2010-tų gruodinukai

30. Dec, 08:18

:)

04. May 2011, 11:36

sveikutės 😉 oho, tikras šaunuolis Domukas, mes tai šiandien anksti pabudom, dar prieš 7 😀

04. May 2011, 11:19

Labas rytas 😀

04. May 2011, 10:25

Labas rytas 😀 Negaliu nepasigirti - su Domu ka tik atsikelem 😀 Leido vaikinas mamai beveik iki 10.30 issimiegoti - fantastika! 😀 Turbut lietus veikia 😀

03. May 2011, 21:20

oj nezinau Ugnyte valgo kosytes labai gerai,pirktiniu neduodu darau kasdien pati,o kas sake ,kad vaikus augint labai lengva?😃nu aisku jai aplinkybes priverstu duociau pirktine,bet siaip tai ne😀man tai visai patinka tos darzoviu kosyte,bet nelieka,kad pati suvalgyciau😃tik paragauju kai padarau😃sviestuku galima pagardint Kotrynut,jo tas mazas kiekis daryt nervina,bet ka padarysi😀

03. May 2011, 20:53

Įsivaizduoju kaip bus- vienas vieno nevalgo, kitas kito 😃 Aš tai sakiau kreipsiuosi į sesę pagalbos, kad surašytų man visas košytes ką gamina 😃 Jos sūniukas 5 mėnesiais už Majų vyresnis, tai ji man daug klausimų pataria 😀

03. May 2011, 19:46

As irgi su blenderiu,bet vienos bulves normaliai nesutrina 😃 ir neskanu zinokit be druskytes 😀 jo,galesim savo sedevrus aptarinet 😃

03. May 2011, 18:24

nu aš irgi džiaugiuos, kad bet kada ištraukt papą galiu ir pamaitint, kur bebūčiau 😀 greit galėsim dalintis kulinariniais gebėjimais 😃 😉

03. May 2011, 18:20

Aš blenderį irgi turiu, bet man taip dabar gerai, kada nori tada valgo, visada šviežias pienukas ir tinkamos temperatūros 😃 Kotrynute, gi po to pati gali suvalgyt jei liks 😀

03. May 2011, 18:05

aš tai blenderį nusipirkau trint košytėm, belieka tik sulaukt šešių mėnesiukų ir galėsiu mokintis gamint vaikui 😀

03. May 2011, 16:09

Dariau as ir pati,bet kai tokio mazo kiekio pradzioj reikia,mums labai nepasimoka,tai galvoju reik nupirkt pabandyt ir snipstas gaunasi 😀 teks ryt vel paciai daryt 😀

03. May 2011, 16:02

Egle, aš taip ir valau nosytę. Turiu ir tą ištraukėją, bet jis man nieko neištraukia. Na tikiuosi praeis mum ta sloga, nes kosuliukas tai žymiai apmažėjęs. Kotrynute, o kodel tu nebandai pati padaryti Domukui košytę? Aš tai sakiau neduosiu tų pirktinių, nebent kur kelionėje būtume ir nebūtų kur pasigaminti 😀 O tų pirktinių pvz mano sesės vaikiukas nepripažįsta, visiškai neima į burnytę, o namines valgo kuo puikiausiai, tai nžn kas ten ne taip būna... 😀

03. May 2011, 14:03

O mes vakar nusipirkom nauja purskala,anksciau su humer ampulem vienkartinems zaidziau,nu tai purskiu biski ir lyg gerai prasivale,bet siandien nezianu,gal mazai ipurskiau ar as,kad vel nieko gero neisivalo. Ipurskus su tuo siurbeju issiurbiu. Apie valgyma dar norejau papasakot,pirma diena kai ragavo bulve - galvojau apsivems,antra jau normaliau,o siandien daviau pirktine hipp moliuga su bulve - nelabai jam patiko galiu pasakyt,tai net nzn ka toliau daryt? raso,kad jeigu nepatinka neverst valgyt...

