sveikutes, na kadangi mums su Gabriele buvau buvo suteikta garbe atidaryti naują temelę, tai va taip ir darau :) labai tikiuosi, kad cia priosijungs ir tos, kurios turejo susilaukti savo angeliuku lapkriti, bet del vienu ar kitu priezasciu, tai padare anksciau ar padarys veliau :)
ir man idomu kaip seksis, ten viena mamyte parase, kad baigsis 13 val, bet labai abejoju kad isbusim tiek, bent jau su kitais leliukais pasibusim, vis vaikui linksmiau bus
kira jo ji pati jau zingsniuja ir vaiksto nesilaikydama niekur, ji jau taip nedideliais atstumais kokias 2 sav trepsi o dabar vis daugiau ir daugiau, imesiu ryt i fb jei iseis😀
Smagu merginos kad eisite i filma tik manau kad musu maziesiems gal dar per sunku butu taip ilgai, as va noriu didziaja nuvesti i ratus multika tik neturiu kam mazes palikt o su ja kazkaip bijau na pasakysit kaip jums sekesi😀 pinute jei neturi noro sportuot tai neapsimoka pirkti takelis geriau i lauka isleks pabegiot, o namuose stoves nenaudojamas kaip dazniausia buna. as pirkausi kazkur pries 3 metus elipsini treniruokli sportavau na gal kokius 4-5 men saziningai kas 2 dienas ir dietu pasilaikydama rezultatai pasijaute bet veliau apleidau ir vel po truputi po truputi viskas grizta. na dabar vel pasiryzau minti savo treniruokli dar ir lanka vasaros pradzioj nusipirkau tai sukau kol melynes geras isistaciau😀
oi Rasele sveik greiciau,as ir zinau ka reiskia angina
oj, faina tau 😀 nemazinkit, kad gerai atrodau, o tuoj i sokoladus pulsiu 😃 😃 jauciu, kad drabuzius liecia, leskos nemazos likusios, tai va ir noriu tu kg atsisakyti 😀 as anginos nepazystu, poros metuku buvau kai ispjove, tai netai, kad anginos, bet bet kokio gerkles skausmo nepazystu.. uzuojauta.
oho kiek priciauskejot,Dowwi tai tavo panele jau pati zingsniuoja?o i filma gundziaus ir as,bet,kad mano nei teliko neziuri,tik dvi reklamos patinka😃svorio ir as perdaug turiu,nors dar pati maitinu,bet nekrenta,o dietu nesilaikysi gi kol maitini☹
sveikutes. Saunuoles jei pasirysite uzsiregistruoti i kina ! kalbejot apie svorius.. as net nepastebejau kaip atsistate organizmas. sakyciau kai maitinau (iki 5 men) buvau stambesne nei dabar. Per pastaruosius 2 men labai apkudau. Mane jau siek tiek zeidzia kitu klausimai. sako ka as darau kad atrodau kaip negimdziusi, klausia gal as sergu? ne nu zmones ko tik neprisneka. Mano turbut tokia "veisle" kaip as sakau 😀 Renita, o tu tuos pora kg jauti kuri liko? nes neatrodo kad reiketu mesti svori 😉 Man blyn nesiseka, viena vakara atskrido sirse i kambari-igele, kita diena angina, jau antra diena tesiasi
oj, faina jum 😀 gero ir ramaus ziurejimo 😀
tai jau tikrai 😀
tik si kart paplepet galesim 😃
aga 😀
aciu uz info 😀 nu va vel oze susitioksim dabar 😀
va http://multikino.lt/lt/multibabykino/
aj, radau kad yra speciali vieta kur palikti vezima 😀
nzn, bet nanau turetu vietos but jei su vaikais kviecia
aga, radau kad 3 aukste, idomu kaip ten su vezimais...
o as is vis nerzinau. bet aspeju 3 aukste. rasim
nepamenu tik kur tas kinas, nors n kartu esu ten buvusi....
