na laukiu visu po truputi subirsianciu mamyciu sitoj temelej :* mano Gustyte gime spalio 1 d. issirinko butent ta diena kad visiems parodytu jog bus visur pirma 2010 10 01 vieni vienetukai :D
na laukiu visu po truputi subirsianciu mamyciu sitoj temelej :* mano Gustyte gime spalio 1 d. issirinko butent ta diena kad visiems parodytu jog bus visur pirma 2010 10 01 vieni vienetukai :D
Labas rytas mamytes. Esu apleidusi foruma, nes mazai miegame mes diena, nera kada pasedeti prie kompo. O sianakt labai gerai miegojome, kaip jau seniai bemiegojom, nuo 23 val ismiegojo iki 4 val. Jauciuosi net persimiegojusi 😀
Dolciuk, nu va matai kaip su ekologiskom yra.Norejau buti gera piliete, netersti gamtos, bet va, neiseis, vaikiukui netinka, tai dar ir po musu bus kruva pamperiu kurie nesuyra 100 metu😃
Tiesa, dar norejau paklausti, ar istraukineji snargliukus su tuo aparaciuku kur su burna istraukti reikia?
labas rytas😀 as tai sikniukui naudoju zinco spray,ir man jis padeda.nors mes ir kakojam i diena tik kokius 3 kartus☹ nzn ar cia gerai.
o nakti tai valgel siankat 3 ir 6,bet lb blogai jau miegojo,blaskesi visas maziukas.
amelija mes pirmam suneliui ir bandem tas bambo sauskelnes,tipo ekologoskos bet bere lb nuo ju,tai naudojam dabar ir vienam ir kitam pampersus😀
Odeta, kokio dydzio dabar jusu pampersiukai, mes kolkas maziukus tuos naudojam, bet buvau toj assorti.lt parduotuvej, tai apsikirkau i prieki truputi kol mama buvo, pasaugojo maziuka.Pasiemiau dar viena pakuote maziuku ir jau didele pakuote tu didesniu.Nes maniskis jau dabar apie 4kg sveria.
Nusipirk butinai tas sporas, mums padejo.Na, kaip jums su geltute?
Mes tai sianakt 1.00, 04.20 ir 7.00 kelemes, bet po kiekvieno maitinimo sunkiai migdomes.O jus kaip,isakrt uzmiegat?Ir dabar miega kleckas ir dusauja, arba prasimerkia ir steni, raivosi visaip, as jau galvoju kad keliasi, o jis vel nuluzta.Neramiai miegam labai.Bet kai jis iminga stipriai as jau sokineju, ko taip tylu😀
o sikniuka manau visiem nugrauztu, jri kakotu tiek daug kartu 😀
labas rytas, as naudoju pampers sauskelnes. Pradejau barstyt su krakmolu, tai si ryta jau grazesnis uzpakaliukas. Zinau tas pataisu sporas, jomis pragulas seniems zmonem gydi, reikes nusipirkt, vis naturaliau, nei visokie kremai.
As po 00.00 keliuosi dar 2-3 k. maitinti. Sianakt pvz. 1.00, 3.00 ir 5.30 😀
Labas rytas, mes jau nuo 8 atsikele, dabar miegam, bet su atsikelinejimais, neramiai kazkaip miega mano mazius☹
Odeta, o kokias sauskelnes naudoji?Nes as buvau nusipirkusi Bambo, ekologines, tai jos labai kietos, buvo nutryne sikniuka, maniskis irgi labai daznai tustinasi, ir rimto reikaliuko ir sisiuko, tai as pabandziau "Pampers" sauskelnes, jos minkstesnes.Ir nusipirkau pataisu sporu miltelius, issigydem sikniuka.Aisku, nezinia ar ilgam, bet dabar vaikui neskauda.
Mamytes, kiek kartu po 00.00 val keliates maitinti maziukus?
tai va, kai matai, kad vos ne zaizdom vaikui uzpakaliukas, maza dziaugsmo...
dekui renita uz patarima, reikes nusipirkt. As dar su sebamed kremuku jam diena tepiau, raso, kad tinka issutimams, bet nemaciau jokio pagerejimo... Jau gaila vaiko, nes kai reikia sikniuka plauti, verkia... Ir staigiai, vakar vos vos rasuvas buvo, o siandien po kiekvieno pakakojimo vis raudonesnis. Bijau, kad grybelis neprasidetu...
Sveikutes 😉 cia ne mano tema, bet va uzsuku karts nuo karto paskaitineti 😀
Odeta, mano draugei panasei buvo su maziuku, tai jai padejo avento kremas speneliam, jei ten avento konsultante rekomendavo, tai per pora paru sikniukas vaikui susitvarke. jis brangokas, va pati pirkausi dabar 30 ml, 40lt assorti.lt mokejau, bet pati maciau kaip jei padejo, tai net negaila paciai toki tureti.
dolciuk, as pastebejau, jei bunu sudirgusi, tai automatiskai ir Jokubas buna piktesnis, per pienuka persiduoda visos mamos emocijos.
