na laukiu visu po truputi subirsianciu mamyciu sitoj temelej :* mano Gustyte gime spalio 1 d. issirinko butent ta diena kad visiems parodytu jog bus visur pirma 2010 10 01 vieni vienetukai :D
na laukiu visu po truputi subirsianciu mamyciu sitoj temelej :* mano Gustyte gime spalio 1 d. issirinko butent ta diena kad visiems parodytu jog bus visur pirma 2010 10 01 vieni vienetukai :D
kita savaitgali i palanga keliaujam, na per rali 1003km... blyn nerandu nieko normalaus nuomotis, gal ka patart turit? koki puslapi nuomu... Dabar tik per skelbiu.lt ziurineju...
Jau kai bus, tai i FB tikrai sukelsiu 😉 😃
Odeta, antradieni anksciausiai gausiu, o gal ir veliau... O savo fotiko ziopla nepasiemiau, tai neturiu ka parodyt kolkas... Bet kaip minejau anksciau nieko ipatingo nesitikiu, nes labai nepatenkinta fotografu buvau...
Varle- kur krikstynu foto?!!!!!
Sveikutės. Ir nuo Paulinos bučkiai Urtytei ir Emiliukui 😉
Labukas visoms! Sveikinam Urtyte ir Emiliukas 🤗 🌷 Jus cia kad pripyskinusios! Kartais per kelias dienas kelis puslapius teprirasot 😃 Del miegojimo kartu, manau, kas kaip nori tas taip daro, ir nera cia ko gincytis! Aisku kiiekviena sakys, kad geriau taip, kaip ji daro... Taigi diskusija be galo, be krasto 😃 Siuo metu mes su dukryte taip pat kartu miegam, pradzioj vien tik lovytej miegodavo...
Jokubas ir bedantis 😀 Ugnei isdygo 11 men. pirmas dantukas, 1 m. ir 3 men. turejo jau 12 dantuku 😀 o 2 metu visus 20 😀 o del to, kad veliau isdyge negenda, mitas... viskas priklauso nuo pacio dantuko strukturos, paveldimumo ir panasiai. 😀Siandien labai keista diena, niekaip nepabundu... ir dirbt net nesinori...
padekit jus man sugalvot ka skanaus ryt pietum pagamint, atvaziuoja drauge tai noriu ka nors skanaus padaryt 😀 bet kad butu be mesos 😀
aha tikrai smagu labai buvo 😃 😍
oi tai giedra smagu ! 😀
aman paciai isdygo dantys 11 menesiu bet jokiu problemu su danhtim neturiu 😀
Oi balius tai super 😀 Guste demesio centre buvo, jubiliatas is r4anku vaiko nepaleido 😃
del dantuku pasakysiu - tikrai nesijaudinkti, kuo veliau vaikui isdygsta dantys, tuo jie geresni bus. Viena moteris sake, jos anukei nedygo dantys iki pat 3m. ! tai dabar tai anukei jau virs 20 m. tai sake tokie geri dantys! jokiu taisymu dar nereikejo.
Labas rytukas😀 Ir mes sveikiname Emiliuka ir Urtyte su 9 menesiadieniu😀🌷 O pas mus siandien nusimato nuostabi dienele,oi kaip gerai😀 Inga ner ko nervintis del dantuku,girdejau, kad kai kurie vaikai iki metu neturi nei dantuko😀 Galvojau ir mano taip bus,bet turim jau du😀
giedra, o kaip baliukas vakar praejo? 😉
sveikinam jubiliatus!
Labas visoms! Oi tikrai, cia amzina diskusija del to miegojimo. 😀 teisingai eglute pasakei, kol galim tol dziaukimes jais, myluokim, buciuokim tuos nuostabiuosius zandukus! )
as noriu but su savo vaiku, kai uzaugs pati nebenores su manim but, neleis visa isbuciuot, pamyluot, pasupuot, taigi dziaugiuosi kol galiu 😉
cia yra amzina diskusija, kiekviena mama kaip daro, taip gina savo pozicija, taigi galim neapsunkint pirstu ir nesigincyt 😃
o musu kuo puikiausiai buna viena,va ir dabar pabudusi jau yra po miegelio, tai gridziu kaip zaidzia,kalbasi ir nelendu jai i akis kol neprades nirzgeti,ji man kuo puikiausiai pabuna ir viena.
o musu kuo puikiausiai buna viena,va ir dabar pabudusi jau yra po miegelio, tai gridziu kaip zaidzia,kalbasi ir nelendu jai i akis kol neprades nirzgeti,ji man kuo puikiausiai pabuna ir viena.
