2010 m. spalio mėn gimdžiusios mamytės

06. Oct, 04:36

na laukiu visu po truputi subirsianciu mamyciu sitoj temelej :* mano Gustyte gime spalio 1 d. issirinko butent ta diena kad visiems parodytu jog bus visur pirma 2010 10 01 vieni vienetukai :D

06. Jul 2011, 22:53

mane vel nemiga kankina... uij...

06. Jul 2011, 22:49

Ai ta tai supratau kai paaiskino😀 sake pasirodyt gydytojui kai skiepus darysim😀 o skiepai kai bus vieni metukai,tai va lauksim😀

06. Jul 2011, 22:44

laura- mazom mergaitem ir nesimato skylute 😀 taip kad viskas yr gerai, juk neprasisiotu, jei viskas suauge butu. o pas chirurga ar buvot konsultacijai? jis turejo ivertinti.

06. Jul 2011, 22:32

Oi neisikele kotai😀 Dar karta bandau 😀

06. Jul 2011, 22:31

Oi kad priraset siandien cia😀 Mes irgi misinuko 600ml per para isgeriam,kartais 400ml😀 As vakar rasiau,kad pas mano mazyte putytej ner skylutes sesute sake, neatkreipet demesio pas jusu mergytes mamytes? Niekas is mano artimuju nera girdeje net. Bet sake nera ko nerimaut. Gal kuri pas daktara eisit,paklaustumet apie tai?😀 Seip Eva labai aktyvi siandien atropoja pas mane kabinas uz dzinsu kai sedziu ir bando stotis😀 Vakar salta vakare buvo tai gerai aptutalojau maze, va ir foto 😀

06. Jul 2011, 22:23

nuo to viskas ir prasideda 😃 o gal jis butu pats geriausias? 😉

06. Jul 2011, 22:19

Odeta 😃😃😃😃 nea 😃 mes draugiskai 😃 o kas mum jauniem ir kvailiem 😃 abu veikt neturim ka tai ir gastroliuojam 😃

06. Jul 2011, 22:17

Giedrut- tai gal cia tau atrodo, kad nereziat, o jis kitaip galvoja 😃 😃 😃

06. Jul 2011, 22:17

Ausryt zinok neimanoma butu man pas mociute gyventi 😀 ji nera labai sveika 😀 nu psichiskai 😀
Odeta nereziam mes nei vienas sparno viens apie kita 😃 bet is salies atrodo visiem taip 😃 nu ir tebunie 😉
o kaimynas dirba tai negales paziuret gustes, nors jei nedirbtu tai laisvai galetu 😃 ramia sazine palikt juos galeciau 😀

06. Jul 2011, 21:42

Giedra- ar nebus kaimynelis isimylejes taves? 😉 labai jau daznai laika su juo leidi 😃

ausryte12 ausryte12 06. Jul 2011, 21:25

saunu giedra! tai tas tavo kaimynas gal galetu Guste priziureti kol taves nebus? 😀 o jei rimtai, tai jei sakai turi gera proga pinigeliu uzsidirbti, tai gyvenciau pas mociute, kad ir kaip to nenoreciau. na cia as taip galvoju, kad daryciau. esu tokios patirties turejusi gyvenime, pas svetimas mociutes teko gyventi, kurios oi kokios buvo! geriau neprisimint.

ausryte12 ausryte12 06. Jul 2011, 21:05

niu va gintare, tai kas mazylei? ☹

06. Jul 2011, 20:48

sveikutes,mums temp 38,6

06. Jul 2011, 18:47

Mano mazius irgi misinuko vis mazina.Gal pats atsisakys iki metuku, tai gerai butu...Tik klausimas, kaip nakciai migdysis.Nors jau ne karta buvo uzmiges nakciai su vandenuku.
Giedra, gerai kai kazkas yra dar su rankom ir gali panesioti vaika😃As jau nuo sestadienio viena, svajoju issitiesti ir nors 30min paguleti su knyga😀
Odeta, o aukle minejai ir valgys pas jus?Ji gamins Jokubeliui?

06. Jul 2011, 18:04

Guste per para isgeria 360 ml misinuko 😀
jau mes grizom is po sveciu, vaikas pilnas emociju uzmigo iskart ir be riksmu bei pykciu 😀 kaimynas prazaide visa laik su Gustyt tai as ramiai galejau sau atsipalaiduot ir sampano isgert 😃 ot draugeliai du 😀

06. Jul 2011, 15:41

nebemaitinu jau 3 savaites. Misinuko per para jis man apie 600-800 ml isgeria.

