2010m. gimę lapkritinukės ir lapkritinukai :)

17. Nov, 06:33

sveikutes, na kadangi mums su Gabriele buvau buvo suteikta garbe atidaryti naują temelę, tai va taip ir darau :) labai tikiuosi, kad cia priosijungs ir tos, kurios turejo susilaukti savo angeliuku lapkriti, bet del vienu ar kitu priezasciu, tai padare anksciau ar padarys veliau :)

31. Aug 2011, 14:05

sveikutes. mes vakar irgi ragavom kiausini, tai puse sukapojo ir dar norejo, bet pabijojau duot, bet siandien va neisbere, reiskias galesim ji valgyt. o maniske tai apetitu nesiskundzia, jei net pamato kad mes valgom, tai privaziuoja su vaikstukais ir ziojasi 😀

31. Aug 2011, 13:53

o kiausini su sviestu trinate ar siaip sausa duodate paragauti? kaip jums gerai kad yra sureliu LT pavydziu, nes as ir pati juos megstu. Santa ju dar neragavusi

31. Aug 2011, 13:18

maniske labai skaniai sutopcino kiausini visa 😀

31. Aug 2011, 13:10

o as sakiau pabandysiu isvirus kiausini siek tiek trynio duoti paragauti, ziuresiu, kaip reguos, baltymo gal dar nea.

31. Aug 2011, 13:07

vakarienei as nebeverdu batskirai Adrijui, mazdaug darau, kad ir jam tiktu daugmaz ir druskos sumazinau i maista, tai va taip, kaip as sakau, prisivalkatauja po kasniuka, tai is mano, tai is tetes lekstes, nes kitaip visiskai nieko neikisi, atrodo ta pati masta patrinu, pasodinu i kedute arba net staciom, bet va jau ir nebeikisu, pietus visad verdu jam atskirai, tai ir pusrycius jau virsiu. o seip jau varskes surelius duodu, nes labai valgo, kol neatsibos, i barankas, sausainius, duoniukus net neziuri 😃 obuolius labai valgo.

31. Aug 2011, 13:04

Sveikutes😀 Rasa nieko del slapimo reikia laukti vilniaus, bet kolkas nors temperaturos nebera vis sioks toks pegerejimas😀 as tai neduodu dar suaugusiuju maisto, tetis kartais palepina duodamas kazka paragaut😀 o kiausinio dar irgi nevalgom, bijau kazkodel dar duoti,nors mano kamile nebuivo alergiska maza bet daviau kiausini metuku laiko ir buvo sualergizave, tai dar laukiu ir su mazaja. Saunu Renita kad mazasis jau valgo, maniske tai irgi neblogai valgo o ypac labai vaisius ar darzoves kai pati rankyteje laikosi tai kremta.

31. Aug 2011, 12:48

mes sekmadieni irgi tokia tvarka dareme, irgi nemazai ismetem... tik rubu nemetu, o atiduodu savo sudejimo draugei ir sakau ka nori ta issirenka arba ismeta. Ar jau duodate suaugusiuju maisto maziams?

31. Aug 2011, 11:17

siandien pirmakart pamaciau kaip mano sunus noriai valgo, nes istisai tersdavos, o dabar spek kasni kisti, jau vel issiziojas 😀 kas pas jus geresnio? as sia savaite "giluminiu" valymu uzsiemus 😃 visas miegamam spintas, komodas, spinteles persitvarkiau, ismecia didziausia maisa visokiu nenesiojamu drabuziu, kojines, apatini trikotaza perrinkau, dabar galesiu vaziuot atnaujinimui 😀 virtuvej vakar visa diena praeidau, nemaza virtuve, ojoj, kol perejau visas spinteles, vakare nei vakarienes daryt nebenorejau, igrise buvo 😃 atrodo tvarkingai gyveni, kol va is pagrindu tvarkos nepradedi daryti :p

31. Aug 2011, 10:56

Tikiu Renita, kad sirdis dziaugiasi 😀 gal jau atsirado Adrijui apetitas... Lauraei, tikrai gerai augate

