais 😀 🌷 🌷