Vasaros skonis ir gimdymo kraitelio paieškos :)

Vasaros skonis ir gimdymo kraitelio paieškos :)

15. Jun 2018, 12:35 Solveiga25 Solveiga25

Išsvajotoji vasara, kurios neįsivaizduoju be uogyčių. Įpusėjus nėštumui su nekantrumu laukiau, kada gi pasirodys vasaros derlius ir pradėsiu ragauti braškės, vyšnias, trešnės, na ir žinoma arbūzus. Tai mano mėgstamiausiųjų sąrašas. O dabar kiekvieną dieną valgau lyg išprotėjusi. Dar vyras paklausia: kur tau tiek telpa? Bet juk taip skanu ir visko norisi paragauti...leidžiu sau šią nuodėmę. Nors ir svorio turiu jau pakankamai priauginusi, viso +15kg ir dar ne pabaiga. Tikiuosi, kaip ir su pirmuoju neviršysiu 20 kg. :) Mane gelbėja ūgis, nes esu iš aukštesnių, todėl visas svoris matosi tik ties pilvuku. Tad tikiuosi po gimdymo to svorio mažai ir liks, na o su likusiu reiks pasistengti sportuojant. Nors prakalbus apie sportą dabar tam jėgų visai neturėčiau, bet tikiuosi vėliau jų surasti.. 

Na, o kol dar laiko yra mėgaujuosi vasariškomis grožybėmis kieme..

20180615122148-29723.jpg

Ir lėtais žingsneliais pradedu ieškoti gimdymo kraitelio. Kadangi pirmasis gimdymas vyko beveik prieš 4 metus, jau pamiršau, ką reikia su savimi turėti. Na ir metų laikas skiriasi, todėl ir kraitelis bus kitoks. Pradėjus ieškoti gimdymo kraitelio internete, radau daugybę nuorodų, iš kurių bandysiu surasti sau vieną tinkamiausią.

Taigi po truputį dėlioju vasaros metu, reikalingus daiktus, kuriuos pravartu turėti gimdymo namuose:

  • Pakuotė sauskelnių;
  • Kūdikiams pritaikytos higienos priemonės (...);
  • Drėgnos servetėlės;
  • 3 aprangos komplektai (vasariškas kepurėlės, bodžiukai, šliaužtinukai ir kt.)
  • Rinkinys mamai po gimdymo;
  • Naktiniai marškiniai gimdymui;
  • Šlepetės;
  • ... ...

Kas dar??? Gal Jūs man padėsite Mamytės ir patarsite, ką pamiršau įtraukti į sąrašą ir taip su Jūsų pagalba turėsiu puikų sąrašą? :)


Solveiga25 Solveiga25 15. Jun 2018, 16:44 Mamatest

Ačiū, būtinai įtrauksiu į sąrašą 😉

Mamos dienoraštis Mamos dienoraštis 15. Jun 2018, 15:52

Koks birs kremukas spenialiams jei ką 😉