2010 rugsėjinukų mamytės

20. Sep, 12:36

sveikos visos pgaimdziusios.sveikinu sulaukus savo mazyliu,as tai pat susilaukiau sunaus rugsejo 14 diena.manau atrasim apie ka pabendraut.

08. Sep 2011, 20:17

aciukas mamytes,mes vakar sventem😀

08. Sep 2011, 19:19

O kode jana pabego nuo musu?

08. Sep 2011, 19:18

Akwile sveikinam ir mes su Oskaru 😉 as jau nebepamenu kas kuria diena gimes...

08. Sep 2011, 17:02

akwile- sveikinimai gabrielytei 🌷 🌷 😘 o torciukai kokie faini 😍

08. Sep 2011, 16:56

Sveikos,apie oziukus kalbat?jau turbut tas laikas pribrendo😀 Odeta,ne tavo vienos museika,maniske irgi-museika raudona batareika,ir suni pesa,ir akinius nuo nosies traukias,ir per veida gaunu☹ nezinau...kitasyk dar ir ikanda i peti ar keliena-pasiutus.O musu stai koks tortukas buvo😀 netgi 2-viena pas vaikiuku nesem,o kita namie😀

08. Sep 2011, 11:18

Mes tai savam rate, nieko nekviesim, bus vyro šeima ir mano dar močiute mano 😉 namie...

08. Sep 2011, 11:17

Foto neturiu bet nufotkinsiu būtinai... Uzsakiau is ten pat kur savo vestuvių tortą 😀 pas tokia moteriske, firmos net nzn, tokį ryškų varliuka... Ziuresiu kaip padarys 😉

08. Sep 2011, 11:16

acha, kokius torciukus sakotes? ir is vso aip planuojat sventee? Pas mus Ugne labiausiai susiupinusi del brlio gimtadienio, nori, kad darytume zaidimu kambary.

08. Sep 2011, 11:08

Aš irgi nzn kaip su kaprizais kovot... Pas mane tai lenda visur kur negalima, tai jei neleidziu isterija prasideda... Sako reikia nukreipti dėmesį į kažką kito, bet kad neidomu jam, usiciklina ir vsio nieko nebereikia daugiau ☹

08. Sep 2011, 11:05

Saunuoliai tie kleckiukai mūsų, vis naujo išmoksta ką nors 😀 beje jau maitinu viena karta pries miega, sakiau gimtadienio proga paskutinį karta pienuko gaus ir vsio daugiau nutrauksiu galutinai 😉

08. Sep 2011, 11:02

tik va kaip su jo agresija kovot, neinau... prieina prie suns, spiria jam, plesia uz plauku ir savo kalba piktai burnoja. Man priejes ir epr veida trenkia, jau rodau niu niu, sakau, jog negalima grieztesniu balsu, kai uz akiniu griebia, tai ir per nagucius svelniai trinkteliu, jog negalima, bet jis vistiek kaip pelvnuikas ta pati daro.

08. Sep 2011, 11:02

Renata, gal dar tikrai dantukai dygsta? Mano vaikinui dygsta iskarto trys dabar... Tai turesim 7 jau 😀 sandrav, Odeta, saunuoliai maziukai 😉 mes irgi mokam ploti, ate rodyt, irgi vaiksto biskiuka savarankiškaiairai laukiu nesulaukiu kada pats pradės zingsniuot 😉 jau uzsakiau Oskarui tortą gimtadieniui.

08. Sep 2011, 11:00

acha 😀 Jokubas tai labiausiai Lelia! rekia, tai cia reikia suprast sese 😃 siaip burbuliuoja savo kalba daug, labiausiai goglegogle sako :d sakau- gal googles reklamatorius yra 😃

08. Sep 2011, 10:42

sveikutes, Oj, renatuk, gal dantukai Godute kamuoja? O mano tinginiukas jau pasivijo visus, ne tik spalinukus, bet ir rugsejinukus 😀 Moka ploti katutes, virti kosyte, virti kaip saulute, moa parodyt, koks jis didelis, ir kokia sese gera, paglosto jai galvyte😀 o uzgrojus muzikai pradeda sokti 😃 Vaikscioti po kambarius vienas bijo, iesko kur isikibti, o va lauke ant zoles po 2-3 m nueina vienas 😀 ropom varo per visus namus 😀 Zodziu- prisigyriau 😍