03. May 2011, 13:25

sveikos,Sandra man po Gabijos labai krito svoris kaip ir tu sveriau maziau nei pries nestumo,ir issigandus buvau,bet paskui viskas atsistate normaliai.Kotrynut o man atrodo jai bus slogyte tai atides jum skiepuka,bent mum sake kostinciam ir sloguojanciu neskiepina.mums dabar skiepukas bus dar si men,o kada kitas tai net nezinau dar😃turetu praeit tas uzsikimsimas,o kaip tu Majukui valai nosyte,man gydytoja sake geriausia pajimt vatytes susukt toki siuliuka is jos apipurkst juros vandenuku ir po truputy ikist ir taip prasukt,man tai gerai taip prasivalo,as seip Ugnytei kiekviena ryta pravalau nosyte,nes ziuriu vel pradejo nakty sunkiau kvepuot.

03. May 2011, 12:00

Aš tai iš viso jau tų skiepų bijau, šitokia temperatūra turėjom, eina sau... bet kitas tik metų laiko bus, ane? kaip jūs nosytę mažiukam valot? Aš nežinau, arba nemoku tinkamai išvalyt, arba ji vėl labai greitai užsikemša ☹

03. May 2011, 08:49

Sveikutes 😀 Ech tos pacios bedos visoms mazdaug,kam daugiau like,kam maziau 😀 Slogyte pas mus irgi,jau nebesulaikiu penktadienio,vizito pas daktare :/ ir dar gausim skiepa,tikiuosi nelaukia liudnas ir sunkus savaitgalis.

03. May 2011, 08:06

Labas rytas 😀 taip taip, aš viską žinau 😃 man tai rami galva, šiais metais neplanuojam krikštynų. Greičiausim krikštinsim kitą vasarą, kai jau Majukas galės pats karaliaut t.y. vaikščiot 😀 Sandra, kaip aš tau pavydžiu... va mano visada svoris būdavo 51, o dabar 61 😃 labiausiai tas ir nervuoja, kad drabužiai jokie netinka, o naujų prisipirkti irgi nenoriu, nes vis dar turiu vilties, kad numesiu, tai po to bus per dideli 😃 Nu šiandien mano pypliukui jau geriau, kosti lyg ir mažiau, bet slogytė yra ☹ Snargliukas nebėga, bet ten viduj nosytė užsikimšusi, tai nakty kelis kartus kėliausi valyti, nes labai sunku mažiui buvo kvėpuoti ☹

02. May 2011, 23:16

As tai net nepergyvenciau kad man svoris krenta 😀 Gal aisku ir keista skamba,bet kai dabar gyvenu su savo priaugtu svoriu tai ir sakau taip.As priaugau apie 30kg ir man dar puse ju liko ☹ Ir nezinau kaip atsikratyti,reikia visa garderoba keisti ☹ Pilvukas ir likes,atrodau taip kaip buciau vel nescia ☹ Oj....

02. May 2011, 23:10

ne pries gimdyma, o pries nestuma, juokingai parasiau 😃

02. May 2011, 23:09

o man su svoriu irgi beda, tik kitokia, nesuprantu kur tie kg dingsta... 51 sveriu, o pries gimdyma sveriau 54, o ir visi sako, kad sukudus... tuoj vejas nunes mane , jei taip ir toliau tie kg kris... apie krikstynas galvojam vasaros pradzioj, bet pirmiau reik apsisprest del kriksto tevu 😀

02. May 2011, 22:16

man irgi jau uodeka kuda palikus, galvojau cia man vienintelei taip , kad plaukai kuokstais krenta , bet pasirodo ne 😀) as per gimdyma 20 priaugau, jau visus ir numeciau, bet dar noreciau 5 kokiu 😀) kaip odi sako, tai ir man baranka gerule likus 😀) nors as visada pilvuza turejau, gyvenime nebuvo taip , kad lygus grazus pilvukas, o pagal ugi atrodo ir nedaug sveriu, viskas atitinka... bet vasara arteja reiktu gal pasportuoti, bet toooks tinginys pas mane gyvena .. ☹ mes krikstynas irgi vasara daryti norime, jau domiuosi visokiais atributais 😀) noreciau taip pat per vestuviu metines pakrikstyti Lukuti, butu dviguba grazi svente artimiesiems 😀

