Tu - jau mažas žmogus!

Tu - jau mažas žmogus!

05. Nov 2020, 21:58 Seikarolina Seikarolina

Ši savaitė buvo itin sunki. Atsirado daugybė pokyčių tiek savijautoje tiek išvaizdoje. Pilvukas tiesiog akyse auga, kūnas darosi pilnesnis. Atrodo, kad nieko čia stebinančio neturėtų būti. Gi antrą kartą laukiuosi. Bet laukiantis pirmojo visi pokyčiai atsirado po truputi. O dabar viskas vienu metu, greičiau nei prieš dvejus metus. Pradėjo pykinti intensyviau, o juk viskas turėtų baigtis! Rytais ir vėmimas aplanko. Apetitas vis dar kažkur išėjęs, mėsos nenoriu net akyse matyti, skrandis geriausiai sutaria su vaisiais. Papuotavus vaisių atrodo, kad laiminga ir aš ir pilvelio gyventojas/-a.

 

Pagaliau mane paliko nerimas ir baimė dėl į pasaulį ateinančio žmogaus. Dabar yra tik begalinis laukimas, ramybė ir didžiulis džiaugsmas, kad būsiu dviejų nuostabių vaikų mama. Aišku, tenka kartais „bedavotis“, kad šis nėštumas vargina, nes turiu rūpintis dar ir vaiku. Hormonai tango šoka nuo ryto iki vakaro. Užtenka pažiūrėt į sūnų ir jau ima graudulys, kokia esu laiminga, kad į pasaulį atvedėm tokį nuostabų žmogų ir pakeliui dar vienas. Viena daina, vaizdo įrašas su vaikais, gyvūnais ir akys pilnos ašarų. Po to ateina susierzinimas, kad nemoku susitvardyt. Jausmų daug vienu metu.

 

Na, o dabar apie mažąjį pilvelio gyventoją. Pagaliau turėjome susitikimą. Manęs laukė 12 sav. echoskopija, be proto laukiau šio vizito. Buvau pradėjusi šiek tiek nerimauti, bet visiškai be reikalo. Į apžiūrą užsiregistravau dienai, kuomet nėštumas turėjo būti 11 savaičių ir 6 dienų. Vis svarsčiau ar ne per anksti, bet išsigandusi karantino reikalų, galvojau bus kaip bus. Nuėjus pas gydytoją labai nustebau, nes apžiūros metu išmatavus mažylį, pasakė, kad jis yra net 13 savaičių. Jis jau visas mažas žmogus! Vadinasi, atėjau pačiu laiku. Visi matavimai puikūs, mažylis sveikas, rankytėm, kojytėm juda kruta. Tačiau placenta kol kas yra priekyje, ant cezario pjūvio rando. Tikimės, kad pakils ir susitvarkys viskas. Išėjau kaip ant sparnų ir pagaliau patikėjau, kad turėsime dar vieną mažylį. Šeimoje jau yra viena laimė, bet ji padvigubės. Didžiulis džiaugsmas yra laukti. 

Tikiuosi visos gyvenate gerai, jūsų svajonės pildosi, nėštumai lengvi ir vaikučiai labai laukiami. 

Iki kitų kartų

jaldija jaldija 06. Nov 2020, 20:38

Kokia graži nuotrauka. Prasminga.
Lengvo ir džiugaus laukimo.?