„Gemma“ baseine – sveikesnė ir ekologiškesnė aplinka

„Gemma“ baseine – sveikesnė ir ekologiškesnė aplinka

19. Oct 2017, 10:07 GemmaCentras GemmaCentras

Baseinui, kuriame maudomi kūdikiai ir mankštinasi besilaukiančios moterys, keliame ypač didelius saugumo ir kokybės reikalavimus. Baseine įdiegėme AFM filtravimo sistemą. 

KAS YRA AFM®

AFM – aktyvinta filtravimo medžiaga, pagaminta iš žalio stiklo.

AFM išfiltruoja 30 % daugiau organinių medžiagų nei kvarcinis smėlis ar stiklo smėlis.

AFM yra biologiškai atsparus ir savaime besidezinfekuojantis filtro užpildas, kuris neleidžia formuotis biologinėms bakterijų plėvelėms filtravimo sluoksnyje. Tai sudaro sąlygas baseino sistemai būti sveikesnei, ekologiškesnei ir ekonomiškesnei.

AFM yra sertifikuotas pagal Europos geriamojo vandens standartus.

AFM yra Dryden Aqua registruotas prekės ženklas.

Geriau filtruojamas vanduo pasižymi ne tik didesniu skaidrumu: vanduo yra geriau išvalomas nuo organinių liekanų, jame esantis chloro kiekis yra mažesnis, be to, eliminuojami toksiški chloro šalutiniai produktai ir taip užtikrinama geriausia oro ir vandens kokybė. Naujas užpildas vandens filtravimui yra biologiškai atsparus ir savaime besidezinfekuojantis, kas neleidžia formuotis biologinėms bakterijų plėvelėms filtravimo sluoksnyje.

Chloras efektyviai vandenyje naikina mikroorganizmus, tačiau jis gali dirginti odą, akis ir viršutinius kvėpavimo takus, o tai ypač aktualu mažyliams, kurie gali būti labai jautrūs. Kuo mažiau sunaudojama chloro, tuo mažiau susidaro antrinių chloro reakcijos produktų. Chloras yra puiki dezinfekcijos priemonė. Tačiau chlorui reaguojant su organinėmis ir neorganinėmis medžiagomis susidaro nepageidaujami ir kenksmingi reakcijos šalutiniai produktai, tokie kaip trichloraminas ar THM (trihalometanas). Kuo daugiau chloro naudojama, tuo daugiau tokių šalutinių produktų susidaro antrinių reakcijų metu. Su AFM galima pašalinti daugiau tokių medžiagų, nei naudojant smėlį ar stiklo smėlį. Tai geriausiai pasiekiama kartu su koaguliacija ir flokuliacija. Viskas, kas gali būti išfiltruota ir pašalinta atbulinio praplovimo metu, neturi būti oksiduota. Kuo geresnė filtracija, tuo mažesnis chloro sunaudojamas kiekis, mažiau šalutinių dezinfekcijos medžiagų pateks į kvėpavimo takus.

Nuo šiol „Gemma“ baseine:

Vanduo skaidrus kaip krištolas – nes nauji filtravimo įrenginiai dar geriau filtruoja.

Mažesnis chloro kiekis – taip yra todėl, kad viskas, kas yra išfiltruojama, nėra oksiduojama.

Bekvapis, neturi chloro kvapo – nėra heterotrofinių bakterijų, vadinasi, nėra chloraminų ir erzinančio bei sveikatai pavojingo chloro kvapo.

– taupo vandens, chloro ir energijos išteklius.

Daugiau apie baseino naudą skaitykite čia:

Vanduo - nuotaikai ir sveikatai

Baseinas nuo pirmų dienų

Mankšta vandenyje naudinga ir besilaukiančiai, ir kūdikiui

Treniruotės būsimoms mamoms patogesniu laiku

Nugaros skausmų galima išvengti  

Registruotės į baseiną telefonu: 

+370 (5) 219 5905

UŽSIĖMIMŲ TVARKARAŠTIS