2010-tų gruodinukai

30. Dec, 08:18

:)

05. May 2011, 13:43

o koki aliejuka naudojat?

05. May 2011, 13:23

tai jo as ir nepergyvenu,bet graziau kada jos nera😀

05. May 2011, 13:20

Sveikutes 😀 pas Doma nebuvo luobeles is viso,bet neseniai atsirado,o as labai nepergyvenu,nusivalys 😀

05. May 2011, 13:17

nu o as galvoju ar as durna ar kas,bet man sake gydytoja vienu kartu nuvalyt luobele neymanoma,aliejuku tepant po maudyniu sukutem svelniai pasukuot ir taip per kury laika po truputy nusivalys,o kaip jum pavyko per viena kart neysivaizduoju:0

05. May 2011, 13:14

luobelė ir pas mus yra, sako iki pusės metuku praeis 😉

05. May 2011, 13:09

Salomeja as taip ir darau,pas mus ta luobele ne per seniausiai atsirado,na nieko nusivalys😀Vilmux man panasiai buvo,pirmos mm kova buvo o balandi laukiau laukiau,velavo ilgai tik pacioj pabaigoj susirgau.

05. May 2011, 11:01

turiu klausyma kaip jums su mmm?as viena men sirgau,kita ne,dabar si men net nezinau,kaip cia bus.ar yra kam taip buve?

05. May 2011, 10:58

as irgi viena karta nuvaliau ir viskas dingo, bet paciam virsugalvyje buvo tokia stora luobele niekaip nepavyko nuvalyti tai israse gydytoja tepaliuka, sumokejau 50lt o reikejo tik kokius tris kartus patepti, ir svarbiausia jis galioja labai trumpai nes gaminti vaistai buvo polikliikoj, tai jei kam reiks galesiu atiduoti 😀

05. May 2011, 10:43

Egle, kokį pusvalandį prieš maudant patepk galvytę su aliejuku, o kai išmaudysi pašukuok, turėtų nusivalyti. Mes pora kartų taip padarėm ir nebeliko 😀 O Danielius vargšiukas ☹

05. May 2011, 10:19

labas rytas jo is vieno karto nusivale ziuriu kad daugiau nebera.odi o tavo Erikucio plaukuciu grazumas 😀

05. May 2011, 10:11

labas rytas,koks grazuolis Erikutis😀taip,dar yra pas Ugnyte,bet vis maziau jau po kiekvieno valymo,vilmux o tu taip per viena karta nuvalei ir viskas??nu jo jai verktu iki paraudonavimo ir kukciotu paskui,tai ir as jau pajemus geriau supdama uzmigdyciau😀

05. May 2011, 08:50

labas rytas ;/ kaip blogai miegojom, nt baisu nuo 2iki5.30min. nei migojo nei valgė, dantuki dygsta susikises kumstuka puse naktelės buvo ;/

05. May 2011, 08:50

labas rytas ;/ kaip blogai miegojom, nt baisu nuo 2iki5.30min. nei migojo nei valgė, dantuki dygsta susikises kumstuka puse naktelės buvo ;/

05. May 2011, 08:41

odi na tavo maziukas tai plauku stygium nesiskus niekada 😃 labai grazutis 😉)

05. May 2011, 08:15

Labas rytas, Odi koks gražus tavo Erikutis! O jau plaukučių ilgumas ir akių didumas 😍 . Mes šiandien keliausim daktarei pasirodyt, tikiuosi, kad bus geros žinios...

05. May 2011, 00:54

Smagu kad gretos dideja :-) Mano Erikutis miega du tris kartus per diena kartais po 30 min kartais po 2.5 val. O vakare miegot einam apie 22 val. Siandien daviau ryziu kosytes. Oi kaip valge, patiko labai. Tai sakau reiks kasdien nors viena karta duot. Imetu ir as savo maziaus nuotraukyte is 4 menesiadienio :-) Sandr fainuole tavoji, ir stipri kad sedasi pati. maniskis irgi pastoviai keliasi, kai vezimuke gulom sedi, tai galva pastoviai pakelta i prieki..

04. May 2011, 22:09

Na nežinau, kad jis kai įsiverkia, tai po to taip kūkčioja, kad net sunku nuraminti. O ir po to kokias 5 minutes dar atrodo vis krūpteli, tai nežinau ar įmanoma po tokio verkimo užmigti. Kelis kartus bandžiau palikti. Daug kas sako, kad tipo tegu verkia, pamatys kad mama iš karto neateina ir nustos, bet Majui šita taisyklė netinka, jis verkia iki paraudonavimo 😀 Aš tai kažkaip nesijaudinu dėl to, ar vaikas į mane ar į tėtį panašus, man jokio skirtumo, svarbiausia, kad vaikučiui būtų viskas gerai. Pas mus jau seniai tas luobelis pradingęs, bet pačioj pradžioj buvo, nedidelis. O pas Ugnytę dar yra? Mes išleidom tėtį į medžioklę, TV nieko gero nerodo ☹ reikės po truputį ruoštis miegelio... Saldžių sapnų visoms 😀

