2010-tų gruodinukai

30. Dec, 08:18

:)

02. May 2011, 16:01

Man irgi pradejo slinkt kuokstais,dar Domas neblogai israuna,nors visa laika suristi plaukai 😀 Krikstynas planuojam liepos pabaigoj (noreciau 30 diena), bus Domui 7 menesiai,o mums 31 diena metai kaip vede 😀 Svente planuoju mazyte,tik patys artimiausi 😀 kostiumeli jau issirinkau Domui,liko tik su kunigu sutart 😀 Kokie jusu planai?

02. May 2011, 15:25

as ir atsigavus tik va organizme kazkas neto pradejo matyt vykt,savaitele kai galva kasdiena skauda ir dabar tas beprotiskas plauku slinkimas,kuris mane varo i nevilty jau😃nei dazyt negalesiu kol visiskai nenustos slinkt,kad jau tikrai plika nelikciau.apie krikstynas dar negalvojat?😀

02. May 2011, 15:22

man lygiai tas pats, visur pilna plauku, net ir vyras sako cia kada, kai i lova atsigule, kad visur tavo plaukai lenda 😃 nu bet ka darysi, taip jau buna ir nieko nepakeisi 😀 as atsigavus po gimdymo jau seniai, tik va sirguliuoju biskeli, tai ne kas...

02. May 2011, 15:16

nu o kaip mamytes jauciates pacios?kaip savijauta atsigave normaliai po gimdymo?plaukai neslenka?😀as dabar kaiptik kovoju su plauku slinkimu,jau mazdaug pora savaiciu dilgeliu nuoviru skalavau,mazai padejo,gal net visai nepadejo,siandien nusipirkau isbandyt kapsulyte su placenta nuo plauku slinkimo,ir balzama su ajerais,zesiu kaip dabar bus,nes is storos kasos liko plonutyte,net sruogom islenka ypac kai isplaunu plaukus.

02. May 2011, 15:13

as taip Kotrynut ir pagalvojau,kad saulyte jam sviete😃

02. May 2011, 15:05

Aciu 😉 Saule labai sviete,negalejau Domo atsukt 😀

02. May 2011, 14:58

vibrocilio ir negalima ilgiau naudot,nu va Gabijukei kraujas is nosytes nuo jo begdavo,salutinis toks poveikis pasirodo😀koki grazus,tik gaila Domuko nesimato😀

02. May 2011, 12:54

Labas rytas mamytes 😀 Vakar visa diena sventem,tai neturejau laiko jus pasveikint 😀 Bukit laimingos mamytes! 😀 O as vibrocila lasinu tiesiogiai i nosyte,nezinau man vaistininke taip patare.. bet galiu pasakyt,kad praejo 5 dienos,o nosis pilna atrodo,nebezinau ka daryt,daugiau jo lasint nebenoriu,nes ilgai vartoti vaistukus irgi negerai,nu pnkt pas gydytoja,gal ka patars. Vakar tagavom bulvyte - galvojau apsivems 😃 siandien jau geriau 😀 O va musu nuotraukyte is pirmos mamos dienos 😀

02. May 2011, 10:48

vibrocilio tai uzlasinu ant vatytes tada pravalau taip,tiesiogiai nelasinu

02. May 2011, 10:47

plaunu juros vandenuku,arba vibrocilio lasiukais,padukus patepu resorban tepaliuku

02. May 2011, 10:45

sveikos. kaip gydot slogytes?

01. May 2011, 22:01

mes temperatūros jau neturim, penktadieny nukrito ir viskas, bet va kitos bėdos prasidėjo.... Jo, keliausim rytoj pas daktarus.

01. May 2011, 20:56

as kiek zinau tai pakilusi temperatura nuo skiepuko,gali laikytis ne ilgiau kai tris dienas.eikit rytoj pas gydytoja.

