sveikutes, na kadangi mums su Gabriele buvau buvo suteikta garbe atidaryti naują temelę, tai va taip ir darau :) labai tikiuosi, kad cia priosijungs ir tos, kurios turejo susilaukti savo angeliuku lapkriti, bet del vienu ar kitu priezasciu, tai padare anksciau ar padarys veliau :)
o man kaip tik mama nesako ☹
sveikutes😀 na graziai jus odeta augat 😀 o mes tai is zodziu tik mama , lialia ir baba... o vat teti nesako 😀
kaip faina kad Jokubelis jau daug ka daro. Maniske tik tetis ir baba sako is tu reikalingu zodziu... o taip norisi mama isgirsti 😀 Labai faina foto Jokubo
man sekasi gerai 😀 kaifuoju nuo megiamo darbo.Jokubelis su aukle sutaria puikiai, jau po kelis zingsniukus paiena, paropoja 😀 daug kalba gogolgogol 😃 mama, tete, sese, baba, auau pasako, ate moka parodyt, niu niu niu, ne ne ne 😀 zodziu auga, tobuleja 😀
Sveika, Odeta. kaip tu laikaisi? kaip darbukai? kaip mazius su aukle? tavo nardytojas irgi uzauges, o ta foto, tai superine :}
Sveikutes 😀 100 metu nebuvau uzsukusi i Jusu temele. Kokie jau jusu kleckiukai dideli 😍
as irgi dar kiausinio nedaviau.Mes daug dar ko neragave.Ispanijoj visai tik vaisiais ir mano pienu buvo gyva.Grizus namo i Norvegija reiks susigriebt su jos maistu.Man atrodo,kad labai mazai bus priaugus si karta mano maziule.Ji grauzt ka nors tai megsta-baronka kieta,morka. Dabar isigudrino kas minksta tai is visko padaro kose,sugniauzo😀Slyva ,banana,obuoli jeigu tik paduodu paciai i rankytes...
kiausinio manasis neragaves dar, reiketu kada isvirt ir pabandyt trynka i darzoviene patrupint pirmam kartui 😀
mes zuvyte ir burokeli irgi valgem, daug is tevelio lekstes ragauja, zuvytes mum karts nuo karto tevelis prizvejoja, tai neperku, manau sita geriau, nei pirktines visos, o zuvi verdu su darzovem, ryziais, patroskinu su darzovem, kai ismanau 😀
kiausini galima nuo 8men duoti,bet reik tryni,nes baltymas gali alergizuoti,bet mano visko ragavo ir nieko.Dabar sakiau stengsiuos mazinti maitinimu is kruties tai gal daugiau valgys normalaus maisto,nes jau didoka pati plese bliuskute tai jei kur bunam sveciuose net nesmagu kai jau taip, manau jau vistiek didele ir nelabai kaip atrodytu viesai maitint
nors dantu neturim,bet alyvini obuoliuka visa sugriauzia😀net dreba pamacius obuoli kaip ji nori jo
sveikutes ,ir mes sveikinam,Tomuka tapus krikscioniu😀ir as verdu pietum mesyte su darzovem ivairiom,esu virus su ryziais,bet nepatiko manajai,kiausini ragavom,bet irgi nelabai,labai megsta olandiska suri😀zuvytes dar nedaviau,nes net neisivaizduoju kuri cia pas mus normalesne,bet jau reiktu kokios nupirkti ir duoti paragauti,o siaip visokias kruopu koses,bet ir tos jau pabodo tai skaniausiai valgo aviziniu dribsniu kosyte
Sveikutes, sveikinimai Adrijukui 😀 as tai dar neduodu nei burokeliu nei zuvies 😀 itariu, kad jau reiketu, as pan kaip Renita duodu, tik pomidoro dar nesu davusi kazkodel, tiesa kiausinio ir neragavom, o jau galima?
kai pries savaite buvom pas gydytoja tai klause ar jau duodu suaugusiuju maisto.. as sakau ir taip ir ne 😀 o ka darai Renita jei nevalgo kosiu? duodi misinuko? o kaip zuvi duodate? virta? o kiausini jau davet? as nea
laba diena damutes 😀 mes valgom burokelius,cukinija,zuvyte,jautiene,vistiena ir pan. ir jau daug valgom is tevelio lekstes 😃
sveikutes 😀 Sveikinimai Tomukui, lauksim nuotraukyciu 😀 aciu, pinute, siusiu siuntini tadar i sola, kriksto dukrai. smagu, kai smagios atostogos, noriu ir as kur nors i siltus krakstus po tokios lietuviskos vasaros 😀 nium, Rasa, as verdu pietum su mesyte, tai arba jautiena arba vistiena arba kalakutiena, tai su bulve, morka, kopustu, tai su ryzias, morka kalafijoru, tai su grikiais mesyte, pomidoro be skurytes ipjaustau kitakart, krapu daznai dedu, giretines sauksteli, mazajam mano kas su grietine, ta viska valgys, bet va gaila, kad max po 10 sauksteliu tesuvalgo, pusryciu is vis neikisi, o vakarienes 2-3 sauksteliai koses. vakarienei visad tai ryziu dribsniu su bananu ar manu kose ar dar kokia grudine.