08. Sep 2011, 10:27

mokam ploti, kai tik mamyte uzdainuoja ledu ledu 😃

08. Sep 2011, 10:27

mes vakar vakare pradejom vaiksciot po keleta zingsniu be pagalbos, tai buvo visiems dziaugsmo 😀)))

08. Sep 2011, 09:45

Labas rytas 😉 kaip miegojot? As geriu kavute, mano mazius nuo 8val gyvas jau... Siandien dienele nekokia, tikiuos neprades lyti ☹ ka planuojat veikti?

07. Sep 2011, 21:14

Sveikos,manau visiems oziuku amzius atejo,pradeda asmenybes formuotis. O as kovoju su mustynemis- Jokubas juodai musasi,spardosi.

07. Sep 2011, 20:16

Sveikos,maniskis irgi oziu ozys 😃 jau kartais nezinau is kur gaut kantrybes su juo,jei kas nepatinka rekia ,cypia,nu zodziu ozelis neblogas 😀

07. Sep 2011, 20:08

sveika fainute, ne tavo vienos 😀

07. Sep 2011, 19:08

Sveikos mamytes 😉 mes visa seimyna buvom savaitele pas mano mama, tai biski dingus buvau... Mano vyras savanoriavo per krepsinio rungtynes 😃 tai vakar pargryzom i namucius. Siandien pastebejau, kad mano vaikinui jau oziai rodosi... Net apsalau, jei ko nenori rekia ir taip spiriasi su kojom, tai jau galvoju, kad reikia pradet kazka daryt, paskui neiseis susitvarkyt :/

06. Sep 2011, 16:35

jauciu jei maniske turetu auskariukus-tai su ausytem nusiplestu...jau savo ausis turiu saugot,museika ji pas mane😃 Kazi kur Jana dingus,kaip jai sekas?

06. Sep 2011, 15:59

Ne,Odetuk,cia kai buvom lt pirkom dar viena lovyte😀 mazule dar pas mus kambary savo lovytej miega😀 tik neuzilgo reiks kazkaip bandyt josios kambary migdyt...

06. Sep 2011, 15:50

sveikutes 😀 Akwile- grazus kambariukas 😀 o ji jau ir miega viena? nebaisu palikt? Renatuk 😍

06. Sep 2011, 15:47

fainulka,o cia vienoj nuotraukoj,jauciu labai jau sunervinus mazule buvai😃 jau tokia mina nutaisius😃 O kaip del auskariuku,pati neplesia is ausyciu?Oj,koks bjaurus oras cia pas mus-dangus su zeme maisos☹

04. Sep 2011, 13:19

nu,ne visus zaislus iskrausciau pas ja i kambari😀 Va cia mes😀

04. Sep 2011, 11:48

Dirbu dar,Odetuk.Cia tik 4 savaits pries isleidzia,tai tik pries kaledas.Maniske ir dar nenori pati vaiksciot,bet kai uzsimirsta-pastovi koki puse minutes😃 Dabar iskraustem visus jos zaislus pas ja i kambari,tai sau ten ir viena kuri laika pazaidzia

04. Sep 2011, 10:31

Akwile- kaip tu? dirbi dar , ar jau atostogauji? man Jokubas ropot pradejo, tai staciom paeina 2 metrus, o toliau jau ropom, tai nepseju namu valyt, suns plauku gi daug, tai norisi, kad vaikui butu svaru ropineti...

04. Sep 2011, 10:29

Sveikos,ohohoho koks cia grozis,Renata😀

04. Sep 2011, 09:20

labas rytas 😀 Godute kaip visada fainuolyte 😍. Renata- mano akimis tau butina nesioti kirpciukus! Labai tada plonina veiduka 😉

1 ... 9 10 11 12 13 14 15 ... 364