2010 m. spalio mėn gimdžiusios mamytės

06. Oct, 04:36

na laukiu visu po truputi subirsianciu mamyciu sitoj temelej :* mano Gustyte gime spalio 1 d. issirinko butent ta diena kad visiems parodytu jog bus visur pirma 2010 10 01 vieni vienetukai :D

12. Nov 2010, 18:05

Sceika, Gintare😀

12. Nov 2010, 18:01

liabuka niu viduriukai buvo uzkieteje tai klizmavom siandien...o taip tai gerai.pieniuko uztenka lyg ir

12. Nov 2010, 18:01

odeta, bet zinok padejo tavo tas grubesnis pasisakymas, nes tikrai reikejo kad kas nors ant manes supyktu, nes vyras guode, mama palaike, visi labai uzjaute mane, nabagele...Taip ir isivaziavau.Aisku, gerai kad tokia seima turiu, visi palaiko, bet vat reikejo kad kas nors paimtu ir papurtytu mane gerokai.As vyrui jau sakiau, sakau kaip tu gali ziureti kaip as cia virkaujuosi, o jis atsake taip kad vel apsiverkiau , sako"kaip as galiu taves nepalaikyti jeigu myliu, tu mano zmona, mano seima, mes visi trys vienas uz kita dabar eisim iki galo".
Bet zinok man regustress nepadejo, as tik dar labiau asarodavau, liudna budavo....
Tai jeigu sakot kad masinoj leliukam patinka, reika ir mums bandyti vziuoti.
A, tiesa,Odeta tu lopsyje vezioji Jokubeli, man idomu ar sunkiai tos musu kedutes isitato i sedyne?Ten kazkokia instrucija yra, bet kaip teisingai ideti ta kedute😀

12. Nov 2010, 17:58

labas gintare, kaip Atene gyvuoja? Ar uztenka pienuko ?

12. Nov 2010, 17:58

galetu ir likt blondinas, bet jauciu, kad patamses plaukuciai ir bus kaip tevelio tamsiai pilki 😀 As jauciu nusitrauksiu kokia 24.00 ir paskui jau parycias. Pas mane tiek to pienuko, kad jauciu slapia atsikelsiu 😃

12. Nov 2010, 17:46

sveikos...ot grazus zentas😀

12. Nov 2010, 17:42

oi koks grazuoliukas ruibuliukas,blondinas😀 grazus vaikiukas😉
man tai uzknisa lb keltis naktimis nusitraukyneti☹

12. Nov 2010, 17:36

taip, tada vel maitinsiu savo pienuku. Kol kas geltonuams dar nemazeja...

12. Nov 2010, 17:33

o odeta kaip praeis 3d tada misinuka nutrauksi?

12. Nov 2010, 17:32

nz amelija ar yra, db daug seimos kliniku yra, pagal rajonus ar kaip ten..😀

12. Nov 2010, 17:31

na sianakt nzn, ar trauksiu, pirma naktis bus 😀

12. Nov 2010, 17:27

ir nakti trauki? as tai kas 6val traukiu.

12. Nov 2010, 17:13

panasiai kas 3.5 val. tik iseina nusitraukt.

12. Nov 2010, 17:11

oj mano dovydukas visa laika miega masinoj kai kur vaziuojam 😀 va ir i sodra vaziavom ne karta... ir dar daug kur...tai parpia... 😀 o kai krato, jam patinka 😀

12. Nov 2010, 16:52

odeta tai mano ir panasiai,9ryto 100ml pieno,tada 12val 100ml misinuko,ir va 16val 60ml misinuko.as tai kazkaip nepergyvenu.nes jie juk nuo misinuku sotesni ilgesni laiko tarpa buna.
o kas kiek tu laiko pieneli trauki?

12. Nov 2010, 16:44

Moskute- nusipirk regustress, tai maisto papildas, adedantis iveikt lengva pogimdyvine depresija. manau ji kiekvienai is musu buvo, tai nieko gedingo, tiesiog reikia laiku sau padeti, kad neperaugtu i kazka rimtesnio, akda jau maisto papildai nebepades ir reikes medikamentinio gydymo... O man kita beda- Jokubelis labai mazai misinio geria. Nuo 6.30 iki dabar dar tik 250 ml isgere... O jam reikia per para 700 ml....

12. Nov 2010, 16:42

Amelija, nebuvai uzpykdzius, tiesiog parasiau tau grubokai, kad susijudintum ir rpadetum isvelgt gerasias puses motinystes 😉
o del vaikelio vezimo masinoje- zinokit jiems taip aptinka lingavimas, kad net valgymus rpamiega :d As vaakr pries avziuodama i poliklinika daviau valgyt, nors ir nepriklause, bet kazkiek patrauke, tai buvo pakankamai ramus, kol mes 1.5 val. prasivazinejom.

12. Nov 2010, 16:35

Laimut, o yra Panevezy kokiu privaciu kliniku, nes mano mama kazkaip nezino...

12. Nov 2010, 16:33

as jaksto gatvei einu i poliklinika,ten rajono 😀
as manu kad visom visko buna, bet kaip pamatom savo stebuklelius atsitokejam po truputi 😀 nepastebesim kaip mazyliai dar daugiau demesio reikalaus 😀

12. Nov 2010, 16:33

Uj neee, Dolciuk, kas susije su diplominiais, universitetu man kelia neigiamas emocijas.Kol as pasibaigiau savo ta Romeri, galvojau kad isprotesiu, gerai kad tada nesilaukiau ir neturejau leliuko, o tai stogas nuvaziuotu jeigu reiketu dar ir mokytis...Uj neee.Magistra noreciau pasibaigti, bet jauciu palauksiu kol maziukui trys kokie metukai sueis😀

12. Nov 2010, 16:29

tai amelija jei patinka rasyt tau,gal nori man kursini ir diplomini parasyt?😃 nes as lb tingiu ir niekaip neprisiruosiu.
moskute as dabar pientraukiu nutraukineju pieneli ir is buteliuko matinu,bet ieskau tinkamo misinuko,ir tada jau nutrauksiu maitinima. va ir maniskis dabar pavalgo truputi ir uzmiega,o as vis zadinu ji.
o del tos depresijos tai tikrai daug kam buna,man su Eimuku ir buvo ji atejus net kai jam buvo jau kokie 5men.is pradziu buna pogimdyvine depresija,o po to ateina depresija del monotonijos.na bent jau man.