31. Aug 2011, 10:27

sveikos 😀 nu saunuoles jus, puikiai augat 😀 mes siandien zadejom eiti tech, ale atsibudau, lietus pliaupia, tai rytdienai atidejom, pas mus cia registruotis nereikia, kada nori, tadar eit, tai va jokio skirtumo 😀 pasigirsiu ir as, niekad sunui pusryciu neisiulau, ligoninej kai gulejom, nuramin, kad jam dar pieno uztenka ir ramu, siandien man apie puse 10 prisliauze ir saukia, mamam, mamam, nu einam sakau jei mamam, staigiai koses turejau plikomos uzmaisiau ir ka jus pamanysit, visa bliudeli sukirto ir dar pritrukom 😀 oj, sirdis dziaugiasi, kai sunus noriai valgo 😀 vadinas jau mamam maistelio prasos, nes priespiet jis man sukauti pradeda visad, lauksim vakarienes kada dabar pasiprasys, nes va irgi sunkiai isiulau, pora sauksteliu teisiulau 😀

30. Aug 2011, 21:50

laba vakara 😀 vakar ir mes buvom pas daktariuka . tai sveriam 10,100 ir esam 73 cm 😀 leido jau valgyti kiausini 😀

30. Aug 2011, 21:33

jau vakare kazkiek valge, daviau paragauti zuvies kodletuka , tai visa suvalge (siandien pirma karta dariau) bet tikrai skaniai gavosi. O Dovile, jau neblogai paaugo !!! 🌷 o ka sako del slapimo blogo?

30. Aug 2011, 18:50

Sveikutes😀 maniske kolkas neblogai valgo dziaugiuosi😀 tai tikriausia Rasa dantuko sulauksit😀 mes siandien buvom svertis tai sveriam 8.300 ir 74cm😀 niu ka po truputuka augame😀 dar pridavem slapima vistiek nera geras☹ na lauksim vilniaus dabar uz pusantro men reiks vaziuoti ziuresim ka jie sakys.

30. Aug 2011, 12:40

nu man valge tai viska, nebuvo problemu.. turbut del dantuku (tikiuos kad del ju) o del snargliu traukimo, tai prisegu keduteje jei viena bunu ir tada kazkiek lengviau uzlauzti 😀 bet kas per jegos tokiu leliu 😃

30. Aug 2011, 11:45

su snargliuku isvalymu man ta pati beda, be vyro net nesusitvarkau, o viena pati jei bunu, tai "uzguli" Adriju, galvyte tarp koju pasilieja man ir va taip greiciau ir maziau sauksmu buna, nes taip tai ir dantis pagatavas man isdaust su kojom, kad tik nepsisiartinciau 😃 mes va tik pietus valgom, daugiau va seip neikisi, tai vakarienei is musu leksiu vaiksciodamas po kasneli risigrybauja, seip jei pasodini nevalgo, o va jei mato, kad is savo lekstes duodu, dar pora kasneliu prabegom paima 😃 vargelis man su tuo maitinimu, pavydziu tevam, kuriu vaikai noriai valgo..

30. Aug 2011, 11:31

sveikutes, tikrai manau jau greit visos cia susibegsim, pas mus antra diena lyja... fui.. bet ir taip neiciau i lauka, nes mano Santukas sluoguoti pradejo, snarglys iki kelenu 😀 pamatytumet jos reakcija kai siurbtuka paimu i rankas, nors dar nieko nedarau rekia kaip skerdziama, tad vienai paciau labai sudetinka istraukti... gaunu ir i veida ir is dantu ismusa siurbtuka 😃 dar viena problema, antra diena nieko nevalgo, nesvarbu ka beduociau, vien pamaciusi atkeliaujanti sauksta sukasi salin.. gerai kad bent misinuka geria.. jau nebezinau ka beduoti. Turbut dantukai turetu pasirodyti..