06. Jul 2011, 15:31

Sveikos,sketukas labai geras dalykas,mes pirkome lenkiska,paprasta,bet nesigailiu kad turiu jy,lengvas,patogus,mazas,yra galima padetis,ko daugiau ir bereikia

ausryte12 ausryte12 06. Jul 2011, 15:26

Labutis visoms! Labai sveikiname Odeta! Smagi darbo pradzia, jei su vakareliu prasidejo 😉 Taip, amelija, butent, dabar tai vis maziau ir maziau lieka laiko prie kompiuterio prisesti. 😀 As irgi noriu sketuko. Turim tik vezimuka universalu.

06. Jul 2011, 15:24

vat pas mus tas pats, keli sauksciukai ir verkia.Gal jiems nepatinka tas butent patiekalas?
Dolciuk, vis dar kariaujat su maistuku?
Nu bet mamytes jau ir prasides mums lakstymai paskui lelius.Seniau paguldydavom ir ramu budavo, nu dabar, vos speju parasyt jau reikia lekti nes ji stojsi prie stalo, tai prie komodos, tai prie sofos....oj...😀

06. Jul 2011, 14:55

o odeta pienuko savo jau nebeduodi? o kiek kartu i diena misinuko duodi?

06. Jul 2011, 14:52

taip, ziauriai mazai, va dabar zuvyte isviriau su ryziais, pavalge tik 3 saukstelius ir rekia... vakarais buna po 1-2.5 val. cypauja....

06. Jul 2011, 14:52

egluze vasario men buvom druskinikuose pailset. o mano zinokit atvirksciai diena kazkaip sunkiai uzmiega,o nakciai paguldai i lovyte ir uzmiega is kart. tik va kad anksti pradejo keltis labai.o su algiu tai pas mus ta pati istorija,tik misinukas,jogurtai,varskytes.o mesyciu ir darzoviu jokiu☹

06. Jul 2011, 14:29

Odeta, siaubingai lygu mazai?ar daug?Bet kodel jie diena pietuku uzmiega normaliai, o pries nakti pusvalandi vartosi?

06. Jul 2011, 14:16

oj, valgo siaubingai, pries miega isterijos, vakaro laukiu kaip didziausio siaubo.... O buna dienu, kada valgyt nespeju duot ir miega graziai. Manu daug ispudziu vaikams, todel tokie neprognozuojami.

06. Jul 2011, 14:14

dolciuk ziuriu foto Druskininkuose daryta.man sketukas super,musu bagazine siaubingai maza,bet sketuka sulankstai ir telpa,ir lengvutis😀

06. Jul 2011, 14:14

Man irgi buna kad noriu baisiausiai, gaunu-nebenoriu😀Man irgi iki klimakso netoli😃
Kaip jusu lelytes migdosi nakciai, normaliai?Ir kaip su apetitu?maniskis labai mazai pradejo valgyti, tik juda ir juda...Sakau turetu noreti valgyti, bet nea....

06. Jul 2011, 13:03

tai va Amelija, kad is pradziu sitas vezimas man nepatiko, po to ziauriai patiko o dabar vel nebepatinka 😃 as kaip klimaksine boba pati nezinau kas man patinka 😃

06. Jul 2011, 12:53

Sveikutes😀
Niu va,Giedra, nebepatinka svajoniu vezimukas?Pas mus Maclarenas, man labai patinka, tik vienas minusas kad kojyciu tas dekliukas galetu pasikelti ir nusileisti, nes kai mazius uzmiega tai kojytes tabaluoja, jauciu jam nelabai patogu.
Odetuk, sveikinu!!!!!!!!!!😀Sekmes, kantrybes ir lengvo darbelio!

06. Jul 2011, 12:45

nu jo vistiek tos mazos kojytes pavargsta dar greitai 😉

06. Jul 2011, 12:44

giedra siaip nereikia jam,bet kur toliau jei einam pasivaisciot tai pasiimam ir antra vezimuka. o dabar kai atostogaut vaziuojam ir eisim vaiksciot kur,tai ir neprosali turet antra vezimuka.nes jo ant ranku ilgai n