01. May 2011, 18:21

Sveikutes 😉
Visu pirma su praejusiai menesiadieniais 😀Tikrai butu puiku kad susirasytumem kada maziukai musu gime,nes labai sunku atsiminti.
Ir dabar aisku SU MUSU MAMYCIU DIENA😀
Oj kaip uzjauciu selijaki jus ☹ Tikrai nesmagu kai maziukai serga,tad linkiu kuo greiciau pasveikti!
O mums pirmas skiepukas buvo 3 men.tai gavo po viena skiepuka i abi kojytes.O tame skiepuke nuo 5 kazkur ligu.Sekantis bus 5 men skiepukas ir toks pat.Ir po to vel busim ramus iki metuku.As kai nescia buvau ir labai retas svecias buvau pas gydytojus😀 Paskutinius men is vis gal buvau kokius 5 kartus tik 😀Cia tokia sistema,viskas turi eiti normaliai😀

01. May 2011, 17:47

Sveikutės 😉 SU MAMYČIŲ DIENA JUS VISAS 😀 Mano rytas šiandien irgi prasidėjo su gėlėm, abu vyriškiai pasveikino, tik nuotaika ne kokia, Majukas labai kosti plius dar slogytė prisidėjo.Žodžiu, rytoj keliausim pas daktarus, jei iki rytojaus vaistai nepadės, nors daktarė buvo užtikrinus kad čia nuo skiepo kai turėjo temperatūros imunitetas nusilpo.... dar kad jis normaliai vaistus išgertų... bandžiau ir su šaukštuku duoti ir su pipete lašinti, sučiaupia lūpytes ir viskas, o jei ir pakliūna į burnytę tai spjauna viską lauk, ot išdykėlis 😀

01. May 2011, 10:43

sveikos,su mamyciu diena😀kaip smagiai prasidejo si diena,Gabijuke su gelem atbego kai dar gulejau,labai malonu....😀

01. May 2011, 00:42

Labukas, maniskis verciasi i kaire puse be problemu, i desine kai truputi padedu. Maniskis pradejo vartytis 3.5 men, bet kuriu dar nesivarto nereikia nerimauti, nes kiekviena vaikutis vystosi skirtingai. Priklauso ir nuo svorio ir nuo ugio. Jei vaikutis daug sveria, tai jam ir apsiversti sunkiau, o kuo mazesnis, tuo jam lengviau..Musu pediatras sake kad kiti tik 5 men pradeda vartytis, tiap kad mamos, nerimaut nera ko. Maniskis valgo vis dar mano pienuka kas 2-3 val, nakti reciau. Bandziau duoti banana, tai visai patiko. daugiau nieko nedaviau. Nuo 5 men pradesiu vakarais duoti vaikisku dribsniu sumaisytu su pienuku, akd sotesnis butu nakti. Musu pediatras sake kad nereik skubeti su primaitinimu jei svoris auga normaliai ir vaikutis privalgo mamos pieno..tai mes ir neskubesim labai.

30. Apr 2011, 19:50

aisku geriau pasirodyt gydytojai,kad ir plauciukus paklausytu.

30. Apr 2011, 17:23

del to vartymosi, tai nerimaut neverta, nes masaziste man sake, kad paprastai maziukai apie penkta menesi tik ruosiasi vartytis, o ipusejus penktam ar sukakus netgi sestam - vartosi. ..

30. Apr 2011, 15:19

Na žiūrėsiu, jei mano vaistai nepadės ir kosulys dažnės, eisim pirmadieny pas gydytoją ☹

30. Apr 2011, 14:53

sveikos😀SVEIKINIMAI Domukui ir Ignuciui😀😘sveikatytes Majukui,kai Ugnyte kosejo padukus patepiau Resorban tepaliuku,padejo😀vos lasiuko tokio reik ir itrint tada,kad siltai kojytes butu.na as ir nelabai susigaudau kuris lialius kuria dien gime tik va jau Lijanos ir Kotrynos prisimenu😃o del kosyciu tai ner ten ko moket,svarbu gerai sumalt😃Ugnyte jau valgo kosytes is bulves,morkos,brokolio,kopusto krapu jau truputy ydesiu pagardinimui,bet darau is 3darzoviu viena,pagardinu trupuciu sviestuko,arba aliejaus lasiuka😃laikui einant vis po truputy po nauja darzovyte pridesiu.o va gavo saukstely bananiuko tai pabere ja,o taip skaniai sunemniojo😃bet keistai taip pabere ir greit praejo.

