2010 m. spalio mėn gimdžiusios mamytės

06. Oct, 04:36

na laukiu visu po truputi subirsianciu mamyciu sitoj temelej :* mano Gustyte gime spalio 1 d. issirinko butent ta diena kad visiems parodytu jog bus visur pirma 2010 10 01 vieni vienetukai :D

07. Nov 2010, 15:38

Amelija, o tau pomidorus leido valgyt? Siaip pomidoru, kaip ir vynuogiu, nerekomenduojama. As viena suvalgiau, tai Jokubeliui viduriukai labai skysti paliko, vandenuku kakojo.

07. Nov 2010, 15:27

amelija o gal jis ne nuo nedavalgymo verkia pas tave? ka maziuko daktare sako?
o as kazkaip viska valgau,zinau kad negerai bet negaliu susilaikyt.va net ir sokoladini krema valgau. bet tfpu tfpu neberia maziuko pokolkas. mes ir neseniai is lauko grizom😀 bet as del savo skaudanciu papu net vaiksciot normaliai negaliu ir nei viena striuke neuzsisega per juos.

07. Nov 2010, 15:20

Mes jau buvom kiemely, bet jau pas mus chaosas gaunasi su tuo nedavalgymu.Pamaitinu, jau uzmiega, pradedu rengti, pati greitai greitai apsirengiu paguldau i vezimuka-dudas paleidzia kad neprivalges.Nurengiau, pati nusirengiau, pamaitinau, vel uzmigo, vel aprengiau paguldau-vel verkia nes nedavalges.Jau susinervinau, bet susiemiau.Kieme pabuvom tik valanda, grisom i laiptine-paleido dudas😀
Del mitybos tai as kuri laika valgau tik tuos pacius produktus, kad stebeti ar nera alergijos.Pasinesiau ant sausainiu, jauciu uzpakaliukas vienintelis negris i buvusia padeti😃Ypac tie eina i trasa florentinai vadinami😀Bananai kasdien pas mane, jauciu truksta kazko, is darzoviu tik pomidorus ir burokelius valgau, labai kartais agurka, salotu kokiu.Labai bijau kad pilvuko jam nepustu.Jautiena, zuvis orkaitej kepta, vistiena, sriubos...Jau su mama nebesugalvojom sriubu.O tiesa, as jokiu pieno produktu nevartoju, nes vel sviestuko pabandziau, maziukui prie ausyciu spuogeliai tokie su balta galvute iskilo...tai vel nebevalgau😀
Niu ka, rugsejinukes jau po truputi pas ginekologe lankesi, kada mes pradesim eiti apsiziureti?As tai manau palauksiu kol 8 savaites nuo gimdymo praeis kokios😀

07. Nov 2010, 14:25

juk apie 6 sav. organizmas atsistatineja, tai manau teks dar paketet truputi 😉

07. Nov 2010, 14:22

vis ramiau pasidare =) maniau po gimdymo visi skausmai dings o cia she tau =)

07. Nov 2010, 14:19

murkita- labas, man tai strenas labai maude ir pilvo apacia. Ir dabar dar kartais paskauda. Manau normalu, kai kazkur skauda, traukiasi gi viskas.

07. Nov 2010, 14:15

labutis,prie to pacio paklausiu ar jus kai po gimdymo kraujavot sonus ar ka nors aplamai skaudejo?man va pradejo kairyji sona zemi mausti kad net atsistot ir eit sunku =(

07. Nov 2010, 14:13

cia pasiskaitymui maitinancioms, rodos viskas zinoma is knygu, bet gal rasit kuri nors atsakyma i dabar kamuojanti klausima 😀

http://www.bernardinai.lt/straipsnis/2010-11-05-rima-kurtinaitiene-zindymas-14-klausimu-kurie-gali-sutrikdyti/52664

07. Nov 2010, 14:12

manau kad normalu 😃 as kraujavau po to nustojau po to vel pradejo truputi ir dabar jau baiges visiskai 😃 pasiilgsiu tu 9 menesiu ramybes tikrai 😃

07. Nov 2010, 14:11

o del mm, tai kaip gerai buvo, kai tuos 9 menesius ju nebuvo 😃 deimantux- man dar ir teplioja 😀

07. Nov 2010, 14:10

o pas mus saulute sviecia 😉 Jokūbas su tečiu po laukelį vaikšto 😀

07. Nov 2010, 14:05

sveikutes😀 o as vis dar kraujuoju...o ar tai normalu kad taip ilgai?

07. Nov 2010, 13:33

labukas visom 😃 oi as tai dar tik neseniai visiskai kraujuot baigiau tai tikiuosi ir mm dar neaplankys 😃 labai tikiuosi 😃

07. Nov 2010, 12:36

😃 aciu aciu 😃

07. Nov 2010, 12:35

sveikinimai bailiuke😃
nu va ir lyti pradejo☹

07. Nov 2010, 12:32

as zinokit mamytes menesinem susirgau 😀 nu geras, kitos kol maitina neserga ilgai...o va as susirgau, o as paketu nekenciu, jie man nepatogu, tai siandien isidrasinau pabandyti ob tamponiukus, as juos visada naudodavau. ir aciu dievui viskas gerai, isidejau ir neskaudejo 😀 o taip bijojau...galvojau gal dar ten viduj skauda...bet nieko,,,tai ir pas ginekologa manau jau eiti galiu 😀

07. Nov 2010, 12:24

tik su maziuku,vyresnisi su vyru pas senelius. jis dabar kaip mazas cigoniukas is vvienu namu i kitus vazineja,gaila jau vaiko☹ bet ka padarysi,kaip nors si menesi taip pagyvensim,kita gal lengviau jau bus( pati rasau ir netikiu savim,kad lengviau bus😀 )
as kazkaip nenoriu zadint,jis taip graziai meiga,o dar nakti blogai miegojo,tai tegu pamiega.tikekimes kad nelis.