02. May 2011, 20:51

o as kiek sveriu nezinau😃nesisveriu,i dzinsus ilendu kur nesiojau pries gimdyma,tik pilvas aisku vis dar didesnis,nieko nukris tie kg😃del krikstynu jau buvom ir pas kuniga tai bus liepos 2diena,turim kriksto mamyte bus mano pusesere o kriksto tetis mano brolis,svente planuojam daryt artimiausiu rate,tik vis dar nezinom kur,as noreciau gamtoi,tai gal taip bus,nu dar yra laiko😀nagai tai man nepasakyciau,kad suprastejo,bet va apie plaukus tai patyliu...bet matau beveik visom,nu turetu atsitaisyt viskas😀Salomeja nu,nu bet ir atsimeni visas datas gimimo😃

02. May 2011, 20:10

Oho Selijaki kaip tu viska zinai 😀

02. May 2011, 20:03

Lijana - Ignas 30diena 😀

02. May 2011, 19:35

jei ką praleidau, dasirašykit 😀

02. May 2011, 19:35

odi- Erikas 22d, sandr.- Smiltė 07d, eglužė- Ugnė 22d, kotrynutė- Domas 30d, titulis- Augustė 13d, justė- Lukas 14d, kristcius- Lukas 13d, selijaki- Majus 18d.

02. May 2011, 19:31

Sveukutės, buvom šiandien pas daktarę, paklausė plaučiukus, viskas gerai, tik gerklytė raudona, tai išrašė stipresnių vaistukų ir turėtume pasveikt 😀
Aš kaip tik šiandien nusipirkau vitaminų nėščioms/maitinančioms, gal šiek tiek padės, nes ir man su plaukais ta pati problema, slenka kuokštais, o ir nagai susilpnėjo... Man kaip ir odi krutinė padidėjusi pora dydžių ir pilvukas dar ne visiškai atsistatęs. Svajoju numesti 10 kg, kad sverčiau tiek, kiek prieš gimdymą 😀

02. May 2011, 19:13

Man plaukai irgi slenka kuokstais,jau smilkiniai svesuoja..naudoju specialias priemones nuo slinkimo, bet nelabai padeda..gyd sake kad turi savaime susinormalizuoti iki 6 men.O del kg tai man dar 5 reik numesti..bet kol savo pienuku maitinu to padaryt nepavyks, nes dietu laikytis negalima..siaip tik ant pilvo baranka likus yra, ir krutine padidejo visais 2 dydziais, tai svoris turbut cia ir laikosi..

02. May 2011, 18:41

😃 kaip be saldumynu!!!Nors pas mane ju sarase nera bet vistiek niekaip neiseina numesti kg.As del 5 kg net nesukciau galvos,man butu ir taip gerai,bet kai lieka po gimdymo visi 15 kg va tada jau blogai ☹

02. May 2011, 18:23

Su svoriu ir as dar kovoju,prilipe 5 kg ir niekaip neina ju atsikratyt,o plius dar 5 norejau numest... bet galiu prisipazint,saldainiai,sokoladai mano kasdieniniam meniu privalomi 😃 tai kur tau nukris tie kg 😃

02. May 2011, 18:08

Sveikutes😀
Man ir plaukai slenka,bet tikejausi kad bus blogiau😀 Slenka man taip nematomai galima sakyt,nes siaip nesimato mano plauku visur,tik kad uodega plonyte palikus is to ir sprendziu kad slenka.Ir tai yra normalu,kad po gimdymo jie slenka.Tad nepergyvenkit 😀As jau senokai kaip atsigavusi po gimdymo,tik kovoti lieka su priaugtu svoriu per gimdyma.O jo as priaugau labai daug.Tai va tas svoris ir varo i nevilti,negaliu i save ziureti☹Mes ir galvojam apie mazas krisktynas,tik turim labai didele beda.Nerandam krikstatevio😀

1 ... 72 73 74 75 76 77 78 ... 126