na laukiu visu po truputi subirsianciu mamyciu sitoj temelej :* mano Gustyte gime spalio 1 d. issirinko butent ta diena kad visiems parodytu jog bus visur pirma 2010 10 01 vieni vienetukai :D
na laukiu visu po truputi subirsianciu mamyciu sitoj temelej :* mano Gustyte gime spalio 1 d. issirinko butent ta diena kad visiems parodytu jog bus visur pirma 2010 10 01 vieni vienetukai :D
as jei isgirstu kad lelius zirzia tai iskart einu ziuret kas daros nes kazkaip neramu palieka...o maitinu tai kai zirzia o ne verkia, pradeda zirzt,kol padarau misinuka dar truputi isismarkuoja jis ir tada jau noriai valgo😀
ir pas mus yra keletas spuogeliu nuo 7dienio ant zanduku,sia sav turi ateiti daktare tai paklausiu nuo ko cia galetu buti,nes pati nieko tokio tikrai negalejau suvalgyti =(
Su tais ebrimais, tai as jau nebesusigaudau, jau praktiskai viska isbraukiau is savo meniu. Vakar pvz valgiau garuose virta zuvi su bulvem ir burokeliais, 2 prancuziskus ragelius, jogurto indeli ir daug arbatos geriau, o siandien Jokubui nauji 5 spuogai!
Moskute- sveikinu susilaukus lelytes 🌷.
amelija mes leidziam truputeli parekauti =) iki galo atsibusti =)
moskute nuosirdziausi sveikinimai =)
Moskute, svaeikinam!!!🌷, na va, i lapkritinukus nusiraset😉Bet lauksim cia, pas spalinukus, niekur nedinkit😉
Perlyte, pastebejau ka visos cia tuo paciu skundziames☹mano maziukui prie akyciu, smilkiniuose maziukai spuogeliai, vel atsirado kur ne kur tu baltu su raudonu apvadu spuogeliu, nors pieno produktu nevalgiau....
Sveikos.Lapkricio 4d,susilaukeme dukrytes,3585g ir 56cm. issamiau parasysiu veliau,kas ir kaip 😉
mamytes,ar jusu vaikiuku neisbere???padekite prasau,gal koki tepaliuka zinote??nuo isberimu leliukams?
Sveikutes😀
Odeta, as ciulptuka duodu Avent, dovanu gavom, kadangi buvom nusprende be ciulptuko apsieiti tai metesi namie, bet panaudojom ir jam jis nepatiko.Eik tu, tikrai daug kam tas Tomee tippi nepatiko?Niu va...☹O pakainuoja, prisipirkom kaip durniai visko...Ir dar pvz prie pientraukio dovanu buteliukas, prie sterilizatoriasu irgi dovanu buteliukas, tai buteliukais apsistate mes, kuriu maziukas neima😀
Mes sianakt irgi ismiegojom normaliai,o jau durnumas mano, kaip sokau nakti is lovos, kelt vaiko kad pramiegojom maitinima, gerai kad uzsirasineju kada maitinu, ziuriu jau pamaitintas miega sau ramiai, o man panika, kad miegam 7 val😃
Odeta, tai reikia ir seklidziu dydi stebeti leliukui?Reiks ir man pastebeti😀
Mamytes, o kaip jus darot, kada jau imat vaikeli valgyti, kai tik kiurksi ar kai jau verkia, ar dar kitaip?Ir kai verkia leliukas iskart lekiat ziureti, ar kartais leidziat parekauti trumpai?
labas rytas, mes maitinimo nepramiegojom, bet naktele visumoj rami 😀 Man l. patinka, kai Jokubas pavalgo ir vel miega, galiu tada bent po 2 val. pamiegoti 😀
labutis =) ir mes ramiai miegojom,irgi pramiegojom viena maitinima =) kad daugiau tokiu ramiu naktu =)
labas rytas paneles😀 mes ramiai nakti ismiegojom, praleidom net viena maitinima😀 o kaip jum naktele?rami?😀
na mano mazilei nuo nuotaikos priklauso kartais ilgai miega, o vat db 2dienas nekaip. . . sian isejom i kiema tai 15min prabuvom ir namo skuodem nes visa laika prarekem ☹ neisejo pasivaikstineti..