12. Nov 2010, 16:18

jetau, kiek as daug rasau, poemas cia varau, atsibos jums skaityti😀kalbeti megeja esu jau nuo mokyklos laiku, rasinelius kad pildavau istisai desimtukai budavo, matosi dabar uztai, jus turit kenteti, skaityti😃
Laimut, o kur jus Panevezy vaziuojat pas gydytoja?ten kur buvo vaiku poliklinika gi nebera jau, o taip patogu budavo, keikia visi dabar...

12. Nov 2010, 16:15

Dolciuk, jeigu as pati nebemaitinciau gal kitaip ir ma butu, ramiau, nes dabar tai jeigu verkia mazius niekas nepades tik as.As kazkaip su tuo pientraukiu tingiu nusitraukineti kad palikti to pienelio, poto reikia zinoti kiek ji galima laikyti, kaip poto atsildyti, vargo vakariene, geriau davei papuka ir ramu😀

12. Nov 2010, 16:14

Moskute, niu va....Zinok kiek kalbejausi su savo gimines moterim kurios gimde, ir draugem tai tik vienai pusseserei nebuvo depresijos...na gal depresija mes cia per stipriai sakom, greiciau mums pogimdyvine melancholija.Ir visoms lygiai kaip ir man tos pacios mintys-gyvenimas pasikeite, kaip gerai buvo su vyru tik gyventi, ejom kur norim, darem ka norim, o dabar keliesi guliesi, keiti pamperi, maitini.As visada labai bijodavau jo verkimo, man net per kuna nueidavo toks zaibukas kai jis stipriau tik parekdavo.Odetos paklausk ir mergaiciu kaip as cia buvau jau uzpykdziusi jas, kad viska juodai piesiu☹Bet viena vakara kai stovejau prie jo lovytes ir ziurejau i ji, pagalvojau"dieve ka tu darai, lauzai vaikui psichika, jam reikia mamytes ir tik mamytes, silumos, o tu ja ir gali duoti".Jis dar pas mane toks gera vaikas, kai kalbinu ziuri tom akytem, pamirsta kad valgyti norejo-truko vaikui realiai mamos, nes as vis kazkaip nusimuilindavau nuo jo.Tai poto vakaro issikriokiau viena virtuvej, kad ziauriai gaila vaiko, uz ka jam sitaip, ir kodel mano tokios durnos mintys, paprasiau kad dievas man nebeleistu sitaip mastyti.Po truputi atsigavau...Taip kad linkiu stiprybes, zinau kad viskas ka dabr sakysiu vis tiek taves neitikins, hormonai pas tave veikia, ir tu bejege pries juos, bet praeis, tkrai pamatysi, tau reikia iseiti i lauka vienai praisblaskyti.

12. Nov 2010, 16:12

dolciuk o tu pati maitini?

12. Nov 2010, 16:11

jei jis miega vadinasi yra sotus o atsikeles isvalgis abu papulius, juk jis tas vyras kuris daaug valgo 😀 😀
na visom buna ta baime ir tu asaru, as ir verkdavau is pradziu o po to apsiraminau, 😀

12. Nov 2010, 16:09

as tai jau nebezadinu savo vaiko,kiek jis nori tiek ir miega. tai net nzn ka tau pasiulyt amleija😀

12. Nov 2010, 16:06

mes kai vaziavom dokumentu tvarkytis tai veziausi mazyle kartu masinoj, o pas daktarus tai ir vaziuosim su masina i lopsi isidesiu, jei ka paimsiu ant rankyciu, matai as nevairuoju, drauge mane nuves, o jei uzsinores valgyti pavalgysim masinoj..as skaitau nera geriau nei maisto bankas kartu 😀 uzdaresne vietele pamaitinti visada kazkur rast imanoma kad pamaitinti 😀

12. Nov 2010, 16:05

Mano suo pradzioj nesuprato kas cia per turtas kad visi saugo, kazkokius garselius leidzia, bet dabar jau iprato, jei gydytoja ateina, verziasi i kambari irgi, neleidzia skriausti.Nori vis palaizyti, bet as neleidziu...Kai man cia stogas vaziavo ir as isejau i virtuve klykianti vaika palikusi, tai suo lakste pas ji ir pas mane ir nesuprato, kodel as neinu pas ji...
Mamytes, kaip manot, ka daryti, as va viena maitinima 12.30 krutimi praleidau, nes buvo maziukas vel pradejes kas 50min keltis valgyti, tai 100ml isvalge, ir miega jau nuo 12.30😀Uz tai man spejo pienelio prisigaminti, krutines abidvi netgi kietos jau prisikaupe, per krastus teka, o mazius miega...prisizaidziau☹Kelti ji ar nekelti, nebezinau, per ilgai miega

12. Nov 2010, 16:05

o as zinokit kazkaip vakar buvau isejus 3val,bet kazkaip nesirupinau kaip ten vyrui sekasi.na pagalvoju vis,bet zianu jei kas negerai jis iskart paskambintu.Kazkaip del Eimuko pergyvendavau,o dabar ne.gal jau issigrudinus esu😀
mes ir nudojam sab simplex.