musu valgo taip,09,30 grudine kose i tarpus varskyte,jogurtas ka sugalvoju,pietums darzoviene, su mesyte ar zuvyte,poto i tarpa ka nors,vakarienei ne grudines koses kaip reiktu valgo o darzoviene,nes kitaip nevalgys el ka nors duodu ir poto jau misinukas apie 22,30, o valgo kas 4val,grudines ir darzoviene po 260,o misinukas apie 320ml sulapnoja ir tada miegelio iki pat ryto.
o as knygoj skaiciau,kad vaikas iki metu nesuvokia,kad jis ir mama yra 2 zmones ir nesupranta,kad yra jau ne gimdoje, todel nenori buti vienas.
netikiu,kad miegantys su mama vaikai veliau pradeda kalbeti. pas Rusne viskas vystosi normaliai tfu tfu tfu ir moka auauau pasakyt kai suni pamato, man mama sako, babai ababa sako. vaiksciot isikibus irgi viena is pirmuju pradejo, taigi nematau jokio vystymosi sutrikimo.
nu va, bent viena bendraminte 😃
labas rytas 😀 mes nuo pat pirmos Gustes dienos miegame kartu 😀 bet kadangi mum lova dalintis su niekuo nereikia tai telpam puikiai ir toliau taip miegosim 😀 ji tik neseniai diena pradejo miegoti lovyteje 😀 galeciau pabandyti ir nakciai gal miegotu taip, bet as nenoriu kolkas 😀 smagu man kartu miegot su ja 😀 atsikeliu nakti tai ji tokia grazute mieganti 😀
o maniske nuo pat pirmu dienu miega savo lovytej tik rytais isidedu jei pradeda blaskytis😀 ir liogs atveju tetuka issiunciam i kita kambary ir dviese karaliaujam😀
Amelyt, as irgi pastebejau, kad kai pradejo misinuka valgyt - vel kas 4 valandas valgo. otai mp valge labai daznai... man buvo sunku nustot maitinti, nes atrode,kad tada maziau meiles duosiu jai, bet vyras nuramino zinot kaip? sake, nu jo dabar iki 18 metu maitink, nes jei ne, tada tu jos nemyli 😃 tik va,man mastitas rodos prasidejo, krutine guzuota ir ziauriai skauda. pienas nedingsta dar ☹ nemaitinu, nes Rusne pati nebeime papo 😀 nu 9 menesius ir taip istempem...
o del jusu temos ... 😃
num man po gimdymo myletis nesinorejo, nes skaudejo, poto irgi nesinorejo, net nezinau kodel, kai pradedam imu galvot apie Rusne ir atrodo kad nepadoriai elgiames 😀 nezinau kas cia man pasidare.. tikiuos praeis 😀 o del miegojimo kartu... num as miegu su Rusne, musu didele lova, kai jai 2 menesiai buvo ji labai susirgo ir pasiemiau pas save, nes bijojau kad kas nutiks ir nepajausiu, o siaip ji iki tol miegojo lovytej, bet ji prie musu lovos pristumta buvo.. num kai pasveiko taip ir liko su mumis miegot, labai buvo patogu nakti maitint,kad nereikejo keltis is lovos, buvo taip lengviau man, nes buvau labai issekusi. o dabar nebemaitinu, bet jau negaliu jos i lovyte guldyt, nes ji ten nemiega. o mum nemaiso ji, mes nesimylim salia jos, nes tikrai negrazu. o tiem kurie savo,kad "tu ka su vaiku miegi, siaubas " ir t.t. as atreziu,kad cia mano reikalas, ir kad kai bobos dulkintis nori, tada ir deda vaika i lovyte. bet cia is pykcio taip sakau, nes ne jiem mane smerkti, kaip noriu, taip gyvenu. 😀 o guodziuos ta mintim, kad naturaliai gamtoje gyvunai neina miegot toliau nuo savo mazyliu, ir naturalu,kad mama miega su savo atzalele kartu. bet jei Rusne miegotu savo lovelej, butu saunu irgi, tada nespardytu manes nakti 😀 bet butu liudna, nes ryte ji labai mielai zadina, kai kanda i nosi 😃 taip kad man ir taip ir taip puiku butu ir yra 😉 o ji dabar nakti mane apkabina, iesko mano rankos savo mazom rankytem, kaip miela 😍 o vyrui sakiau, kad kai nakti prades ismiegoti neatsikelus, tada bandysim keltis i lovyte, o ta diena nzn kada isaus, nes kad ir valgo misinuka, vistiek kelis kartus keliasi nakty dabar.
kaip gyvuojat?
sveikutes pupos,sveikinu emiliuka pupuliuka😘 ir urtyte😘😀