07. Nov 2010, 12:20

as tai jej matau kad geras oras o maziukas miega tai prikeliu o lauke jis vel uzmiega nes grynas oras lbj migdo

07. Nov 2010, 12:15

widele- o is ko nsuprendei, kad tavo pienukas liesas? Vaikelis pirma gyvenimo menesi turi valgyti 10-15 k. per para. O pienuko spalva riebumo nenusako.

07. Nov 2010, 12:13

Dolciuk, o tik su mazuoju eini i lauka, ar ir vyresneli vediesi?

07. Nov 2010, 12:11

tai va widele,tas pats pirmas pienukas yra nlb maistingas kol kaip vandenukas bega,o po to jau normalus tikrai maistingas.na man taip aiskino sesute😀 ar ir kai nutraukineju tai is kitos upeliais bega.bet ziuriu kad lygtais jau mazeja nes istraukiu jau tik 160ml per abidvi.
blem kol mazas pabus tai ir lyti prades😀

07. Nov 2010, 11:52

man tai kai maitinu tai is vieno valgo o is kito pats pienas bega bet kai pradeda bekt tai atrodo tas pienas toks pusiau vanduo o paskui jau grazus baltas.o krutine tai man visada verzia o nakty tai net liemenukas buna persisunkes kai atsikeliu maitint.bandziau nusitraukt bet tada isvis pradejo daug gamyt pieno ir daktare sake kad negalima nusitraukti.kosiu tai as nevalgau nes man neskanu daugiau sriubytes ir mesa valgau

07. Nov 2010, 11:43

Musu irgi jau sveria apie 4,6 kg. As geriu vitaminus, valgau daug kosiu, jokio kepto, rukyto maisto. Ir daug vandens geriu bei kmynu arbatos su pienu. Po tokiu gerimuku, jei maziuke ilgiau miega, tai krutine labai verzia 😀

07. Nov 2010, 11:41

o man lb nervina kai nakti jis pampersa persisioja😀 tada ji visa jau perenginet reikia,o akys vos atsimerkia mano😀
laukiu kol mazasis pabus,pavalgys ir eismi i lauka,kol saulyte dar sviecia😀
widele,o man tai sesute sake kad negali but pienelis per liesas,nes as ir galvojau kad jis nepavalgo nuo jo.

07. Nov 2010, 11:32

as vitaminus irgi geriu bet man jie nieko nepadeda vistiek liesas pienas.as tai geriu dar kmynu baltyta arbata ir kalva valgau bet irgi nieko gero..reikes pabandyt kitokiu vitaminu nusipirkti..vaikutis sveria jau pus 5-enkt kilogramo ir pradejo raudonuot uzpakaliukas tai nusipirkau kremuko ,,nappy rash cream" ir siek tiek gereja

07. Nov 2010, 11:21

O de snargliuku- jei jauciu, kad kazkas yra, tada traukiu, o siaip, kaip ir dolciukas, su vatele pavalau.

07. Nov 2010, 11:20

labas widele,
as valgau ne visada tinakma maista (bandeles, meduoliukai ir t.t.), tai papildomai geriu vitaminus, akd pienukas visavertis butu. 1 k. dienoj stengiuos pavalgyt kazka rimto- ant garu virta vistiena, zuvi, ar jautiena. Is darzoviu valgau tik agurka ir burokelius, nuo kitu pucia pilvuka. Jokio kepto maisto. Ryte verduos koses, bet ju nesu megeja, tai daug nesuvalgau 😃 Valgau tik todel, kad reikia 😀

07. Nov 2010, 11:18

As jauciuosi persimeigojusi tom naktim, kada Jokubelis uzmiega kokia 22.00 ir keliasi 1-2 val 😃 bet ir siaip kazkaip nesiskundziu, dabar kai neber tu pilvo dieguliu, tai pamaitinu (valgo 5-10 min.), atsirugsta ir vel i lovyte 😀 Kai ji paguldau, jis dar pasimuisto, pasiraivo, dujas isleidzia ir uzmiega, nereikia linguoti.
O va diena atvirksciai, kaip ir Milkes Paulina, labai mazai miega, istisai ant ranku nesioju.
Man, jei ilgiau pamiega, pradeda krutines l. skaudet, tempia, verzia kazkaip, net is miego pabundu.
O del tos geltos, tai nesuprantu, na veidukas lyg ir maziau geltonas, o va akiu obuoliai kokie buvo, tokei ir tebera. Ketvirtadieni vaziuosim jau patys i poliklinika.
Jokubui 1 dydzio pampers naudojau tik 1.5 sav. kazkur, nuolat nugara apsikakodavo, tada pradejau naudot 2 dydzio. uzsipirkau daug, dar draugai is Svedijos 2 pakuotes dideles parveze, tai kazin, ar spesim sunaudot, nes jau dabar vaikinas 4.6 kg sveria 😃

07. Nov 2010, 11:14

labas visoms mamytems.mano vaikutis naktimis miega gerai tik skauda krutine o jau beveik keturios savaites maitinu..ka valgyti daugiau kad nebutu liesas pienas nes nepavalgo pilnai jis mano pieno ir todel y diena pora sykiu duodu misinuka gal kokiu patarimu turit?

07. Nov 2010, 10:58

oi as net pamirsau ka reiskia miegas,jau nuo maziuko gimimo nemiegu ilgiau nei 3val. o jums krutines neskauda kai toks ilgas laiko tarpas gaunas?
as tai dar nevalau nosytes,jei tik pamatau jau ka didelio ,tai su vatyte isvalau.