na laukiu visu po truputi subirsianciu mamyciu sitoj temelej :* mano Gustyte gime spalio 1 d. issirinko butent ta diena kad visiems parodytu jog bus visur pirma 2010 10 01 vieni vienetukai :D
na laukiu visu po truputi subirsianciu mamyciu sitoj temelej :* mano Gustyte gime spalio 1 d. issirinko butent ta diena kad visiems parodytu jog bus visur pirma 2010 10 01 vieni vienetukai :D
gintaryt- man ir be plauku, tiksliau ryzi nesimato 😃
cia su kriksto teciu ir mergyte jeigu ka😀
berniukas su auskarais😀
kodel?
turbut mes cia tokios vieninteles😀
turbut del plikes 😃
man aplamai rusnyte panasi i atene😀
pas mus ir tokio ilgio😀
Gintare, pas Rusne irgi panasus plikius 😃 plaukiukai yra sviesus ir ploni, todel nesimato, nors kaikurie kokiu 2-3 cm ilgio 😃
cia krikstynu diena su kriksto teciu😀
siandien ismoko tupeti tai stoja tupia stoja tupia😀,truputi jau pastovi viena
ilgi pagal musu😀 as tai snd idejau skelbima parduoti vezima noriu pirkti tik sportini
niu ir visu vaikuciai tokie plaukuoti va mes tuo pasigyrti negalim gydytoja sake kad storas ir garbanotas plaukas dygsta veliausiai😀 o tokie ir turetu buti nes pas abu tokie 😀
nedaryk labai stiprios, o siaip manau nieko blogo 😀
dejau cukraus, manau patiks 😀 nes pirktines visai neblogai geria 😀
Nu ir pati gi nesena Odeta😀 Oi kaip vysniu noreciau😀 Atsimenu tiek prisivalgydavau kaime pas mociute😀
prisikyniau vysniu, darysiu sultis, o is tirstimo uogiene. KOkios grazios foto 😀 Laurencija, Inga- kokios jaunos ir grazios 😀
Man irgi malonu susipazinint Inga😀 Kaip vaikai greitai auga ir keiciasi😀 Siandien mazyles pietus bandysiu trint sakute o mesyte supjausciau smulkiais gabaliukais,jauciu nelabai ji valgys,nes tik koks gabaliukas ir ziaugcioja😀 Ziuresiu kaip seksis ir dar tyrele nektarinu ir kriausiu darau😀
Aciu😀 evai cia kazkur 5su puse men😀
Vargsyte Urtyte☹ Tuoj atrasiu kokia grazesne 😃 Sep esu ne viena karta cia ikelus savo foto😀 Niu va 😀
Ai tokie gydytojai,Kai mano mazyle dar mazyte buvo,net nemate kad jos viena puse stipresne nei kita,rankyciu atplest nuo jos neimanoma buvo. Nuvaziavom i lietuva iskart masazu prirase. Po pirmos mankstos kad pradejo kratyt zaisliuka😃 Va tokie ir gydytojai inga😀
Oi kokia fainuole ir mazyte 😀 Ir jau taip stovi? Mano tai uzpakalio nepakelia 😃 O mes savaitgali tetes giimtadieni sventem 😀
siaip as netikiu prietarais ir visokiom nesamonem, bet kai buvau nescia, buvom su vyru draugo gimsiuj ir draugo panele ant tos pacios kaip ir rusne turejo kaip randa toki dideli, o mano vyras pamate ir paklause kas cia jai, ji atsake,kad apgamas, o jis labai nusistebejo. tai kai pamatem pas rusne sita dalyka net pamaniau,kad vyras prikalbejo cia mum 😀
Eglut- mano pusseseres mergaitei buvo ant kaklo. Dabar jai 14 m, praktiskai nebesimato, savaime augant, tempiantis odai isnyko.
paasiau,kad nepavojinga, o pati dabar skaitau ir apsalau 😀 va paziurekit cia. http://www.gkklinika.com/?pageid=102
Inga mes Airijoj gyvenam😀 Aciu Eglute nuraminai,mes dar biski tada palauksim gal tikrai nykt prades,o jei ne rimtesniu priemoniu imsimes😀
karolyte, hemogioma nera apgamas... "Hemangioma – įgimtas nepiktybinis kraujagyslinis navikas, nors iškart po gimimo gali būti nematomas ir išryškėti per pirmąsias 6-8 gyvenimo savaites. Tai dažniausiai pasitaikantis vaikų navikas. Hemangioma paprastai auga iki 1-1,5 metų amžiaus dardydama audinius, keisdama jų struktūrą." manau salinti lazeriu reikia, nieko jis nekenksmingas. juk visokiu lazeriu yra, man sinusina isgyde tik su lazeriu...
Laurencija, cia tas pats kas pas Rusnyte, cia nieko baisaus nera, sake dabar daug vaikiuku su hemogeomom gimsta... mum daktare kaip sakiau, sake iki metuisnyks ir po biski bala ji, bet nuejau pas kita daktare, tai sake geriau nelaukti ir naikint lazeriu. bet siaip cia tik del estetikos, nieko baisaus nera, tik kad nelabai graziai atrodo 😉 va parodysim savo.
tik viena Rita pazystu jai dbar turetu buti 24 😀
Inga 20 km 😀