30. Apr 2011, 12:05

Aciu aciu merginos 😀 Istikruju galetumem surasyti kokia diena kas ir ka svencia,o tai tikrai cia pasimest galima 😀 Ir is viso kiek mes gruodinuku idomu turim 😀

30. Apr 2011, 11:53

Ačiū už linkėjimus, tikiuosi atsilaikysim puolančiom ligom 😀Kotrynut, aš irgi turiu visokių lašiukų prisipirkus, tai jau nuo ryto duodu 😀 Beje, Domuką ir Igniuką sveikinam su 4 mėnesiukais 🌷 Aš tai visiškai nesusigaudau tarp dienų, kalendoriaus neturiu, o kai sėdi namie, tai visos dienos vienodos 😀 Reikia susirašyti visų mūsų vaikučių gimomo datas, būtų lengviau 😀 Kristciau, o tai jūs skiepukus kaip gaunat? suskiepina viska iš karto? nes mum tai kas mėnesį vis skiepas būna...

30. Apr 2011, 10:48

kotrynute sveikinimai didziausi jums 😀

30. Apr 2011, 10:34

Siandien 4 menesiu proga,leksiu i parde,ziuresiu ka galima pasiulyt tokiam maziui,ka nors isbandysim,kol dar igudziu neturiu pati gamint "samarlakus" visokius 😃

30. Apr 2011, 10:33

Salomeja - mes kai kosejom naudojom umcalor lasiukus,jie hemeopatiniai,o padejo tikrai 😀 va ir dabar kai biski daugiau nei iprastai pakosti duodu 5 lasiukus 😀 Domas irgi neapsivercia pilnai,bet mes jam padedam 😀 Beja,nors Lijana neuzsuka siuo metu,bet vistiek, Ignuti sveikinu 4 menesiu proga! 😀 Nepykit merginos,kad jusu vaikuciu nprisimenu visu,tiesiog kai dienos sutampa daug paprasciau 😀

30. Apr 2011, 10:26

Labas rytas😀
Sveikit kuo greiciau Selijaki! Nera smagus jausmas kai ligos puola!
Tai va,kad cia musu niekas normaliai neapziursi☹ Kiek skaitau forumuose kas Lt yra tai visos vos ne kas menesi lankosi pas gydytojus,o cia ne...Pirma karta buvom kai mums suejo 5 savaites ir dabar eisim tik kai mums 5 men bus.Einam pas seimos gydytoja ir viskas.Aisku turim sesele kuri pas mus ateina,bet j ir ateina gan retai.Man tik liepia koses jau duoti ir viskas,o kad mano kleckas nesivarto nemato problemu.Noriuu i Lt,vien del maziuko!

30. Apr 2011, 07:47

Labas rytas 😀 Kristciau, mano princas irgi dar nė karto pats neapsivertė. O aš jau pradedu nerimauti... Vakar pradėjo Majukas kosėti. Ir miegodamas pakosti ir dabar va begulėdamas. Šakės, puola mus ligos, ot tai pavasaris ☹

29. Apr 2011, 21:26

Sveikutes😀
O maniskis tai is vis dar nesivarto ☹ Nekalbu apie tai kai reikia ant pilvuko guleti.Labai jau nenoriai jis guli,bet po biskiuka jau ilgeja gulejimo laikas.nors mums jau 4,5 men bet dar nera nei karto apsivertes ant pilvuko☹Todel laukiu kol grisim i LT ir apsilankysim pas gydytojus,kad apziuretu mus normaliai.Nes as jau pradedu nerimauti del to.O kas liecia kosytes,tai manau cia visoms naujas etapas kurios turi pirmuosius maziukus 😃

29. Apr 2011, 20:05

Sveikutės 😉 Ačiū Dievui, mum jau nėra temperatūros ir lygtais esam sveiki, pagaliau rytoj žygiuosim į lauką, nes nuo atradienio nebuve... ☹ Aš irgi maitinu tik savo pienuku, kol kas jam užtenka pakankamai, valgo neilgai 5-10 minučių kas kokias 3 valandas. Kotrynute, ne tau vienai naujas etapas 😃 neįsivaizduoju ir aš kaip tas košes reikės daryti 😃 Maniškis dar nenori verstis pats ant nugarytės. Jis tik guli ant pilvuko pakėlęs galvytę ir mojuoja rankom bei kojom . Daktarė masažų neskiria, tai gal čia nuo vaiko priklauso kada ką pradeda daryti...

1 ... 73 74 75 76 77 78 79 ... 126