sveikos visos pgaimdziusios.sveikinu sulaukus savo mazyliu,as tai pat susilaukiau sunaus rugsejo 14 diena.manau atrasim apie ka pabendraut.
sveikos visos pgaimdziusios.sveikinu sulaukus savo mazyliu,as tai pat susilaukiau sunaus rugsejo 14 diena.manau atrasim apie ka pabendraut.
svieikos mamytes ar priimsit?
Gera naujiena KLAIPĖDOS NĖŠTUKĖMS ir MAMYTĖMS! Klaipėdos „TĖVELIŲ MOKYKLA“ pradeda naują paskaitų (NEMOKAMŲ!) ciklą. Klaipėdos miesto visuomenės sveikatos biuro patalpose Taikos pr. 76. Išankstinė registracija vyksta I-IV – 🤓17 val., V – 8:00-14:00 val. : Mob. tel. (8 612) 30179, el. paštas:roberta@sveikatosbiuras.lt. Pirmoji jau antradienį, rugsėjo 20 d. 17:30 val. apie NAUJAGIMIO IR KŪDIKIO MAITINIMĄ. Paskaitą skaitys knygos“Nepakeičiamas kaip motinos meilė” autorius! http://www.mamyciuklubas.lt/biblioteka/kudikio-zindymas-nepakeiciamas-kaip-motinos-meil%C4%97 😀
Sveikos 😉 aga maciau, kad organizuojamas susitikimas... Fainai butu sudalyvaut, o tai nieko beveik nepazystu, tai puiki proga butu 😀 bet va ziauriai toli, o is vilniaus nelabai maciau kas ten tokios yra... Na dar laiko yra, reiks pagalvot 😉
tai matyt nesu macius, nebuvau iki ten daejus 😀
Sandra- tas namas jau kokie 3 metai stovi. Paciam gale prie ezero, uz tu palaikiu namuku.
aaa 😀 matai jau as tada senai buvau vadinas 😀 buvau liepos men kazkur tai nk naujo dar nemaciau 😀
Sandra- taigi yra pastatyta naujas namas 😀 pirtis su sildymu, sale ir nakvyne, visi patogumai 😀
bet oras svarbiausia dar kaip, nes ta pavesine tai atvira..nameliuose ir gi salta gali buti 😀
Sandra- taip, prie Luksto ezero 😀
kazin kaip orai bus 😀 reiktu planuot vaziavima i namus 😀 man varniai 18km😀cia gal prie Luksto?
Sveikutes, gal ne visos paskaitinejat pagrindini puslapi, tad noriu paraginti spalio 22-23 atvykti i Varnius i MK susitikima 😀 Visa informacija pagrindiniame puslapyje. 😀
Labučiukas, ir mes sveikinam jubilijatus😀
Ka mamytes veikiat? Pas mus kaip zaibuoja vaje... Man tai lb baisu buna ☹
Sveikinimai Adukui 1-ojo gimtadienio proga 🌷 🌷 🎉. Atrodo fantastiskai 👍
Sveikos mamytes, sveikinimai kas svente gimtadienius! Mes irgi jau vaikstom 😃
😉
Sveikos 😀 mes irgi sveikiname visus su praejusiais ir artejanciais gimtadieniukais 😀) mes vkr atsventem savo,nors tikrasis snd 😀 Mes irgi jau vaikstome 😀)
mes prisidedam prie sveikinimu 😀 o mes jau vaikstom neisikibe 😃 varom vikriai 😀praeita savaite pradejo po 1zingsni, o dabar jau lekiam 😀aisku kartais drasos truksta, bet kartais neina nei sugaut 😀
Jokubas siuncia 😘 Miglutei pirmojo gimtadienio proga 🌷
fainute apie 30-35lt/kg😀
Renata, grazus tortukas, toks atrodo skanus ir lb mielas 😉
O sandrav, kiek kainuoja 1kg torto? Ar ten kitaip ivertina kaina?
Oho kiek graziu tortu priziurejau... 😀
163numeriukas torto 😀
o mes toki uzsakem torta tik didesni ir melyna 😀 nes kartu zadam ir krikstynam ir gimtadieni daryti, taip pat namuciuose artimuju rate 😀
http://bijola.lt/tortai_2.html
As begti tai niekaip neprisiversciau, ko jau ko, o sportuot man labai patinka, ypac aerobika 😉
ir as nesutverta sportui-man 100m. nubegt-kvapo neina atgaut.o tu cia tiek ratu apsukai😀 Beja,maciau Kaune,kai mazge gulejo klinikose,netoli ju privatu darzeli
renatuk- saunuole! as treniruokli kelias dienas kankinau, kelenai skaudet pradejo ☹ nesutverta as sportui....
cia pas aukle su vaikiukais😀