pinute, smagu, kad puikiai praleidote laika !!! mamytes, ka verdate maziams valgyti, gal kokiu receptuku turite, nes as dazniausiai verdu jautiena, bulvyte, morkyte, kalafijora ar brokoli.. jau turbut Santai atsibodo tas pats per ta pati 😃
sveikinimai Tomukui!!
labutis mamytes.Senai as cia buvau,visko neperskaiciau...Sveikinu kai ka su dantukais,su naujais pasiekimais ir kitais gerais dalykais.Renita ,siuntini ne viena esu gavusi.Ateina per savaite,uztrunka ir ilgiau.Bet savaite ne maziau tai tikrai reikia laukti😀 Mes dar atostogaujam.Nuo penktadienio LT.,o oras baisus,tragedija.Mes grizom penktd.is Maljorkos ir sestd.sekmd.dalyvavom pusbrolio vaiko krikstynose.Karinai buvo smagumo,maivymosi,buvo daug vaiku ir ir leliuku pora jos amziaus😀 Turbut likusios atostogos taip ir praeis be grazaus oro☹.Na,o Maljorkoj pasigirsiu-buvo laaaaaaaaaaaabai faina😉Nors gal su tokio amziaus vaiku kiek sunkoka,bet vistiek viskas buvo liuks.Super viesbutis,aptarnavimas,yspudziai,saule,maistas ir t.t. zodziu,smagu!!!
Sveikinam Tomuka tapus krikscioniuku😀 na lauksim nuotraukyciu😀
mes patys nelabai fotkinom, trupuciuka draugai, tad reikia laukti fotografo.....aga Renita prasom placiau apie knyga....
nagi nagi laukiam foto ir sveikiname Tomuka su krikstu 😘 🌷 pasakok, Renita ka gero raso toje knygoje? pas mus tik db pradejo lasnoti, vos spejom is lauko pareiti..
Sveikutes, na ir mes jau pasikrikstijome, tik gaila, kad oras pasitaike blogas, gerai , kad didele palapine turejom. Tomas baznycioj vienu momentu oj kaip klyke, bet visumoj viskas gerai praejo....
na ir tyluma cia kaip visuomet☹ ka idomaus renita raso toj knygoj? pas mus tai lija visa popiete liudna☹ tai mergos mano namus aukstyn kojom vercia.
nusipirkau knyga paskaityti "laimingi vaikai tevam isukis" ale nebloga knyga, bent is pirmu skyriu sprendziu 😀
oj, ziuresim, kaip mano pacaniukas reguos, po tetes nebuvimo 2-3 savaites.. o zirzala ir mes turim, vargelis vienas, nei uzmigdyt normaliai, nei su pabudusiu ramiai pabuti..
Sveikutes😀 Musu savaitgalis su rekimais, tokia pikta maze pora dienu buvo ,gal del dantuku zirze ir zirze😀 Smagu kira kad jau tuoj sulauksi vaikuciu😀 o manioske mazoji kai nors nemate tecio 3 dienas kol buvo isvykes kai grizo kazkaip is pradziu sarmatinosi jis kviecia ateiti o ji apsikabinusi mane ir stovi😀
turiu klausima, daugiau pinutei 😀 ar esi gavus noregijoj siuntini pastu is lietuvos? per kiek laiko mazdaug atejo?
jo jau labai laukiu...
labukas, musu savaitgalis irgi prabego greitai.. sestadieni buvau mergaiciu kokteiliu vakarelyje, tevelis su vaiku krepsini namuose ziurejo. Vakar namuose tavrka daremes, perziurejom spintas, daug daiktu, rubu ismeteme. O Santa vakar vakare turejo 37,2. siandien dar neziurejau. Jauciasi ji gerai, labai linksma zvali.. Tad belieka turbut lauksi dantuku. Ooo Erikut, jauciu kaip sirdele spurda, turbut ir pati be galo esi pasiilgusi vaiku