na laukiu visu po truputi subirsianciu mamyciu sitoj temelej :* mano Gustyte gime spalio 1 d. issirinko butent ta diena kad visiems parodytu jog bus visur pirma 2010 10 01 vieni vienetukai :D
na laukiu visu po truputi subirsianciu mamyciu sitoj temelej :* mano Gustyte gime spalio 1 d. issirinko butent ta diena kad visiems parodytu jog bus visur pirma 2010 10 01 vieni vienetukai :D
piesinukai tai is interneto visagalio o prakaita liejau prie pait,nes taip senai su juo bedirbusi tai teko pasukti galvele,kol viska prisiminiau
moskute,labai geri pasizadejimai 😀 man patiko 😉
Oi kaip grazu moskute, cia su kokia programele? Is kur tokius paveiksliukuys gavai?😀
o musu pana turi ant uzpakaliuko apgama ir gimimo zyme,ta zyme paveldejo is manes, nes mes su broliu irgi esame pazymeti,as ant nugaros-menties,o brolis ant kojos,o Jugile ant kairiojo sonelio turi nedidele blankia demele
o as pas Adriana apgama pastebejau tik 5 men.an kelio 😀 dydzio,kaip saulegraza ir sviesiai rudos spalvos 😀 as irgi turiu apgama ant tos pacios kojos tik didesni 😉
dar
Labas visoms,nu ir gavau uzduoti is vyro sesers,ji eina i kumas sestadieni ir liepe sukuti visokiu dalykeliu krikstynom tai gavau pavargti po ra dieneliu,bet noriu ir su jumis pasidalinti,gal dar reiktu ka koreguoti...
Sveikinimai nuo manes irgi Inga😀 Nieko tokio viso buteliuko nesunaudosi per karta, plaukai trumpi😀 Pasidalinsit draugiskai 😀 O mane sesele nuramino del apgamo,sake cia braskinis apgamas nu bent jau cia taip ji vadina,o hemioma ar kazkas panasaus kitokia biski ir baisesne😀 Tai va ner ko nerimaut 😀
Tai va man irgi tas pats buvo skaisti oda grazus sveiki ir stori plokai nestumo metu, 3men po gimdymo kazkur neber plauku,Kazkur per pora men isslinko,niekad gyvenime taip nebuvo,o dabar su antenom vaikstau 😃
man plaukai labai pradejo slinkti nuo 3 menesio po nestumo, paslinko gal panasiai kokius 3 men. bet sustojo po to. Bet vare tai kuokstais! Laime, kad liko dar nemazai 😀
tikrai smagu paziureti ne tik i vaikucius bet ir i mamytes 😀
aciu laurencija 😀 grazus ir tavo plaukuciai bet nejaugi taip gali buti,kad ju tiek daug galima netekti?man atvirksciai nestumo metu pagerejo plaukai ir oda skaistesne tapo 😀 saunuoles jus,augat 😀 manoji 8.1kg ant ranku sunku nesioti 😀
labai gerai, kai foto keliat, gal kaip nors atsiminsiu ir zmones, nes labai neina isidemeti visu vardu, kai paties zmogaus nematai 😀
oho, tikrai ne kas beliko tavo plauku laurencijaja ☹
nu Adriana jau didute! grazu grazu mergytems segtukai visokie. Gaila, bet mes ju neturesim (nes esam berniukai 😀). mamos plaukai tikrai ispudingi! 😉 o del uodu tai girdejau kad tinka, svogunu patepti ta vieta, nors nebandem patys. naudojam fenistil specialiai nuo uodu toks tepalas yra. Nors nepasakyciau kad labai padeda. jis niezejima greiciausiai nuima.
O cia kokie liko☹ mano kirpeja sake antra karta gyvenime matau taip slenkancius plaukus...
Atena tikrai kokie grazus tavo plaukai😀 Mano irgi grazus buvo,po nestumo puse plauku netekau☹ O pas mus siandien daktaryte buvo atejus,tai sveriam 9.5kg ir ugis 71cm😀 Va taip😀Va foto kokie mano plaukai buvo 😀
Sveikinu is anksto inga24 😀 as visada norejau,kad mano gimtadienis butu vasara tada svesciau kur nors gamtoi prie ezero su gera draugu kompanija 😀 bet deja 😥 na plauku daug turiu, nieko ipatingo nedarau,naudoju plauku galiukams seruma ir tiek,bet uztat vargstu su jieis po plovimo,sunku labai issukuoti ir daznai reikia plauti nes riebaluojasi .
nesuradau kitos foto kur ji stovetu,bet i mane nekreipkit demesio
na namuose ir mes su kelnem vaikstom bet,kai kur iseinam patinka ja puosti 😀 o su savim visada paimu drabuzeliu perrengti jei jau labai jai nepatogu butu su suknyte 😀 parodysiu kaip mes jau stovim 😀
aciukas,na man irgi patinka tie segtukai 😀 o zelionkes neturiu ir nezinau kur cia anglijoi galima nupirkti 😀 na gal lietuviu pard.surasiu 😀
Nium tikrai kokia grazi, mergaite tikra😀 Mano tai visada su kelnytem,suknyciu gal tik pora turiu 😃 Kazkaip kolkas nesureiksminu to labai,nes ji ropot megsta tai suknyte tik trukdytu😀
Aha maciau Inga,saunuole Urtyte😀 Mano dar tik sedi, klupi ir ropoja😃 Atena Anksciau tepdavo su zelionka 😀
aciuka mergytes,nainai nai kokie plaukuciai ir sagtukas jau nerealu😀
sveikutes 😀 na Adriana irgi turi nemazai plaukuciu tik,kad jie sviesus ir ne taip gerai matosi ant foto 😀 dabar gal nelabai maiso su berniuku nes visada su segtukais vaikstom 😉 Gintare,man tavo dukryte tikrai i mergaite panasi 😀 gal zinot mamytes kuom tepti ar isvis neliesti uodo ikandima?mano vaika sia nakti apkandziojo tie nenaudeliai ☹ idesiu foto,kur labiau matosi musu plaukuciai 😀
tep vyro brolis o atenyte gryn tetis tai labai r panasi man ir panasi,aciuka
Gintare labai grazi Atenyte ir koks zvilgsnis skvarbus😀 Man biski i krikstoteti panasi,gal cia tavo ar vyro brolis?😀
Labas rytas mamytes😀 Ziuriu jau prirase jus cia, as vakar dirbau,tai tetis liko vienas su Eva,tai labai jau skundes,kad pikta buvo ir reke visa laika😃 Tikriausiai nepakankamai demesio skyre😀 O mes daug plauku turim,nuo pat gimimo,bet mama mano vistiek sako kad kaip berniukas😃😀
ai cia yra tokiu😀,jau antra kart ta pati nei verkt nei juoktis nei pykt
Labas rytas! kas cia painioja gintares mergyte su berniuku 😀