29. Aug 2011, 13:58

Sveikos, uogos 😀 tuoj rudenelis uzeis ir mes cia suguzesim, dabar kas sau, kad va ir po namus tvarkaisi, vis kazkaip truksta laiko 😀 mano savaitgalis irgi greitai praejo, darbelio pries rugseji yra, tai visa sestadieni darbuke praplusau, vakar seip desreliu kept lekem, paskutiniu vasaros savaitgaliu dziaugemes 😀 spek gaudytis, kaip tos dienos bega, baisu man jau, kad ir po vasaros, o net nepajutau jos. nezinau kodel, ale pas mane rudebniskos nuotaikos, kad ir silta diena, nebeziuriu i vasarine suknele apsimauti, o kitais metais visa rugseji ziurek vasara gyvendavau 😀 pasenau turbut 😃

29. Aug 2011, 12:54

sveikutes,tikrai kokia tyla cia.taip,braske,padeda didzioji labai myli sesyte😀

29. Aug 2011, 10:21

sveikutes😉 tyluma kaip visada☹ ka gero savaitgali nuveiket? man tai jau labai greit prabego jis, sestadieni visa diena pravezinejom su viskokiausiais reikalais, o vakare buvom pasiziuret kaip varo kamuoli uz Lietuva jau mano didzioji mergina nuo ryto zyze kada gi kada eisim, o paskui kai baigesi tai kol grizom visa kelia klausinejo kur tas kamuolys bus kam cia ji varo ar gris i utena ir t.t klausimu buvo begale😃 o as ramiai kavinuosi baigiu jau priprast prie tokiu ramiu rytu😀 didzioji jau savaite kaip eina i darzeli po vasaros, vyras dirba, mazoji miega😀 beje mano dicke jau antra diena kaip eina i paruosiama grupe, tai tik visiems giriasi kad jau eina i kita grupe kur mokysis😀

26. Aug 2011, 19:40

kokie dideli jau Kira tavo vaikuciai. Ar padeda mamai mazaja priziuret?

26. Aug 2011, 18:44

aha,nebuvo pamirsus,kaip dabar gerai net atrodo,kad maziau ir zyzia😀

26. Aug 2011, 18:40

oi kaip tau smagu Kira !!! kaip mazoji ar pripazino broli ir sese iskart? is foto matyti kad pripazino 😀

26. Aug 2011, 18:34

sveikutes na va jau visi kudikiai namie,va parodysiu kaip paaugo😀

26. Aug 2011, 18:21

Sveikutes, jei gerai pamenu Dowi, tai melynes gerai nuo viduriavimo, gal dar kokios kmynu arbateles padaryk, cia tokie liaudiski budai

26. Aug 2011, 13:26

Tik va kad skaudziai jie dygsta☹ ir siandien dar suviduriavo maze, manau nuo dantuku irgi☹ o ka daryt kad sustabdyt viduriavima jai? nors nestipriai kolkas. ka marija utenoje veiksit?

26. Aug 2011, 13:04

isdygs greit ir kiti 😀 pamatysi 😉

26. Aug 2011, 13:01

o mes kaip turime 2 dantukus taip ir tebeturime, bet jau neblogai ismoko kramtyti, ir obuoli ir sausaini drasiai valgo su tais savo dviem kapliukais 😃

26. Aug 2011, 12:53

sveikutes. na va DSovile, matai lenda dabar vienas po kito!!! o mes va i Utena ruosiames😀

26. Aug 2011, 11:27

Sveikutes, nebuvau cia pora dieneliu, kompas sugedes buvo ruosiausi daug skaityt ale nieko daug neprikalbeje. mums per sias dienas ir antras dantukas jau baigia islyst😀 tai vel pazirzauja mazoji☹ Kira na jau tikriausia sulaukei savo dziaugsmeliu😀

26. Aug 2011, 10:03

aciu, bet db pagalvojau is kur as cia Svedijoje gausiu aguonu 😃 reikes paklausti gal kas zino.. o katinelis saunuolis, jei tik geria ir nezvejoja. Kira jau gausi risti spinteles 😀