04. May 2011, 22:01

graziute tavo mergyte sandra 😀 o jau kokia stipri kad sedi mano maziuke irgi nori sesti kai paguldau pyksta.jo maniske ir tas pats kai tetis pareina mamos nebereikia snekos prasideda.pas mus buvo luobele as nuvaliau ir jos nebeliko.maniske tai reikia kartasi ant ranku pasupt kad eitu miegot nes kitaip isterijos klykia rekia o kartais ir pati graziai uzminga 😀

04. May 2011, 20:54

ar pas jusu vaikucius yra ta vadinama luobele ant galvytes?😀

04. May 2011, 20:51

gal paverktu viena kita karteli ir paskui pats Majukas uzmigtu😀Sandra tavo viena dukryte i teveli,o man kaip abydna 😃Gabijuke sako kopija tevelio,tai va dar ir Ugnyte,retai kas pasako,kad kuri bent kiek i mane panasi😃na tai jai 3berniukas tai jau turiu vilciu,kad jis butu i mane😃prietaras jai mergyte panasi i teti tai laiminga😃stipri Sandrut tavo Smiltyte😀

04. May 2011, 19:46

Tikrai labai grazi mergyte Sandr 😀 Saunuole kad jau bando sedet.Maniskis ir labai nori sedet,bet kad jis dar vabalas apsiversti nuo nugarytes ant pilvuko nemoka,o jau sedet vyriskis ruosiasi 😀
Truputi leidziu sedet,bet ir tai pusiau gulom,tai tada labai patenkintas vyras mano buna 😀

04. May 2011, 18:45

ahą, visa į tėtį 😀 mane kartais jau net pyktis ima, nes visi sako "tėvelio kopija", kai tėvelis namo pareina - mamytės nebereik, o ir stiprumu į tėvelį nusiduoda, mamos tik apačią turi ir psio... tikėkimės su laiku bus panaši ir į mane bent kažkuo daugiau, nei apačia ;o

04. May 2011, 18:29

Aš irgi bandžiau pratint, kad lovytėj paguldytas pats užmigtų, bet kur tau, isteriškas verksmas būna... Sandra, vadinasi stipri tavo mergytė, kad jau pati nori sėstis 😀

04. May 2011, 18:26

aš ir nesodinu, ji pati, kai randa kur pasilaikyt - užsikabina ir sėdasi, ir neklauso manęs, kai sakau, kad dar anksti... 😀

04. May 2011, 18:20

as tai zinokit nesupu paguldau,paverkslena,duodu skuduriuka pasuka tarp rankyciu ir uzmiega,kai mazesne buvo pasupdavau,bet db jau atpratinau,tik kuo toliau tuo maziau miega diena😀o vakarais tai visaip buna ir 20val uzmiega ir 22val.Sandrut labai grazi mergyte,jau sedi?as dar Ugnytes nesodinu,nu ant ranku,bet taip pusiau gulincia dar laikau😀

04. May 2011, 18:09

oho, kaip Smiltė jau sėdi :O šaunuolė, tik ar ne per anksti? man daktarė sakė nuo 5,5 mėn pradėt sodint ir tai ne pilnai iš karto 😀 Kotrynute, aš kai matau, kad jau trina akytes, tada prisiglaudžiu ir panešioju po namus. 5 minutės ir vyriškis snaudžia ant peties, tada paguldau į lovytę ir mamai laisvė 😃

04. May 2011, 18:05

likus porai dienu iki 5men. - pasirodom, kaip mokam 😀

04. May 2011, 15:49

Jo akyciu trinimas - pirmas pozymis,bet jeigu kas 2 val nemigdyciau Domo,tai namie stogas pradetu kilnotis. Jis tada pervargsta ir buna irzlus labai,o uzmigdyt be sansu nei su dainom,nei su glostymais. 😃 o klykimas koks 😃 tai neberizikuojam ir draugiskai migdomes 😀 o nakciai einam visada 22 val,na nebent koki pusvalanduka nusukam - ziurint kada valgyt 😀

04. May 2011, 15:29

sveikos,o nauju mamyciu yra,malonu😀keistas tas pavasaris,pas mus sian is ryto snigo su lietum,bet jau nei zenklo sniegucio,greiciau atsiltu😀

04. May 2011, 15:02

kas čia ta buhalterė? tipo aš? 😃 Kotryna, mano princas irgi panašiai kas 2-3 valandas miega, jau kai pradeda trint akytes su kumštukais, tai ženklas, kad laikas liūlia 😀 o nakties miegelio mes užmiegam vėlai, apie 23 val, bet sakiau reikės pratinti, kad ankščiau užmigtų, labai išvargstu nuo ankstaus ryto iki nakties...

1 ... 70 71 72 73 74 75 76 ... 126