O as nezinau, ka daryt su sikniuku, kakoja jis man 10-15 k. per para, niekad apsikakojuisio nelaikau, tuoj pat keiciu sauskelne, bet visas sikniukas raudonas, jau lyg zaizdeles nori atsirasti... ☹ Tepu su sudokremu, bet nieko ner geriau... Isgrauze kakuciai vistiek jam sikniuka, jau kai prausiu net verkia, nepatinka, kai lieciu. Pabarsciau dabar bulviu krakmolu, bet kazin, ar pades.
tai man skauda kai pati maitinu ar su antspeniais ar be ju☹ o kai traukiu ir skauda,bet kenciu,nes kai paglvoju kad speneli kazkas gali paimt ir ciulpt tai net baisu pasidaro,koks skausmas buvo☹
oho tao miegaliuke mazyte😀
jo gali but neramus nuo pienuko tavo del to ir maitinanciom negalima stresuoti ir nervuotis be to pienas gali dinkt,o kai nusitraukineji skaiciau po biski pienukas mazeja ,as ir nusitraukinejau nes labai jau skaudejo maitint bet kai perskaiciau kad mazeja tai su anspenejs maitinu maziau skausmo ir spenelej sveiki😀 as pamaitinu savo pienuku ir jej dar neuztenka misinuko duodu tai man ji ismiega po 5 beveik 6val.
tai neringele as nemaitinu krutine,as nutraukiu pieneli ir is buteliuko maitinu
Tai dolciukas jis tau gali neimti krutines nes sunkiau jam traukti nei is buteliuko
tai amelija viena ranka laikau galvyte,o kita apiplaudineju ji.vistiek kolkas juk tik vandenuku apiprausiam,be visokiu muilu,duse zele.
ar gali vaikiukas but lb neramus nuo mano pienelio?nes diena daviau misinuka,tai ismiegojo 4val.o dabar duodu vis pienuko tai toks neramus,visas tiesiog dreba☹ ar galiu vibricol zvakute duot?
is Binatec Probiotic spray.
universali mikrobiologinė, valanti priemonė skirta naudoti gyvenamose patalpose, ofisuose, ir t.t. Pašalina įvairias infekcijas, dulkių erkes, nemalonius kvapus patalpų ore ir ant paviršių:
- stabilizuoja teigiamą mikrobiologinę terpę;
- purškiama į patalpų oro erdvę, ant lovų, minkštų baldų, drabužių, kilimų ir t.t., kur yra žmogaus veiklos produktai;
- nepakeičiama butuose, namuose, kur yra gyvūnai;
- galima naudoti prakaito ir tabako kvapų pašalinimui, kai kuriais atvejais parfiumerijos ir kosmetikos ant drabužių, automobilių salone ir t.t.
- pasižymi antistatiniu poveikiu.
o kaip tas purskalas vadinasi?
va man ir vienai neiseitu, nes jis kaip zuvyte nori plaukyti 😀 As turiu toki enzimini purskala, kuris naikina virusus ir bacilas visokias, tai pries ateinant sveciams, nupurskiu Jokubeli 😀
na as viena nemaudau, kad ir ta kempine didele turim, bet vistiek. maniskis labai jau kraiposi, be proto duodasi...tai kazin kaip man vienai neiseitu
sveikos,nu ismusa is rtmto sveciai tai tikrai ir erzina mane kai ciupineja mano lelyte lenda jej y akis ...as jau viena maudziau ir visai nieko turim kempine didele ir joje yra vaiko forma y ja paguldau ir tik prilaikau galvyte kad y sonus nesisukinetu ir maudomes...😀
Man siaip ir geriausiai but su seimyna, kai uosviai atvaziuoja ir vyro nebuna, susinervinu, nes nervina ju buvimas 😃 manau daugumai taip 😃
As dar viena nebandziau maudyt. O i ausytes vatytes ikisu, kad nepakliutu giliai vandenukas 😀
oj, maniskis tai patenkintas kai maudom, issisiepes, liezuvis iskistas 😀 tik vakar padariau klaida kad labai velai maudziau..po to vaikas issiblaske ir prastai nakti miegojo...vat.
bet Dolciuk, tu praktiskai kaip ir as viena viska darai, tik skirtumas kad vyras pas tave kasdien salia, o maniskis uzsieny...☹
Dolciuk, o kaip islaikai ir galvyte ir nuprausi?Juk reikia ausytes ypatingai saugoti kad nepatektu vandenuko.As bijau ji maitinti pries maudyma, kad neapsivemtu vargsiukas...bet nemaitinto tai jau ranka nebekyla maudyti-rekia iki skausmo, jau gaila vaiko☹
Odeta, nu va, del ko as nesikvieciu sveciu.Man net uosviene kai ateina issimusu is ritmo.mama vat isvaziavo ka tik, tai reikes vienai i ritma isimusti, o kai uosviene ateina gi turi dar ir apziureti ja, kol paziuri kaip paauges, maziukas verkt pradeda-reikia maitinti, ta kruti issimesti, man nepatogu kazkaip, tada laukia salione, arba sulinde ziuri...Zodziu chaosas😀Sveciu man nereikia.Viena drauge norejo aplankyti dar ligoninej😀O vat kita drauge turi mergyte 6men, pasikviete drauge su irgi mazu vaiku i svecius tai apkrete ta mazyle slogyte, ir neiaisku kazkokiu virusiuku☹
sveikos mamytes,
mes vakar turejom sveciu, jau is ankto perspejau, kad mes 22.00 einam miegot, tai ne, iki 24.00 uzsisedejo... Tai siandien jauciuosi kaip suvazineta, galva plysta. Gerai, kad oras lauke puikus, tai prasivaiskciojau, gal praeis.
sveikos mamytes,
mes vakar turejom sveciu, jau is ankto perspejau, kad mes 22.00 einam miegot, tai ne, iki 24.00 uzsisedejo... Tai siandien jauciuosi kaip suvazineta, galva plysta. Gerai, kad oras lauke puikus, tai prasivaiskciojau, gal praeis.
as tai amelija viena ir maudau maziuka,tai kazkaip normaliai,nesunku. tu ji tik pamaitink truputuka pries maudant,tada gal neverks😉