MARIA LACTATION papildas, veikia!

MARIA LACTATION papildas, veikia!

05. Dec 2015, 12:47

Gavau puikų šansą išmėginti Maria Lactation papildus mamytėms, kurios nori paskatinti pienuko gamyba.

Tik pamačiusi, kad MK ieško testuotoju, nedelsiant pasisakiau apie savo nora. Laukiau, laukiau ir negalejau sulaukti kada gi paskelbs tas 10 mamu, kurios testuos ši papilda, tad nuejau i vaistine ir nusipirkau :))) Bet veliau pamaciau, kad dar gausiu galimybę ir patestuoti, tad labai apsidžiaugiau ir esu be galo dekinga.

Auginu dukryte Patricija (tuo metu jai buvo 7men, kai pildžiau anketa del testavimo), šiuo metu jai yra 9men, o aš vis dar ja maitinu PATI. Išties mano žindymo patirtis yra labai sudetinga... buvo visko... ir skausmu, ir uždegimu, ir pienuko trukumo... Bandžiau tik tradiciniais, naturaliais budais pagausinti pienuka. Paskatinti jo gamyba stengiausi ne viena karta. Tai pats populeriausias iš tradiciniu, tai kmynu arbata su karves pienu. Geriau šios arbatos nemažai, per diena apie 1L. Veliau ejo i pagalba "bobuciu išmislas" chalva... ko nerekomenduoju piktnaudžiauti žindancioms mamytems (ypac riešutu). Sekantis tai tradicinis metodas, jau visa "bomba" - yra pankoliu arbata maišyta kartu su kmynais, pienu,  ir užsikandant chalva :)) taip, skamba gan juongai. BET ko nepadarys mamyte del savo vaikelio. Visa ši metodika ar paskatino MP gamyba - nežinau... Ko gero tuo metu vienintele, tikra išeitis buvo dažnesnis žindymas, taciau, kaip gi priversti ta mano nevalgiuke dukrele valgyti daugiau nei ji nori? Niekaip...

Tiesa pasakius, esu kelis kartus rimtai pasvarsciusi apie žindymo nutraukima ir pradeti vaika maitinti pieno mišiniais, prieš kuriuos buvau ir esu labai neigiamai nusistaciusi. Spinteleje viena dežute yra, bet ji atidaryta tik paragauti man paciai (tiesa, mano vyrui buvo labai skanu, sako des i savo rytine koše :)))

Ir cia i pagalba atejo MARIA LACTATION. Dekoju ir už dovanas, tai krutines srities kremas, kuris stangrina krutine, bet jo dar nebandžiau del žindymo, nes krutines netepu šiuo metu jokiais kremais, kad tik krutine butu sava mano dukrytei. Taip pat siuntinuke radau kremuka nuo striju ir randu bei pakeli iklotu i liemenele. Ačiū.

Na ka, tai apie MARIA LACTATION. Sudetis gan idomi: saldžiuju pankoliu, paprastuju kmynu, vaistiniu ožragiu, paprastuju kiaulpieniu, grauželiniu gudobeliu, biciu pienlio ir cinko mišinys. Tas mišinys, tai mažute kapsule, kuri pades pagausinti MP gamyba. Pakuoteje yra 60tab., gerti po 1 kapsule, 2 kartus dienoje su maistu.

Šios kapsules tai yra augalinis kompleksas pieno laktacijai. Ir ka galiu pasakyti JIS VEIKIA. Tik svarbu laikytis perspejimu, kurie nurodyti ant pakuotes. Tai mano manymu yra svarbus dalykas, norint, kad papildas veiktu kaip nurodo, ir nepridarytu kažko, ko visai nenorim. Bet papildas puikiai veikia, kai gerai maitiniesi. Butina valgyti žindanciai mamai, butina ir vandens gerti.

Taigi, šios kapsules man tikrai padejo paskatinti MP gamyba, bet tai yra pagalba, vadinasi be Jusu paciu pastangu tokio rezultato nebus, kaip ir minejau turite sveikai, normaliai maitintis, taip pat gerti pakankamai skysciu. O vaikelį stengtis reikia glausti prie krūties dažniaus. Taigi rekomenduoju visoms mamytems, kurios nori pagausinti pienuka naturaliais budais :)

O aš vis dar maitinu savo dukryte pati, planuoju tai daryti iki kada ji pati nores, bet neilgiau nei 1,5metai (bet cia tik mano pasirinkimas ir tai dar nėra galutinis :))))  kiekviena Jusu turi pati nuspresti kiek laiko Jus maitinsite savo vaikeli ir kiek jam pačiam to reikės).

Kai baigsiu maitinti, butinai parašysiu ir apie kremus:)))

O dabar gero žindymo, geru emociju tuo metu, nes tas jausmas, tas artumas yra tikrai nepakeiciamas :)

(Atleiskite už raides be lietuvybių)