einu ir as tada 😉
nu bandykim 😀gal tikrai kai aplink bus daugiau leliuku bus idomiau jiems, einu uzsiregistruosiu
o gal bandom braskyte,a? jei ka manau visad iset galima bus😀 siaip kiek dabar pagalvojau, manajai gal ir idomu bus, bus daug leliu aplink, tai tures kur dairytis 😃
as ir noreciau nueiti, bet bijau, kad isbus koki 15 min.... 😀
oj, pinute, velkas pora kg is po gimdymo, noriu labai ju atsikratyti, o ir seip pries nestuma pastambejus buvau, tai kokiu 4 noreciau atsikratyti, ne del kitu, del saves, nediduke esu, tai bent ka pareguliuoti galima reikia susitvarkyti 😃 oj, noriu ir as i filma, bet vis nedrystu, zinau, kad mano strakalui per sudetinga dar, nors kai su mk, tai ten vaiku bus, kitaip. bet gaila, man per toli..
labukas. ar matete skelbima mk kad i filma kviecia? noriu kaip nueiti su Gabriele, bet idomu kaip ji ar isbutu. gal kas eitu kartu is lapkritinuku?
tai va kaip visoms skirtingai.Turbut ,kad nuo organizmo priklauso,nuo genu.Pas mane giminej moterys visos apvalios pasidare po vaikiuku. O sportuoti as,pasakysiu atvirai,tingiu! Niekada nesportavau,nusilakstydavau darbe,labai daug vaiksciodavau tai tas svoris ir buvo stabilus,o ir nesuglebus buvau.Vyras man po gimdymo dirza nupirko vibro,tipo pilvui.Bet nepatinka man tas dirzas,erzina mane.Pati nusipirkau virvute sokinet.Tai pora dienu pasokinejau...Siulo vyras takeli nupirkti.Nieko jam nesakau,bet galvoju ar verta jeigu jis stoves be darbo☹ Neturiu as noro...
Sveikutes, mano svoris tai nukrito iki tokio koks buvo pries nestuma, kazkaip lengvai sakyciau, neko nedariau, gal net atvirksciai valgau viska is eiles 😀 bet jauciu gal todel, kad maitinu. matyt dar ir nuo organizmo priklauso. jauciu jei nemaitinciau tai matyt dvigubai priaugciau nei pries nestuma 😀 O kas liecia augintinius, tai matyt ju ksiaciumi cia as pirmauciau 😀 nes vienu metu turejau: 2 kates, 3 sunis, triusi 😀
Sveikutes😀 imsiuosi ir as sporto nes svoris tai baisus☹ tai vat pinute kad ne visoms krenta svrois maitinat as irgi matinau iki 7 men ir nieko jis nekrito, kiek nukrito iskart po gimdymo ir viskas toliau stovi☹ bandziau su dietom bet nieko gero is ju ataugo visi kg ir su pliusu☹ maniske tai jau trepsi viena per kambari😀
mano maziuke jau atsistojo pati ant dvieju tai visur stojasi kur tik isikibti galima😀
Renita kokias formas tau reikia taisyti? graziai atrodai! Va nezinau kas man pasidare.Buvau pries nestuma gal net ir kuda(kai kas sake)49-53kg. Dabar svoris toks kai buvau nescia 9ta menesi.Nekrenta visai ir bijau,kad auga. Maitinu krutim dar dukrele tai dietu nesiimu.Bet dauguma moteru kurios maitina krutimi kaip tik svoris krenta. Zodziu nevilti as su savo didele mase☹
labas rytelis kas su kavyte😀 Oi,bijau ir girtis,kad...Mano Karinute vel valgyti pradejo😀Kaip Renita sako-dziaugesi sirdis,kai vaikas valgo.Tikiuos ilgam😀 Tik va vistiek darzoviu su mesyte nelabai nori. Bet jau ir kose visa uzpilama suvalgo ryte vakare ir tyreles. Ne taip kaip anksciau po sauksteli paragauja ir viskas budavo...dabar rankos istisai uzimtos tai sausainiu tai vaisiumi kokiu ar darzove😀 Mes auginom ziurkena(e),bet taip sutapo,kad pries Karinutes gimima musu PRUNSKIENE(ziurkenes vardas) anapilin isejo...Buvo tikrai labai gaila.Zinoma,kad priprantama prie augintinio labai...Suprantu tave Rasa.