ne veltui visos spalinukes, visom tos pacios bedos 😀 😀
sveikos mamytes:-)oi mano mazyte jau antra diena isbertu veiduku...vakar dar taip smarkiai nebuvo,snd ziuriu aplink akytes ir kaktyte paberta:-(rytoj einame pas gyd profilaktiskai pasisverti pasimatuoti,na tai paklausiu gyd gal koki tepaliuka israsys,na manau kad mazyte isbere nuo mamos suvalgytu saldumynu kiekio:-)oi kaip pykstu ant saves
sveikos mamytes:-)oi mano mazyte jau antra diena isbertu veiduku...vakar dar taip smarkiai nebuvo,snd ziuriu aplink akytes ir kaktyte paberta:-(rytoj einame pas gyd profilaktiskai pasisverti pasimatuoti,na tai paklausiu gyd gal koki tepaliuka israsys,na manau kad mazyte isbere nuo mamos suvalgytu saldumynu kiekio:-)oi kaip pykstu ant saves
Murkita, labas, berniukams taip jau buna, kad nezinai, ko rekia. Nors as pastebejau viena dalyka- 2 paras Jokubas buvo itin neramus, reke it skerdziamas, maniau isprotesiu, bet po to jo seklides tapo akivaizdziai mazesnes. paskaitinejau, kad buna, jog ten kazkas tvarkosi, tas procesas labai skausmingas, todel ir rekia. Reikes gydytojos paklaust, ar tai tik sutapimas, ar tikrai turejo itakos.
Siandien manisksi labai sudirges, valgo draskydamas krutine, praeina valanda vel rekia, valgyt rpaso. Ir istisai ant ranku. Gerai, kad vakare vyras ji nesioja, o tai kad ir nedaug sveria, pakirto jau rankas 😀
Amelija, o kokios firmos tu zinduka Emiliui siulai? Maciau rasei, jog tommee tippee viska susipirkai, tai skaiciau rugpjucio men. gimusiu temelej, jog daugeliui vaiku jis nepatinka, gal del sios priezasties jis jo neima? As avent Jokubui duodu, o Ugnei nuk firmos labiasuiai tiko.
sveikos mamytes.mes sia para isvis beveik nemiegojom,pasnaudzia truputeli ir vel rekia,visa diena soskes nepaleidzia,o jei neduodu klykia nesavu balsu.as pavargus,sunerimus,nebezinau ka daryt,matyt teks iprast...=(
Amelija, daryk, kaip sirdute sako 😀
Burbuliuke, jo, aprengta maitinu.Nes jei dar isrengineciau pries maitinima tai jis man uzsiklyktu..
Mums su miegeliu diena irgi nekas.As tai kaip naujai iskepta mamyte nezinau ka su juo veikti kai nemiega😀Paguldziau i kedute, pasnekejom, nelabai jis dar kreipia demesi, mazas...Ant ranku nesioti prigasdinta esu kad pripras vaikas, bet prisiskaiciusi kad reikia vaikui silumos, bendravimo...Zodziu dvigubai jausmai😀Lovoj mano miegojo mazius 4 valandas, o savo lovytej nera toks miegalius...Uosviene sako kad nepriras vaikas jei lovoj gules su manim, mano mama ir gydytoja liepia savo lovytej migdyti...Vel dviguba nuomone o as varna nezinau kaip geriau😀
acha, tajos lopsines zinau 😀
ir dar yra tajos lopsiniu albumas visas,labai fainos lopsines, persisiuskit😀
va, radau straipsni gera 😀
http://www.mamosdienorastis.lt/index.php?id=1311
dabar tik prisiminiau, jog SEB'as sukure labai faina dalyka- lopsiniu radija 😀 Uzeikite, gal patiks 😀
www.lopsiniuradijas.lt
mes tai neturim nesiokles ir Arnukas nera labai priprates prie ranku tai as jy nesioju kai pilvuka pucia ir neramus kai buna, o taip kai ramus tai guli jis o as salia kalbinu,tai mum ji nelabai ir reikalinga...manau geras daiktas bet girdejau kad stuburui kenkia vaikelio...
man neina pamatuot, kiek suvalgo 😀
o kuri nors naudojat nesiokle? Kadangi Jokubas buna labai budrus visa diena, ji turiu nesiot ant ranku, pagalvojau, gal nesioklej butu patogiau? Kokia jusu nuomone apie jas?
mes tai apie 130ml per karta suvalgom misinuko bet giedrai sake daktare kad perdaug...rytoj pas daktare vaziuosim tai reikes pasitikslint kiek galima jam suvalgyt...
mano lelyte diena pabudrauja bet ir pamiega gan gerai ,o kiek suvalgo nelabai isejna paskaiciuot😀
maniskis tai is miegu nubunda nes krupteli, po to rankytem malt pradeda ir issiblasko, o per diena labai mazai temiega...sunerimau bet matau kad daug kam ce taip😀 o kiek jus suvalgot per karta?
Jokubas labai mazai diena meiga. kakzur pusvalandi pries pietus, paskui lauke 1-1.5 val. ir pavakarej apie valanda, visa ktia laika buna budrus, reikia ji nesioti, kalbinti.
O su rankytem tai labai mosikuojasi, desine ent kartais tai pekisai nudrebina, man net enramu... Buna ne is sio nei is to kai pradeda virpeti... Ketvirtadieni eisim pas gydytoja, reiks pasakyt, gal sirasys siuntima pas neurologe.
o daznai jusu leliukai nemiega?mano tai per diena mazai miega,pasnaudzia ir vel blaskos,per miegus krupteli, vel uzmiega...o kaip jum su miegu?