sveikos visos pgaimdziusios.sveikinu sulaukus savo mazyliu,as tai pat susilaukiau sunaus rugsejo 14 diena.manau atrasim apie ka pabendraut.
sveikos visos pgaimdziusios.sveikinu sulaukus savo mazyliu,as tai pat susilaukiau sunaus rugsejo 14 diena.manau atrasim apie ka pabendraut.
Fainute,man terminas sausio 13d.
Sveikos,maniske ir naktim labai neramiai miega☹ tai atsigert,tai atsiseda ,po to neranda kaip cia atsigult,tai nusikloja-salta,mmmmm,kazi kada ismiegos ramiai?Gal kuri norit kavos?
sveikos mamytes kaip naktele?? maniske tai 3 kart verksleno teko raminti,duoti pagerti.
Kaip smagu, kad vis atsiranda daugiau mamyciu, o jau dauguma pamirso si foruma... O akwile, kada gymdyt tau? As tai siandien begom visur, suzinojau, kad turesiu sveciu, tai papietavom ir skubejau tvarkyt biski namu i parde kazko prie kavos nupirkt, tai uzmigdziau maziuka ir pati neperseniausiai atsiguliau... Oj kaip gera kojas istiest 😀
Linkejimai visom mamytem,begsiu liulias daryt,o tai turbut galeciau miegot 22h per para,likusi laika-valgyciau,ir dar biski i wc nulekciau😃
man tai buvo sunkoka pabaiga,iki pietu niekur is namu ne kojos negalejau kelt,bu uzeidavo silpnumas,o ir mazoji spardydavos,ojojoj.Kaip isiremdavo kojom ar rankom i pilva,net kvapa uzimdavo
kaip drauge sake,ir gerai,kad mergaite,ir kad is karto,-drabuziai nebus is mados iseje😃
ir net prie melynos spalvos daugiau traukia😀 ,o su Gabriele,kai laukiaus,tai beveik visi rubai buvo raudoni😀 Kazkaip su antru nestumu,is tikro nera skirtumo kas gims,kai pasake,kad mergyte,tik juokas sueme,bet nenusivyliau,jei galima taip pasakyt😀 O kai su pirma pasake,kad mergaite,tai labai pasimeciau,nes is tikro,galvojau,kad berniukas bus😀
ne,net keista,bet jauciuos daug geriau,net uzsimirstu,kad laukiuos,jei ne tas nuovargis...
jo,jau pilviuks,kaip vyro megstancio alaus😃
nu,dar laiko yra,gali dar visko but 😃
as cia😀 Sveikutes,aciu,kad nepamirstat😀 labai grazus maziukai jusu😀 Gerai mano puzikas auga,pirminiais duomenim,laukiam sesutes😀 O cia nuotraukyte is naujai statomo darzelio
as cia😀 Sveikutes,aciu,kad nepamirstat😀 labai grazus maziukai jusu😀 Gerai mano puzikas auga,pirminiais duomenim,laukiam sesutes😀 O cia nuotraukyte is naujai statomo darzelio
o kazin kur akwile dingusi? kazin kaip jos pilvukas gyvuoja 😉
Renata uz pampers man ir geresniu nera 😀 bet siti dada tai man labai patiko . dar vokiskus Wibelle pirkdavo man krikstotetis tai ir tie labai patiko bet va jau nevaziuoja vokietijon 😀
oi koks fainuolis!!!! 😍
na pabandyk Vyrga, na jie tikrai nera brangus cia litais apie 26 kokius nepilnai gaunasi. tik nepamenu kurioj parduotuvej pirkau ar lydle ar toj boruzelej bedrionka ar kaip ten vadinasi 😉
😀o tokias uzuolaidytes pasikabinom vaiko kambary😀
😀
😉
😀
😀
snd biski pasifotkinom😀
giedra zadam vaziuoti i Lenkija mes ,nes mums netoli ir nusipirksiu butinai pameginsime😀
Renata na man zinok jos labai patinka. ir drauge mano savo dukrai perka jas nes tikrai labai neblogi pampiai ir tikrai nebrangiai. uz huggies tai man simta kartu geresni,. jie nesukrenta ir plonuciai toki. dar lenkijoj buvau pirkus kitokios firmos bet anie nepatiko man ir firmos nepamenu. o siti tai 👍 jei nenori pirkt nezinodama tai galiu as tau atsiust kelis kad pabandytum ir paziuretum ar geri ar nea?
jo vyrga, situos mes perkam😀 per cia ir uzsisakinejam 😀
😀
Vyrga taip 😀 54 vnt 27 zlotai kainuoja 😀
va toki jie 😀
http://www.google.lt/imgres?q=Dada+sauskelnes&um=1&hl=lt&sa=N&tbm=isch&tbnid=OYyVYnKMBt7ZvM:&imgrefurl=http://vilniuscity.olx.lt/sauskelnes-iid-218085097&docid=uj2ET_x0f_S88M&itg=1&w=192&h=256&ei=XhBWTqDmNYWa-waP9pidDA&zoom=1&iact=rc&dur=382&page=2&tbnh=148&tbnw=123&start=13&ndsp=15&ved=1t:429,r:4,s:13&tx=80&ty=54&biw=1024&bih=633
giedra o tas dada sauskelnes Lenkijoje perki???? kokia ju kaina??
FAINUTE IR MES taip panasiai valgome😀
aciu merginos Jums uz info ,davete man daug naudos 😀
As hugies little walkers buvau nupirkus, tai pradejo pats pimpaliuko galiukas raudonuot... Tai meciau jas lauk, mums netiko, nors jas taip reklamuoja cia MK 😀
O musu meniu tai toks: apie 8 ryto pienukas, paskui apie 10 varskyte ar jogurtas, 13.30 pietaujam kose su mesyte, arba jei tinka musu maista duodu, 17 val. Vaisiu tyrele, ar uogu... 20 val vakariene kruopu kose, o 22 val pienukas 😉 tarpais sausainukas koks, sultys, per daug neuzkandziaujam mes...